Stvar ukusa.Neutral je napisao/la:Ružno ih je vidjeti, bili na muškarcu ili ženi, odvratno je.
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
stvar okusa, ali kako god, odvratno je
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Shhhhhhhhhhh.Neutral je napisao/la:Ružno ih je vidjeti, bili na muškarcu ili ženi, odvratno je.
I pocnes li mi pravdati s cime je sta ''zabranjeno'', gadjat cu te necim. :p
...Život za Široki...
- rob do bagro
- Kontakt:
I vi je sad ne bi trehali radi te tetovaze.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ja sam i protiv šminke
jer djevojke su prirodno lijepe, ne treba im svašta na licu da se pretvaraju da su neko ili nešto drugo. Budi ono što jesi, vodi brigu o tijelu sa teretanom, fitnesem i zdravom ishranom i to je to. Djevojke mogu imati veoma lahko odlično tijelo, jednostavno im je takva genetika ali eto, neke su prelijene pa im je lakše staviti šminku
Tetovaže jesu stvar ukusa ali treba ramišljati i o posljedicama, zdravstvenima pa kasnije kada uđe u godine izgleda kao blok na kojem je neko dijete treniralo svoje slikovno umijeće a la Da Vinci
Tetovaže jesu stvar ukusa ali treba ramišljati i o posljedicama, zdravstvenima pa kasnije kada uđe u godine izgleda kao blok na kojem je neko dijete treniralo svoje slikovno umijeće a la Da Vinci
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa vidis da je odvratna.rob do bagro je napisao/la:I vi je sad ne bi trehali radi te tetovaze.![]()
![]()
...Život za Široki...
- rob do bagro
- Kontakt:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa vidis da je odvratna.rob do bagro je napisao/la:I vi je sad ne bi trehali radi te tetovaze.![]()
![]()
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Moja djevojka ima tetovazu sa strane sise i vjeruj mi da nije ni sekunde ruzno za gledati.Neutral je napisao/la:Ružno ih je vidjeti, bili na muškarcu ili ženi, odvratno je.
NO PYRO NO PARTY
ne vjerujemo dok ne vidimo svojim ocimaBuu je napisao/la:Moja djevojka ima tetovazu sa strane sise i vjeruj mi da nije ni sekunde ruzno za gledati.Neutral je napisao/la:Ružno ih je vidjeti, bili na muškarcu ili ženi, odvratno je.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
milanist je napisao/la:ne vjerujemo dok ne vidimo svojim ocimaBuu je napisao/la:Moja djevojka ima tetovazu sa strane sise i vjeruj mi da nije ni sekunde ruzno za gledati.Neutral je napisao/la:Ružno ih je vidjeti, bili na muškarcu ili ženi, odvratno je.
+1Neutral je napisao/la:Ja sam i protiv šminkejer djevojke su prirodno lijepe, ne treba im svašta na licu da se pretvaraju da su neko ili nešto drugo. Budi ono što jesi, vodi brigu o tijelu sa teretanom, fitnesem i zdravom ishranom i to je to. Djevojke mogu imati veoma lahko odlično tijelo, jednostavno im je takva genetika ali eto, neke su prelijene pa im je lakše staviti šminku
![]()
sviđale su mi se nekoc one inked girls, al' samo za pogledat', ne bi ja nešto mog'o s takvom
milanist je napisao/la:ne vjerujemo dok ne vidimo svojim ocimaBuu je napisao/la:Moja djevojka ima tetovazu sa strane sise i vjeruj mi da nije ni sekunde ruzno za gledati.Neutral je napisao/la:Ružno ih je vidjeti, bili na muškarcu ili ženi, odvratno je.

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Neka bude da lazemmilanist je napisao/la:ne vjerujemo dok ne vidimo svojim ocimaBuu je napisao/la:Moja djevojka ima tetovazu sa strane sise i vjeruj mi da nije ni sekunde ruzno za gledati.Neutral je napisao/la:Ružno ih je vidjeti, bili na muškarcu ili ženi, odvratno je.
NO PYRO NO PARTY
- Ponos Torina
- Kontakt:
sta joj fali
Nekome dobro stoji nekome ne,sve je stvar ukusa...
kad dodje starost ili skini ili zivi stim do kraja zivota...
Nekome dobro stoji nekome ne,sve je stvar ukusa...
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 05 dec 2013, 15:08, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
a znas ti da ne valja lagati, pogotovo ne ovaj napaceni narod.Neka bude da lazem
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
ja sam gledo sliku treba ima tetovazu na onom djelu iznad vagine, pise: "my dad gonna kill you" e sad ti zamisli kako je liku dok je obradjuje oralno 
gotiva mu. zagnjapio se, a ne moze mu se dici od straha, moze po vazdansonik24 je napisao/la:ja sam gledo sliku treba ima tetovazu na onom djelu iznad vagine, pise: "my dad gonna kill you" e sad ti zamisli kako je liku dok je obradjuje oralno
milanist je napisao/la:gotiva mu. zagnjapio se, a ne moze mu se dici od straha, moze po vazdansonik24 je napisao/la:ja sam gledo sliku treba ima tetovazu na onom djelu iznad vagine, pise: "my dad gonna kill you" e sad ti zamisli kako je liku dok je obradjuje oralno
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Imas ppmilanist je napisao/la:a znas ti da ne valja lagati, pogotovo ne ovaj napaceni narod.Neka bude da lazem
NO PYRO NO PARTY