Ne diraj ti famoznog forumasaZagor je napisao/la: Ličiš mi na nekog sa ovog foruma po toj rečenici zadnjoj... ako imaš iste namjere ko taj "famozni" forumaš , nećeš odoliti, vratit ćeš se...
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
lejla je napisao/la:Ne diraj ti famoznog forumasaZagor je napisao/la: Ličiš mi na nekog sa ovog foruma po toj rečenici zadnjoj... ako imaš iste namjere ko taj "famozni" forumaš , nećeš odoliti, vratit ćeš se...
ma ko bi drugi bioCescinho4 je napisao/la:Ko je taj famozni forumas?Jesam mozda ja
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
ma ti nickovi su svi na groblju Banana,onaj ti si taj forumas tebe Lejla najvise voliCescinho4 je napisao/la:Reko da nije moj prijatelj @ljubavJameS 23 je napisao/la:ma ko bi drugi bioCescinho4 je napisao/la:Ko je taj famozni forumas?Jesam mozda jaMada mogao bi i ti biti JameS
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jbg pa ne bi valjda neko imao hrabrosti da se odvali smijati na nesto ovakvo. Valjda je svakome proslo kroz mozak sta bi bilo kad bi se to njemu desilo. Na kraju ispade da nas furate. Hajde barem ste udovoljili vasoj dusi....Phill Jackson je napisao/la:Hahahaa,,vazno je da ste svi pokazali da ogromno srce imateomerbavarac je napisao/la:Pazite da vam se ovo ne obije o nosu. Moze vas ko bas srokat. Od sad nosite oruzje sa sobom.![]()
![]()
Sala vam je drama, treba bit sifra za ovo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja ljudi moji videste li sta Lottomatica uradi Napoliu 138:37,

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
i vidjeli i gledaliDevil je napisao/la:Ja ljudi moji videste li sta Lottomatica uradi Napoliu 138:37,![]()
jbg kvota 1.01
A C A B !
igrali im junioriDevil je napisao/la:Ja ljudi moji videste li sta Lottomatica uradi Napoliu 138:37,![]()
Znam cuo sam mismlim da im nije bilo starijeg od 18 god.MElloo je napisao/la:igrali im junioriDevil je napisao/la:Ja ljudi moji videste li sta Lottomatica uradi Napoliu 138:37,![]()
![]()
![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
strajk neki valjda nece igraci da igrajuDevil je napisao/la:Znam cuo sam mismlim da im nije bilo starijeg od 18 god.MElloo je napisao/la:igrali im junioriDevil je napisao/la:Ja ljudi moji videste li sta Lottomatica uradi Napoliu 138:37,![]()
![]()
![]()
Bankrotirali ljudi...
evo ga josipovic novi predjsednik hrvatske,izlgeda da je milan tarot bio upravu,ipak je novi predsjednik muskarac 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
pa da nece biti Alka Vuica cccT-MAC je napisao/la:evo ga josipovic novi predjsednik hrvatske,izlgeda da je milan tarot bio upravu,ipak je novi predsjednik muskarac
nije Bandicu pomogla Bosna i grude
ipak iza Josipa je bio cijeli SDP
da je bandic kandidat SDPA glat bi pobijedio mozda cak i u prvom krugu 100%
da je bandic kandidat SDPA glat bi pobijedio mozda cak i u prvom krugu 100%
sta znas,mozda je milan mislio da je i ona u kandidaturi,ha yaJameS 23 je napisao/la:pa da nece biti Alka Vuica cccT-MAC je napisao/la:evo ga josipovic novi predjsednik hrvatske,izlgeda da je milan tarot bio upravu,ipak je novi predsjednik muskarac
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
moze bitT-MAC je napisao/la:sta znas,mozda je milan mislio da je i ona u kandidaturi,ha yaJameS 23 je napisao/la:pa da nece biti Alka Vuica cccT-MAC je napisao/la:evo ga josipovic novi predjsednik hrvatske,izlgeda da je milan tarot bio upravu,ipak je novi predsjednik muskarac
@Emir_ZENICA- zezas
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Evo mene,vidis da nisam,i @thekop je online
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Mislim da ti ovdje vise niko ne vjerujePhill Jackson je napisao/la:Evo mene,vidis da nisam,i @thekop je online
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Boli me djon za svima,,nek tebi vjeruju,,20 puta si se odjavio dosad pa nikadNeutral je napisao/la:Mislim da ti ovdje vise niko ne vjerujePhill Jackson je napisao/la:Evo mene,vidis da nisam,i @thekop je online
http://liverpool.bosnianforum.com/
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 6 gostiju.