Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

hh123
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la hh123 » 05 dec 2013, 10:25

Dzeko odlicno odigrao utakmicu. Kod provog gola fantasticno proigrao. U ovoj situaciji bi Aguero driblao do besvjesti. Kolarov opasniji i od Navasa i od Nasrija, mislim covjek odbrana. Dzaba Dzeko ulijece, mase, otkriva se ali Aguero, Navas, Nasri, Ture nikako da dodaju, sve hoce sami. Naravno za hejtere Dzeko nece nikad valjati.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 05 dec 2013, 10:37

Samo je onaj aguero supek malo veci...2 x dolazi u situaciju da uposli dzeku koji je sam bio ali nece **** argentinski.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 05 dec 2013, 10:40

hh123 je napisao/la:Dzeko odlicno odigrao utakmicu. Kod provog gola fantasticno proigrao. U ovoj situaciji bi Aguero driblao do besvjesti. Kolarov opasniji i od Navasa i od Nasrija, mislim covjek odbrana. Dzaba Dzeko ulijece, mase, otkriva se ali Aguero, Navas, Nasri, Ture nikako da dodaju, sve hoce sami. Naravno za hejtere Dzeko nece nikad valjati.
Cuj to.
Unico amore sei!
❤️🖤

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 05 dec 2013, 12:03

RvPersie je napisao/la:Džeko je odigrao jako dobru utakmicu ako ne i odličnu. Pretrčao je mnogo više nego inače. Pomagao je obrani što on inače ne radi od 1 do 90 min. Radio je baš ono što vi govorite da Negredo radi grize ( mada Negredo je zadnju tekmu bio očajan osim slobodnjaka, manje je grizao i manje trčao od Džeke protiv WBA ). Mada to je sve nebitno. Potvrdilo se je sve što sam rekao. Od igrača su ga jedino tražili Kolarov i 2,3 puta Fernandinho. Navas bi radije umro nego da mu doda zicer. Nasri sebičan uvjek bio čak i u Arsenalu. Radije predribla nego doda igraču. U trenucima kada imaš sebičnog Aguera ( što sam isto napisao prije tekme ) i Silvu ( inače, juče nije igrao ) i Navasa i povremeno Kolarova kao JEDINE kreativce Džeko ima 3% šanse da udje u prvih 11. Na drugoj strani Negredo ne treba gristi kao Džeko na ovoj tekmi , dovoljno je da mu Navas,Silva doda par finih u 90 min on da gol i to je to. Bit če slavljen od navijača City-a trenera.
Potvrdilo se je da je City najsebičnija ekipa u ENG. United, Tottenham , Liverpool, pa i Chelsea, da ne govorim Arsenal igraju mnogo više timski. ( ona prevara od igrača koji ne igra pola godine Bendtner svi ga traže loptama. A Džeko sam pred golom maše rukama ništa ). Jednostavno ŠPA/ARG NE MRZE DŽEKU i to NIJE TEORIJA ZAVJERE ali jednostavno preferiraju Negreda u prvih 11. A Džeku vide kao igrača koji če uči kad njima neide i preokrenit tekmu, a onda opet klupica.
On mora da ide čim prije to bolje. Juče se je potrudio dao je SVE što ima, a njemu ekipa nije dala skoro ništa osim pomalo Kolarov. Nek zatraži razgovor za predsjednikom kluba i zaobidje ove dva ŠPA kepeca u upravi ili nek napravi belaj. A da je kriv trener itekako jeste. Dao je Negredu 7,8 utakmica zaredom i dao svima do znanja da je Džeko zamjena i ovi ga tako tretiraju. Džeko da sad predje u JAN u Arsenal bila bi to duga priča.
Kad niko nikom ne dodaje ja ne znam kako oni uopste postignu iti jedan gol a kamoli naprave neku akciju. Fakat su najsebicnija ekipa. :lol:

'ta ce Dzeko u predsjednikovoj kancelariji OPET? Pa da mu lik kaze: sine koji je tebi qrac? Ne valja ti jedan trener, ne valja ti drugi, hoces da ti dovedem Safeta, on te ne smije vadit van?!

Da se razumijemo. Ovaj isti Aguero nije dodavao ovom istom Dzeki niti prije 2 i ni prije 1 godinu dana! Ista situacija je bila i kad je u ekipi bio i Tevez. Znaci Dzeko je znao na cemu je sa njima dvojicom jos tad pa evo i sada sa ovim igracima. U principu se nista nije promjenilo! Znaci, ovo nije samo ova godina i da je Dzeko tu nesto iznenadjen reakcijom Argentinca. Ja samo imam jedno pitanje , a ono glasi: sto ne zatrazi transfer u neki drugi klub koji igra kako njemu godi?
Ili nece ili ne smije? Treceg nema! Ne smije jer zna da bi plata bila manja a nece jer mu situacija godi a to sto prica da je nezadovoljan nek okaci macku o rep.
Bilo je igraca koji nisu trpili neigranje pa zatraze ili posudbu ili da ih uprava kluba stavi na transfer listu kako bi nasli klub u kojem ce igrati. Pogotovo je to simptomaticno kod igraca kojima je stalo da upadnu u reprezentaciju svoje zemlje i kojima je stalo da ih selektor pozove u nacionalni tim, u protivnom gube poziv.
Kod Edina to nije slucaj ocito. Da li Sajo kaze, Edine sine moras igrat kako bi dobio poziv za Brazil, kako bi Dzeko lagano ili poceo da trenira kako treba i da nabije evidentni nedostatak kondicije (o ovome bi se moglo na dugo i na siroko) ili bi stvarno isao kod uprave kluba u kancelariju za zahtijevom da ga stave na transfer listu i da mu odobre pregovore sa drugim klubovima. Al' ne moze izgleda kad je hastra od manje plate a za repku ce igrat svakako!
Zadnja izmjena: Idimidodjimi, dana/u 05 dec 2013, 12:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 05 dec 2013, 12:15

Imam osjećaj da Džeko nemože odigrat 90 min. u prvom poluvremenu je razvaljivo i borio se dok je drugo se šetkao i griješio
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 05 dec 2013, 12:16

Ajmo momci opušteno. Džeko pokaži im kakvi su balkanci, neznaju oni to :) **** im mamicu
[youtube][/youtube]
A ovaj što me non stop citira ( idimidodjimi ) i psuje ko frustrirana **** u privatnim porukama čisto sumnjam da je Bosanac ako ako jeste onda je pun kompleksa. Kad ti budeš uradio u svom životu 1/10 od toga što je Džeko onda ga možeš bar malo kritikovat, a ne jedva dočekaš da imaš šta za pljuvat.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 05 dec 2013, 12:27

RvPersie je napisao/la:Ajmo momci opušteno. Džeko pokaži im kakvi su balkanci, neznaju oni to :) **** im mamicu
[youtube][/youtube]
A ovaj što me non stop citira ( idimidodjimi ) i psuje ko frustrirana **** u privatnim porukama čisto sumnjam da je Bosanac ako ako jeste onda je pun kompleksa. Kad ti budeš uradio u svom životu 1/10 od toga što je Džeko onda ga možeš bar malo kritikovat, a ne jedva dočekaš da imaš šta za pljuvat.
Kakve ima veze Dzeko sa ovom žbljohom :?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 05 dec 2013, 12:31

RvPersie je napisao/la: A ovaj što me non stop citira ( idimidodjimi ) i psuje ko frustrirana **** u privatnim porukama čisto sumnjam da je Bosanac ako ako jeste onda je pun kompleksa. Kad ti budeš uradio u svom životu 1/10 od toga što je Džeko onda ga možeš bar malo kritikovat, a ne jedva dočekaš da imaš šta za pljuvat.
Uzmi sebi pa procitaj tu poruku svako jutro, pa za rucak pa za veceru. ;)

A tebi jednoj pobjeglici iz Bosne da dokazujem da sam Bosanac, ne pada mi na pamet!

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 05 dec 2013, 13:18

Idimidodjimi je napisao/la:
RvPersie je napisao/la: A ovaj što me non stop citira ( idimidodjimi ) i psuje ko frustrirana **** u privatnim porukama čisto sumnjam da je Bosanac ako ako jeste onda je pun kompleksa. Kad ti budeš uradio u svom životu 1/10 od toga što je Džeko onda ga možeš bar malo kritikovat, a ne jedva dočekaš da imaš šta za pljuvat.

A tebi jednoj pobjeglici iz Bosne da dokazujem da sam Bosanac, ne pada mi na pamet!
Sve bih ja zanemario kao sukob mišljenja. Ali psovat nekom dva puta mater na taj način i tim riječnikom može samo frustrirana osoba i vjerovatno nedojebana. I to zbog nekog sporta, igrača. I zato pod cijenu bana zaboli me **** neče meni niko mater psovat ( a kamoli na taj način ) bez razloga. **** ti cijelu svoju familiju.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 dec 2013, 13:25

Sviju mi izbice rat na ovom forumu :lol: . Ovdje zbog Dzeke, tamo zbog potencijalnih igraca, na temi Jedinstva se prijeti pronalaskom IP adrese :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 05 dec 2013, 13:37

O šit, sad me više interesuje ovo od Dzeke... 8-)

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 05 dec 2013, 13:55

Sabinho je napisao/la:Sviju mi izbice rat na ovom forumu :lol: . Ovdje zbog Dzeke, tamo zbog potencijalnih igraca, na temi Jedinstva se prijeti pronalaskom IP adrese :lol:

:lol: :lol: :lol: :mrgreen:

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 05 dec 2013, 14:42

Prvo poluvrijeme odlican, drugo malo slabije ali daleko je to od katastrofe. Dragi ljudi budite malo objektivni. Sinoc je extra odigrao
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 05 dec 2013, 16:41

RvPersie je napisao/la:
Idimidodjimi je napisao/la:

Sve bih ja zanemario kao sukob mišljenja. Ali psovat nekom dva puta mater na taj način i tim riječnikom može samo frustrirana osoba i vjerovatno nedojebana. I to zbog nekog sporta, igrača. I zato pod cijenu bana zaboli me **** neče meni niko mater psovat ( a kamoli na taj način ) bez razloga. **** ti cijelu svoju familiju.
slika

Sent from my C6506 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 05 dec 2013, 17:42

Oni ti ga puse dzekooo dzekooo ooo ooo. Dzeko burazeru zibje iz tog supacko-hibridnog klubcica, ali prije nego sto odes sviju ti isamaraj onog smrdljivog pigmejca aka aguera, osevapit ces se. Da je hairli sto nas narod zeka veci bi narastao, jooj da ga hoce neko autom pregaziti kao gnjidu.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 05 dec 2013, 18:33

Pise se da je Aguero reko Pellegriniju kako napusta City na kraju sezone za Barcelonu.

Na kraju ne da Dzeko nece otic u Januaru, nego ce on cak i produzit ugovor sa Citijem, zivi bili pa vidjeli. :lol:

Prvo je bilo "Pobjedili su Premiership, na vrhu je svijeta, nema smisla da sada ide".
Pa je bilo "Otiso Mancini, nema smisla da sada ide kada konacno vise ne igra pod najgorim trenerom svijeta".
Sada ce biti "Otiso Aguero, nema smisla da sad ide kad ima sansu da se bude konstantno medju prvih 11".
Pa onda poslje sljedece sezone kad Pellegrinija nogiraju bice "Otiso Pellegrini, jedini trener na cijelom svijetu koji je gori od Mancinija, nema smisla da sada ide"...

...I tako sve u krug. A u medjuvremenu ce City dovest ili Suareza ili Falcaa ili nekog novog super zvijezdu napadaca koji negdje nikne i ovaj nas ce vjecito klupu grijat dok ce se mater psovat Pellegriniju ili ko god bude sljedeci trener Citija. Ali vazno je da ce on zaradjivat najvise para sto moze, koga boli briga sto BiH moze zavrsit bruka turnira u Brazilu. Sve dok legije dzekoljubaca ce ga branit kao psi vlasnika i postirat neke youtube golove protiv Belgije dok mu karijera propada u 28. godini, kao sto pravim napadacima karijere izgledaju u 35. godini.

soxx
Kontakt:

Re: Odg: Edin Džeko

Post Postao/la soxx » 05 dec 2013, 18:38

ZgemboAdislic je napisao/la:Pise se da je Aguero reko Pellegriniju kako napusta City na kraju sezone za Barcelonu.

Na kraju ne da Dzeko nece otic u Januaru, nego ce on cak i produzit ugovor sa Citijem, zivi bili pa vidjeli. :lol:

Prvo je bilo "Pobjedili su Premiership, na vrhu je svijeta, nema smisla da sada ide".
Pa je bilo "Otiso Mancini, nema smisla da sada ide kada konacno vise ne igra pod najgorim trenerom svijeta".
Sada ce biti "Otiso Aguero, nema smisla da sad ide kad ima sansu da se bude konstantno medju prvih 11".
Pa onda poslje sljedece sezone kad Pellegrinija nogiraju bice "Otiso Pellegrini, jedini trener na cijelom svijetu koji je gori od Mancinija, nema smisla da sada ide"...

...I tako sve u krug. A u medjuvremenu ce City dovest ili Suareza ili Falcaa ili nekog novog super zvijezdu napadaca koji negdje nikne i ovaj nas ce vjecito klupu grijat dok ce se mater psovat Pellegriniju ili ko god bude sljedeci trener Citija. Ali vazno je da ce on zaradjivat najvise para sto moze, koga boli briga sto BiH moze zavrsit bruka turnira u Brazilu. Sve dok legije dzekoljubaca ce ga branit kao psi vlasnika i postirat neke youtube golove protiv Belgije dok mu karijera propada u 28. godini, kao sto pravim napadacima karijere izgledaju u 35. godini.
Ne pljuj :lol: :D

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 05 dec 2013, 18:44

Imam jednu molbu za moderatore na temi.

Neka me samo obavijeste kad i na koliko je RvPersie dobio ban!?

Hvala

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 05 dec 2013, 19:37

Polako ljudi nije situacija toliko mracna kolikom je vi predstavljate, Dzeko ulazi sa klupe ovu sezonu i zabija koliko do sada golova, 7,8? Onda onih 5,6, koliko vec u pripremnim utakmicama to i nije toliko lose cak sto vise dobro je, neka zabije jos 7,8 golova do kraja sezone to je 15-tak golova u znatno manjoj minutazi od npr. Aguera to je i suvise nego dobro, hocu da kazem da Dzeko nije truba kojom ga neki kreteni ovdje smatraju.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 dec 2013, 19:38

Bešiktaš hoće Džeksona :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum i 17 gostiju.