Greske u vecini slucajeva prolaze, ne brini se druze.ElLoco7 je napisao/la:E **** ti aliju i bracu Lavrinovic bacih pare beze![]()
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- masteRofPoker
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
ne pisem analize za koje ne vjerujem da prolaze. Već sam vam postavio za večeras marka allena koji mi je sumnjiv, bilo bi glupo od mene da dodajem i selbya ako mislim da će teško protiv hawkinsa večeras.Markolini991 je napisao/la: A sto si Selbya preskocio?
Nadam se da si uzeo prvu dvojicu, lagano su prošli. Čeka se još Allen
U desetom selu živi Antuntun!
a kad je u wwinu ponuda retardirana pa nisu po redu poslozeni igraci, gledao onog Pociusa i vidim Lavrinovic i kontam to je taj, jos mi nejasno sto mu je onolika granicamasteRofPoker je napisao/la:Greske u vecini slucajeva prolaze, ne brini se druze.ElLoco7 je napisao/la:E **** ti aliju i bracu Lavrinovic bacih pare beze![]()
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Moglo bi se probati Broklyn - New York X na manji ulog, u zadnjih 5 meceva dva X bila, ostale su bile neizvjesne ..
Mene vuce ovde da odigram vise poena, madaa sve ukazuje da ce biti manje, nema logike igrati Lopeza i Carmela overe a ukupne poene under jelde
Mene vuce ovde da odigram vise poena, madaa sve ukazuje da ce biti manje, nema logike igrati Lopeza i Carmela overe a ukupne poene under jelde
Ulog 3/10
GALATASARAY-UNICAJA M. 1,6 x2
(MIL) K.LONGFORD (-16,5+) 1,85 2
(REAL) N.MIROTIĆ (-13,5+) 1,85 2
(OLY) V.SPANOULIS (-15,5+) 1,85 2
(STR) A.AJINCA (-16,5+) 1,85 2
(NY) C.ANTHONY (-27,5+) 1,85 2
Tečaj: 34,67
GALATASARAY-UNICAJA M. 1,6 x2
(MIL) K.LONGFORD (-16,5+) 1,85 2
(REAL) N.MIROTIĆ (-13,5+) 1,85 2
(OLY) V.SPANOULIS (-15,5+) 1,85 2
(STR) A.AJINCA (-16,5+) 1,85 2
(NY) C.ANTHONY (-27,5+) 1,85 2
Tečaj: 34,67
Ma ti si KING. Šteta što nisi žensko da te razmnožimo.bevanda4 je napisao/la:ne pisem analize za koje ne vjerujem da prolaze. Već sam vam postavio za večeras marka allena koji mi je sumnjiv, bilo bi glupo od mene da dodajem i selbya ako mislim da će teško protiv hawkinsa večeras.Markolini991 je napisao/la: A sto si Selbya preskocio?
Nadam se da si uzeo prvu dvojicu, lagano su prošli. Čeka se još Allen
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
ne znam jel ovo sarkastično il iz dragosti, al svejedno sam se nasmijaohajro je napisao/la: Ma ti si KING. Šteta što nisi žensko da te razmnožimo.
U desetom selu živi Antuntun!
Ja te redovno pratim. Malo sam se nasalio. Malo smjeha ne škodi.bevanda4 je napisao/la:ne znam jel ovo sarkastično il od dragosti, al svejedno sam se nasmijaohajro je napisao/la: Ma ti si KING. Šteta što nisi žensko da te razmnožimo.
http://kemozna1x2.bosnianforum.com/t3-p ... gy-bonus#3" onclick="window.open(this.href);return false;
EVO SVI KOJI NISU UZELI BONUS NEKA TO ODRADE,UBRZO SE ZATVARA OVA SUPER AKCIJA!
Moze li Deng i veceras over,cini mi se nekako najizgledniji,a i B.Lopez je vakat da preleti ovu granicu protiv ocajnog NY
Moze li Deng i veceras over,cini mi se nekako najizgledniji,a i B.Lopez je vakat da preleti ovu granicu protiv ocajnog NY
za veceras
Steaua - Otelul 2/1
Bucaspor - Besiktas 1/2
Sampdoria - Verona 2 i prelaz X/2
Steaua - Otelul 2/1
Bucaspor - Besiktas 1/2
Sampdoria - Verona 2 i prelaz X/2
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-15,5+/C.Boozer(CHI) - 2 @1,85
Brooklyn - New York - x2 @1,68
Milano - Real Madrid - 2 @1,20
3,73 ulog 7/10
Brooklyn - New York - x2 @1,68
Milano - Real Madrid - 2 @1,20
3,73 ulog 7/10
- BenjooJutub
- Kontakt:
Nemam vremena da napišem analizu, evo jedan tiket koji bi morao da prođe.
Ajnica OVER
Mirotić OVER
Galata-Unikaha x2
Makabi-Lokomotiva 1x
Partizan-Budivelnik 1x
Bajern-Olimpijakos 1x
Kvota je negdje oko 15
Sretno i da se veselimo zajedno oko 22:30
Ajnica OVER
Mirotić OVER
Galata-Unikaha x2
Makabi-Lokomotiva 1x
Partizan-Budivelnik 1x
Bajern-Olimpijakos 1x
Kvota je negdje oko 15
Sretno i da se veselimo zajedno oko 22:30
Nešto zanimljivo za većeras.
Toluca - America De Mexico
Osim protivnikom, domaći trener Jose Cardozo, se u najavi pozabavio i arbitrima:
- Ulog je protiv Americe velik. Mi rivala respektiramo, ali se nadamo kako ćemo ga uspjeti izbaciti. Osim samo protivnika u ovom trenutku brine me i suđenje. Zašto? Protiv Cruz Azula u prvom nam susretu nije dosuđen čisti kazneni udarac, a onda s druge strane vidio sam što se događalo u četvrtfinalu na stadionu Azteca (nap. a. Americin stadion) i zato sam jako zabrinut. Pokušat ću još razgovarati s ljudima iz uprave neka se pobrinu da imamo ravnopravno suđenje. Sa kolegama iz Americe mi imamo dobar odnos, respektiramo se i ne bojimo ih se, ali zaokupila nas je tema suđenja. Ne sumnjam da će gledatelji uživati u vrhunskom nogometu i zato i suđenje mora biti na razini.
Po ovoj izjavi sve nekako vuće na dvojku, ali treba biti oprezan svakako, ja ću na neki 10 eura probati odigrati X, povezano s nekim NBA igračem.
Toluca - America De Mexico
Osim protivnikom, domaći trener Jose Cardozo, se u najavi pozabavio i arbitrima:
- Ulog je protiv Americe velik. Mi rivala respektiramo, ali se nadamo kako ćemo ga uspjeti izbaciti. Osim samo protivnika u ovom trenutku brine me i suđenje. Zašto? Protiv Cruz Azula u prvom nam susretu nije dosuđen čisti kazneni udarac, a onda s druge strane vidio sam što se događalo u četvrtfinalu na stadionu Azteca (nap. a. Americin stadion) i zato sam jako zabrinut. Pokušat ću još razgovarati s ljudima iz uprave neka se pobrinu da imamo ravnopravno suđenje. Sa kolegama iz Americe mi imamo dobar odnos, respektiramo se i ne bojimo ih se, ali zaokupila nas je tema suđenja. Ne sumnjam da će gledatelji uživati u vrhunskom nogometu i zato i suđenje mora biti na razini.
Po ovoj izjavi sve nekako vuće na dvojku, ali treba biti oprezan svakako, ja ću na neki 10 eura probati odigrati X, povezano s nekim NBA igračem.
- majestic24
- Kontakt:
Za sada samo ovaj na live-u prosao

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Da se ja pola sata nisam dvoumio izmedju Bogdanovica i Milosavljevica, meni ne bi bilo krivo..Naravno odigrao sam Milosavljevica 
- Titova-Juga
- Kontakt:
Navijac sam Bullsa pa sam osjetio potrebu da repliciram. Deng obicno lose odigra utakmice u kojima cuva zvijezde suparnicki ekipa sto je I normalno jer se mnogo istrosi u odbrani, (koju igra sjajno). Heat je nekako najranjiviji pod kosem, I Boozer vecinom odigra dobro protiv njih, pa ako si vec rijesio da igras, mozda radije onda Carlosa over mada je on veliki prijatelj sa toplo-hladno I precesto prebro napusti teren sto zbog glupih licnih gresaka u napadu to zbog jako lose odbrane u reketu pa tako nerijetko Taj Gibson odigra vise nego starter Boozer. Ja sam odigrao Brook Lopeza 20.5 over iako me zjebo prosli put upravo zbog licnih gresaka I blowouta.Kelner69 je napisao/la:http://kemozna1x2.bosnianforum.com/t3-p ... gy-bonus#3
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Eto ja sam zadnja dva puta dobio na NBA kad je bilo malo utakmica. Imam neki osjecaj da se igraci posebno napale tada jer ih cijela zemlja i svijet gleda.
Ja sam za overe izabrao
Lopez
Boozer
Bosh
Ja sam za overe izabrao
Lopez
Boozer
Bosh
Glory Glory Man United!
Bosh kvota pala na under 1.60, zašto ne znam 
Ma proso si njega.14 je vec dao. Inace Bogdanovic je opravdao vec je dao 15Guarin14 je napisao/la:Da se ja pola sata nisam dvoumio izmedju Bogdanovica i Milosavljevica, meni ne bi bilo krivo..Naravno odigrao sam Milosavljevica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.