FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Wolverine
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Wolverine » 10 jan 2010, 21:37

messi car.

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 10 jan 2010, 21:43

jest ovaj sudija glup,daje marqezu za cist start zuti a onom iz tenerifa za start na krkica nije nista dao
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 10 jan 2010, 21:45

puyol carina.

edit: messiju nema ravnog.
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 10 jan 2010, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.

Gerrard Pique
Kontakt:

Post Postao/la Gerrard Pique » 10 jan 2010, 21:47

Puyol kralj.mogli smo gubit da nije bilo Valdeza :D Messi 3-0
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 10 jan 2010, 21:49

a bas ste ih na kraju morali ubiti :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 10 jan 2010, 21:50

Perverzija.

Kraj prvog poluvremena 3-0 za Barcu.

Messi 2 gola i asistencija i jedan gol Puyola.

Prvih 15tak minuta skroz lose,ubili nas ovi,ali onda pocinje igra Barce i 3 gola u mrezi Tenerifa.Sad u drugom poluvremenu samo nastaviti ovako i drzati loptu u svoj posjedu.

8-)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 10 jan 2010, 21:51

moćno barca izgleda stvarno.stiče se utisak da mogu zabit kad hoće.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jan 2010, 21:52

Bojan previse dobar, Iniesta kakva lopta 6 igraca okrenu ,Messi odlican,Puyol kapitenski

Kakav treci gol,kakva bravura Inieste i kakve 2 asistencije Bojana

Pocetak vrlo los,ali onda u finisu nato udar
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 10 jan 2010, 21:57

jesu ovi budale kontaju 1 na 1 da ce dati gol valdesu :lol: :lol: -nemoguce,samo da ne skontaju da valdes prima bezveze golove iz picke materine :)

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 10 jan 2010, 21:57

vise bi se moglo reci da je neka trening utakmica, nego utakmica Premiere...iskljucivo radi pristupa igri nase ekipe...nekako se prelezerno iggra...mogli smo primiti par golova...neznam sta da mislim kako igramo, prvi dojam je da igramo lose, al kad pogledas rezultat nemoze se to reci...
po meni dosta lose igramo, al opet pobjedjujemo...to su odlike velikih ekipa... ;)
Valdes nas je spasio jednog gola...Maxvel los, mozda uz Henrya najlosiji...Marquez i Puyol isto tako, ne bas kao ova dvojica, al opet losi...samo Puyola izvlaci ovaj gol...Alves ima par greski, al covjek se trudi, ono ko da je utakmica finele LP, Busquets solidan, samo malo smirenosti mu ne bi skodilo, a ne onako loptu sto dalje od gola, pa nije ovo Ebngleska...Xavi i Iniesta dosta su grijeslili u dodavanjima, mislim dosta za njih dvojicu, previse...Iniesta odigro glanu ulogu kod gola Messia..Messi dao dva gola, al i on nekako mlako igra, jedino Bojan sto je dobro odigro, namjestio dva gola i nije imo cak mislim niti jednu gresku...
inace previse se grijesi u dodavanju, previse izgubljenih lopti...
al opet sam zadovoljan, 3:0 na poluvremenu... ;)

EDIT: miky_hz
slazem se sa tim da smo se na kraju popravili...
@-barcelona-
hahah...ja mislim da Valdes u zivotu nije primio gol jedan na jedan...hehe
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 10 jan 2010, 22:02

ZELJO DO GROBA je napisao/la:vise bi se moglo reci da je neka trening utakmica, nego utakmica Premiere...iskljucivo radi pristupa igri nase ekipe...nekako se prelezerno iggra...mogli smo primiti par golova...neznam sta da mislim kako igramo, prvi dojam je da igramo lose, al kad pogledas rezultat nemoze se to reci...
po meni dosta lose igramo, al opet pobjedjujemo...to su odlike velikih ekipa... ;)
Valdes nas je spasio jednog gola...Maxvel los, mozda uz Henrya najlosiji...Marquez i Puyol isto tako, ne bas kao ova dvojica, al opet losi...samo Puyola izvlaci ovaj gol...Alves ima par greski, al covjek se trudi, ono ko da je utakmica finele LP, Busquets solidan, samo malo smirenosti mu ne bi skodilo, a ne onako loptu sto dalje od gola, pa nije ovo Ebngleska...Xavi i Iniesta dosta su grijeslili u dodavanjima, mislim dosta za njih dvojicu, previse...Iniesta odigro glanu ulogu kod gola Messia..Messi dao dva gola, al i on nekako mlako igra, jedino Bojan sto je dobro odigro, namjestio dva gola i nije imo cak mislim niti jednu gresku...

@-barcelona-
samo da te ispravim valdes nas je spasio 2 gola :mrgreen:

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 10 jan 2010, 22:05

Samo da ispravim sve vas koji kažu Valdes nas spasio u dva navrata...Posao mu je da brani a ne da prima!!!Jedino da ga skinemo s gola pa da igramo bez golmana! ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 10 jan 2010, 22:06

-Barcelona- je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:vise bi se moglo reci da je neka trening utakmica, nego utakmica Premiere...iskljucivo radi pristupa igri nase ekipe...nekako se prelezerno iggra...mogli smo primiti par golova...neznam sta da mislim kako igramo, prvi dojam je da igramo lose, al kad pogledas rezultat nemoze se to reci...

@-barcelona-
samo da te ispravim valdes nas je spasio 2 gola :mrgreen:
ma znao sam...razmisljam sam piso, jel jedan ili dva, premotavam snimke po glavi..pa reko jedan, reci ovi realovci mi se hvalimo sto imamo najboljeg golmana spanske premiere...xD
evo pocela utakmica, stativu Henry pogodi...haj vozdra, cujemo se nakon utrakmice...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 10 jan 2010, 22:16

Evo i Keita dao 2 gola za Mali.

8-)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 jan 2010, 22:35

Messi. Majstor ostaje majstor. Samo 4-0.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 10 jan 2010, 22:35

E ovaj Messi baš ludak :mrgreen:
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 10 jan 2010, 22:36

svaka cast majstore :!:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 10 jan 2010, 22:37

Najbolji igrac na svijetu.

Koji majstor. Het-trick

4-0. 8-)

Blaugrana

Mes Que Un Club

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 10 jan 2010, 22:38

najbolji igrac barselone i svijeta u ovom trenutku ANDRES INIESTA. sta covjek radi. :o :o

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 10 jan 2010, 22:43

e jesu brate igracine ..... onaj Messi,Iniesta pa ljudi jednostavno razvaljuju ..... jestel ikad vidjeli da je neko Iniesti oduzeo loptu ??? :D :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.