gdje su ti strašni talenti. ozbiljno pitam neprovociramemir18 je napisao/la:Mene kao najvise raduje osnivanje akademije jer nasa djeca nece vise htjeti ici vani trenirati imace sve uslove ovdje znam bruku svoje raje sto trenira u OP momci imaju strasan talenat kad ih pitam sta dalje odoh u ( Svedsku,Belgiju...)rijetko koji talenat ovdje ostaje a za to ce sada imati sansu i to me strasno raduje,mi smo talentovana sredina i ako ovaj projekat zazivi veliek korisit cemo imati od toga kao i nasa repka aBd ( jer niko ponosniji od mene da gledam igrace Sarajeva kako ugraju za domovinu.A za rezultate ne brinem doce to sve na svoje sa ovakovom upravom ne moze biti lose imaju moju ogromnu podrsku pogotovo Gosp. Dino aBd da dodjemo na nivo jednog Dinama.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Recimo mali Gljiva koji je reprezentativac,Murga koji ce biti strasan igrac,Plakalo, Dino Hrustemovic ( momak koje bas dobro poznajem isli zajedno u razred igra stopera),pa u mladjim kategroijama da ne nabrajam.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
talenata ima, na ovim prostorima generalno,dokaz su reprezentativci eh sad sto nasi klubovi ne znaju taj talenat da obrade i stvore igrace je druga stvar
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mislim da nece ici tako. Ovo ce biti skupljanje najbolje od najboljeg iz BiH.emir18 je napisao/la:Recimo mali Gljiva koji je reprezentativac,Murga koji ce biti strasan igrac,Plakalo, Dino Hrustemovic ( momak koje bas dobro poznajem isli zajedno u razred igra stopera),pa u mladjim kategroijama da ne nabrajam.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sarajevo ce se jos pojacati. U narednih nekoliko dana, par blockbuster transfera! Mislim da se Sarajevo ozbiljno odljepljuje od Bosanskog prosjeka!
talenat se radja, a radom i zrtvom se postaje dobar igrac. dzaba ti talenat na bh oranici. svaka cast upravi za akademiju najbolja vijest u zadnjih 20 god. samo se nadam i dobrom strucnom kadru i ozbiljnom radu!BellaJuventina je napisao/la:gdje su ti strašni talenti. ozbiljno pitam neprovociramemir18 je napisao/la:Mene kao najvise raduje osnivanje akademije jer nasa djeca nece vise htjeti ici vani trenirati imace sve uslove ovdje znam bruku svoje raje sto trenira u OP momci imaju strasan talenat kad ih pitam sta dalje odoh u ( Svedsku,Belgiju...)rijetko koji talenat ovdje ostaje a za to ce sada imati sansu i to me strasno raduje,mi smo talentovana sredina i ako ovaj projekat zazivi veliek korisit cemo imati od toga kao i nasa repka aBd ( jer niko ponosniji od mene da gledam igrace Sarajeva kako ugraju za domovinu.A za rezultate ne brinem doce to sve na svoje sa ovakovom upravom ne moze biti lose imaju moju ogromnu podrsku pogotovo Gosp. Dino aBd da dodjemo na nivo jednog Dinama.
Sad shvatih da Jamajka nije u Africi, da si mi samo ti to rekao nebi povjerovo, ali kad njih više kaže onda je vjerojatno tako. Vidiš i na forumu se može nešto naučiti. Onako usput, geografija se piše malim slovom ako nije naemir18 je napisao/la:Dobar je zna Geografiju![]()
![]()
![]()
početku rečenice.
Član Borca i mladi reprezentativac BiH na korak do Koševa?
Član Borca Srđan Grahovac nalazi se na korak od potpisivanja ugovora sa FK Sarajevo.Pregovori između čelnika Sarajeva i ovog sjajnoj mladog igrača su već započeli, a sve će biti poznato u narednim danima.
Grahovac je ove polusezone odigrao svih 15 utakmica u dresu Borca, postigao jedan gol i upisao tri asistencije. Prošle sezone nalazio se na korak od odlaska iz Borca, ali to se nije desilo i ostao je član tima iz Banja Luke.
On je vec ljudi odrađen.
Idemo dalje. 
Član Borca Srđan Grahovac nalazi se na korak od potpisivanja ugovora sa FK Sarajevo.Pregovori između čelnika Sarajeva i ovog sjajnoj mladog igrača su već započeli, a sve će biti poznato u narednim danima.
Grahovac je ove polusezone odigrao svih 15 utakmica u dresu Borca, postigao jedan gol i upisao tri asistencije. Prošle sezone nalazio se na korak od odlaska iz Borca, ali to se nije desilo i ostao je član tima iz Banja Luke.

On je vec ljudi odrađen.

-
- Kontakt:
A sto sam se ja nalozio na ovo Sarajevo
. Marketing Vam je vrh, a mislim da ce isto to biti i ekipa nakon januarskog prelaznog roka. I poruka ovim zavidnim... Ako Sarajevo i ne dovede niti jednog igraca, sa ovim izjavama i potezima su donijeli puno toga dobrog klubu pa ima ih u svim medijima. Zao mi Vas je stvarno sto cete crknut od muke jer ce Sarajevo da bude daleko ispred svih drugih klubova u BiH. Iskreno bih volio da jedan i poput Tan-a dodje i u Celik jer i taj klub ima extra navijace, dobar stadio i ostale uslove. Studirao sam u Zenici pa mi se Celik vezao za srce sta ces
. Sarajevo ce da bude BH Dinamo, a Dino ce biti BH Mamic. A poruka ovim sto pisu o akademiji i talentima... Ja koliko znam ljudi ce dovoditi najvece talente iz regiona tako da ako sve to uspije biti ce za par godina velikih transfera iz Sarajeva u velike Europske klubove. SRETNO SARAJEVO

Grahovac..jos ugovor 2.5 god i sve je kako treba! Sarajevo =BiH U21 Trebaju nam jos 2-3 iskusna igraca,za ozbiljan iskorak u Europi!
Pa cekamo tog desnog bocnog.Ibrakovic ga je vec najavio,samo da sazovu presicu. 

znaci dovest 2 Brazilca al nas **** Work permit, ima u u Juznoj Africi igracina a svi bi pristali za ove nase plate.emir18 je napisao/la:Mene kao najvise raduje osnivanje akademije jer nasa djeca nece vise htjeti ici vani trenirati imace sve uslove ovdje znam bruku svoje raje sto trenira u OP momci imaju strasan talenat kad ih pitam sta dalje odoh u ( Svedsku,Belgiju...)rijetko koji talenat ovdje ostaje a za to ce sada imati sansu i to me strasno raduje,mi smo talentovana sredina i ako ovaj projekat zazivi veliek korisit cemo imati od toga kao i nasa repka aBd ( jer niko ponosniji od mene da gledam igrace Sarajeva kako ugraju za domovinu.A za rezultate ne brinem doce to sve na svoje sa ovakovom upravom ne moze biti lose imaju moju ogromnu podrsku pogotovo Gosp. Dino aBd da dodjemo na nivo jednog Dinama.
Gore su dva tvoja posta, jel sad shvaćaš koliko si glup, ne samo kako pišeš već i što pišeš.
SVAKA CAST UPRAVI
Strani mediji o novom treneru Sarajeva
Dolazak Jarnija na Koševo odjeknuo Evropom
Sarajevo od ponedjeljka ima novog šefa stručnog štaba, a riječ je o bivšem reprezentativcu Hrvatske Robertu Jarniju.
Jarnijev dolazak izazvao je pravu pometnju u Bosni i Hercegovini, ali i cijelom regionu. Kako i ne bi, kada je ovaj nekada odlični fudbaler u svojoj bogatoj karijeri nosio dresove Juventusa i Real Madrida, ali je najdublji trag ostavio u svom Hajduku i Betisu gdje mu je trener bio Luis Aragones čovjek koji je sa Španijom 2008. godine osvojio titulu prvaka Evrope.
Pozitivne promjene u FK Sarajevo kao što su ulazak stranih investitora u bh. fudbal, malezijskog biznismena Vincenta Tana i dolazak velikog fudbalskog imena kakvo je Robert Jarni nije mogao proći nezapaženo, pa se tako sada svaki potez Sarajeva prati u regionu.
Mediji u Srbiji jučer su prenijeli informaciju kako su čelnici Sarajeva postigli dogovor sa igračima o oprostu trećine dugova koji su napravljeni prethodnih sezona. Medijski prostor u Srbiji počeo je zauzimati i prvi strijelac Sarajeva Nikola Komazec, koji je kako ističu u Srbiji i najefikasniji Srbin u Evropi.
Međutim to nije sve. O našem fudbalu, izuzimajući reprezentaciju rijetko se piše u Evropi, posebno u pozitivnom kontekstu. Dolazak Jarnija lansirao je Sarajevo, ali i BHT Premijer ligu u svjetske medije. Pa su tako o dolasku Jarnija na Koševo pisali Reuters, BBC, vijest je prenio i bivši Jarnijev klub, Coventry. Nadamo se da je ovo samo početak i da će Premijer liga nakon godina strmoglavog pada krenuti u visine, jer bez jake lige u budućnosti nećemo imati ni jaku reprezentaciju.

Strani mediji o novom treneru Sarajeva
Dolazak Jarnija na Koševo odjeknuo Evropom
Sarajevo od ponedjeljka ima novog šefa stručnog štaba, a riječ je o bivšem reprezentativcu Hrvatske Robertu Jarniju.
Jarnijev dolazak izazvao je pravu pometnju u Bosni i Hercegovini, ali i cijelom regionu. Kako i ne bi, kada je ovaj nekada odlični fudbaler u svojoj bogatoj karijeri nosio dresove Juventusa i Real Madrida, ali je najdublji trag ostavio u svom Hajduku i Betisu gdje mu je trener bio Luis Aragones čovjek koji je sa Španijom 2008. godine osvojio titulu prvaka Evrope.
Pozitivne promjene u FK Sarajevo kao što su ulazak stranih investitora u bh. fudbal, malezijskog biznismena Vincenta Tana i dolazak velikog fudbalskog imena kakvo je Robert Jarni nije mogao proći nezapaženo, pa se tako sada svaki potez Sarajeva prati u regionu.
Mediji u Srbiji jučer su prenijeli informaciju kako su čelnici Sarajeva postigli dogovor sa igračima o oprostu trećine dugova koji su napravljeni prethodnih sezona. Medijski prostor u Srbiji počeo je zauzimati i prvi strijelac Sarajeva Nikola Komazec, koji je kako ističu u Srbiji i najefikasniji Srbin u Evropi.
Međutim to nije sve. O našem fudbalu, izuzimajući reprezentaciju rijetko se piše u Evropi, posebno u pozitivnom kontekstu. Dolazak Jarnija lansirao je Sarajevo, ali i BHT Premijer ligu u svjetske medije. Pa su tako o dolasku Jarnija na Koševo pisali Reuters, BBC, vijest je prenio i bivši Jarnijev klub, Coventry. Nadamo se da je ovo samo početak i da će Premijer liga nakon godina strmoglavog pada krenuti u visine, jer bez jake lige u budućnosti nećemo imati ni jaku reprezentaciju.
http://www.coventrycity-mad.co.uk/news/" onclick="window.open(this.href);return false; ... ndex.shtml
Jarni legenda coventrija od 4 dana , i MO Konjic je poceo karijeru u sarajevu
zaista je vijest odjeknula cijelim svijetom
Jarni legenda coventrija od 4 dana , i MO Konjic je poceo karijeru u sarajevu
zaista je vijest odjeknula cijelim svijetom
Ponosan sam !sjever je napisao/la:Ono kad Evropa bruji o našem Sarajevu

http://www.reuters.com/article/2013/12/ ... HI20131203" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: simon, dana/u 05 dec 2013, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !
Pustite štrumfove nek provociraju jos ovu sezonu , sljedece godine vjerujte nece ni dolaziti na forum od muke
Sta se sve sprema u klubu i kakva adaptacija, nije niko svjestan otici cemo svjetlosnu godinu ispred svih.
Sto je Dinamo kod hrvata, to cemo mi biti u nasoj ligi
Srdjan Grahovac je pred dogovorom sa nama, jos koji sitni detalj ostao tako da ce i on put "Teherana"

Sta se sve sprema u klubu i kakva adaptacija, nije niko svjestan otici cemo svjetlosnu godinu ispred svih.
Sto je Dinamo kod hrvata, to cemo mi biti u nasoj ligi

Srdjan Grahovac je pred dogovorom sa nama, jos koji sitni detalj ostao tako da ce i on put "Teherana"
Ognjen Vranjes je slobodan igrac !? 

aS_Roma je napisao/la:Pustite štrumfove nek provociraju jos ovu sezonu , sljedece godine vjerujte nece ni dolaziti na forum od muke![]()
Sto je Dinamo kod hrvata, to cemo mi biti u nasoj ligi![]()
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Beli98, Bordo10, Confiance, Hamagara, insimadop, kogmagie46, Mocvara1991, muhamedhulk, Pena, rimljanin90, Sanchez87hz, sekac, zagorski i 149 gostiju.