FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- diplomatija
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne provociram, Ali redovno citam sto pisete i pomalo smjesno izgleda iz godine u godinu, osvojite titulu pa radite sta hocete, pisite sta hocete, ali svako drugi navijac pred pocetak sezone kaze:"Vidjecemo Ove godine, deranje guzova", dodje zimska pauza pa sve opet iz pocetka i tako godinama
-
- Kontakt:
diplomatija je napisao/la:Ne provociram, Ali redovno citam sto pisete i pomalo smjesno izgleda iz godine u godinu, osvojite titulu pa radite sta hocete, pisite sta hocete, ali svako drugi navijac pred pocetak sezone kaze:"Vidjecemo Ove godine, deranje guzova", dodje zimska pauza pa sve opet iz pocetka i tako godinama

prvo, dzaba ti titule kad nema klub za hljeba, klub treba dizati iz temelja, napraviti jake temelje a ne potrositi pare na raznorazne radnje da bi se doslo do kojeg pehara a poslije sve to ISKIHATI!

i jos uvijek ne kontam,s sta radite ovdje ako nemate st akonstruktivno reci
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Ti imas neki psihicki poremecaj ili sta? Na zadnje dvije stranice pises samo identicnu stvar.diplomatija je napisao/la:Ne provociram, Ali redovno citam sto pisete i pomalo smjesno izgleda iz godine u godinu, osvojite titulu pa radite sta hocete, pisite sta hocete, ali svako drugi navijac pred pocetak sezone kaze:"Vidjecemo Ove godine, deranje guzova", dodje zimska pauza pa sve opet iz pocetka i tako godinama
Dobro shvatili smo.
Idi bolan prati svoj klub i popusti nas.
- diplomatija
- Kontakt:
Hah pa dobro si rekao klub se dize iz temelja, a navijaci sarajeva godinama svoj klub vide na vrhu, u svemiru, a klub im je godinama u zivom blatu i daj boze da ikad izadje iz toga
-
- Kontakt:
:*diplomatija je napisao/la:Hah pa dobro si rekao klub se dize iz temelja, a navijaci sarajeva godinama svoj klub vide na vrhu, u svemiru, a klub im je godinama u zivom blatu i daj boze da ikad izadje iz toga
Koji pacenici 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nervoza naprosto izbija iz njih 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pacenik do pacenika, nevjerovatna najezda pacenikaemir18 je napisao/la:Koji pacenici

Ne zovite džaba moderaciju. Sami smo si krivi što je puna tema manijaka. Mislim naša uprava je kriva.
Ljubomora je čudo. Puni im ormari trofeja, prezimiti će na prvom mjestu, a bombarduju temu FK Sarajeva, i brinu o nama.
Ovo je sve rezultat dobrog rada naše uprave.
Gazi ma le plave.
Ljubomora je čudo. Puni im ormari trofeja, prezimiti će na prvom mjestu, a bombarduju temu FK Sarajeva, i brinu o nama.

Ovo je sve rezultat dobrog rada naše uprave.
Gazi ma le plave.
4.10.2009.
- diplomatija
- Kontakt:
Budimo realni, znate da je ovako kao sto Sam vec rekao i zbog toga vas je strah da se ne ponovi kao i svih prethodnih godina, vratite se koju stranicu nazad, sve ce vam jasno biti, ono sto me raduje i treba odati priznanje upravi fk sarajevo sto su uspjeli izmijeniti strukturu igraca, pa sad igraju i oni sto se ne zovu Muhamed, po tom pitanju vidljiv je napredak
Koji si ti Mentoldiplomatija je napisao/la:Budimo realni, znate da je ovako kao sto Sam vec rekao i zbog toga vas je strah da se ne ponovi kao i svih prethodnih godina, vratite se koju stranicu nazad, sve ce vam jasno biti, ono sto me raduje i treba odati priznanje upravi fk sarajevo sto su uspjeli izmijeniti strukturu igraca, pa sad igraju i oni sto se ne zovu Muhamed, po tom pitanju vidljiv je napredak
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Lijepo vas je gledati 

-
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zeni je buraz!!!!!!
-
- Kontakt:
morat ce se izgledaSarajlijc@ je napisao/la:Zeni je buraz!!!!!!

-
- Kontakt:
ja ne znam po cemu zelju ocekuje titulu ? ja cu ruku stavit da oni kuci nece dobit ni sirokog ni zrinskog a sarajeva no comment , zivi bili pa vidjeli 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- diplomatija
- Kontakt:
To Vincent poslao lovu za tortu hah, jel taj grb prisiven ili nalijepljen
-
- Kontakt:
ma brate prisivendiplomatija je napisao/la:To Vincent poslao lovu za tortu hah, jel taj grb prisiven ili nalijepljen
- champions1921
Tebi željezniČmar i neke flaute ne izlaze iz usta u zadnje vrijemeGangEvil je napisao/la:A i nk željezniČmar je uspio napraviti veliki iskorak u strukturi igrača...Božidar Radošević, Delimir Bajić, Mirko Radovanović, Marko Farić, Predrag Šimić, Milan Ćulum, Goran Perak, Lazar Popović..nakon ovih sad igraju i oni što se zovu Muhamed i po tom pitanju je vidljiv napredak....diplomatija je napisao/la:Budimo realni, znate da je ovako kao sto Sam vec rekao i zbog toga vas je strah da se ne ponovi kao i svih prethodnih godina, vratite se koju stranicu nazad, sve ce vam jasno biti, ono sto me raduje i treba odati priznanje upravi fk sarajevo sto su uspjeli izmijeniti strukturu igraca, pa sad igraju i oni sto se ne zovu Muhamed, po tom pitanju vidljiv je napredak

BUDI ŽELJO !!!
A ti spavas na ovoj temi. Kako ti ne dosadi svega ti ?!
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee, Paromlinac i 15 gostiju.