budjavi je napisao/la:da prekontrolise lopticeCartman je napisao/la:90% ih je iz BiH svakako.
A Pape otis'o u WC.
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Sa teme o Ždrijebu za SP 2014
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
calcio je napisao/la:Promasio si, nije ovo ona tema za predstavljanje.sanchi je napisao/la:Glupan glupi
1946
Hahahahh Head ja bas sad krenuo postati ovdje hahahhaHead je napisao/la:calcio je napisao/la:Promasio si, nije ovo ona tema za predstavljanje.sanchi je napisao/la:Glupan glupi![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ne znam za vas, al ja sam sinoc oplak'o na ovo.InatSilanBosanski je napisao/la:@care, svaka ti cast, ne samo tebi nego svima koji skidose veliku kvotu, nisam ispratio ali drago mi je vidjet da pljackate kladionice
Bravo jos jednom
LUHG!
hhahahhahh

- tyler durden
- Kontakt:
Head je napisao/la:calcio je napisao/la:Promasio si, nije ovo ona tema za predstavljanje.sanchi je napisao/la:Glupan glupi![]()
Tema Safet Susic ; zadnji 10 stranica

VanBasten je napisao/la:Pape against modern football
Sluzbenik je napisao/la:sto je najgore ono ne zna citati ni na nasem a kamo li evropske medijeKeenan.- je napisao/la:Daj dokazeVolvic je napisao/la:Listam malo evropske Medija, pa ljudi : Svi nas ismijavaju.
Zemljo otvori se...
JosipBukal je napisao/la:Ja selektora nam, Nikola Nikić je za njega Ajnštajn
Probisvjet je napisao/la:Daj ba pustite covjeka na miru. I ja sam jednom zakasnio na voz za Ploce.
Consigliere je napisao/la:Prvo da Evian zavrsi, pa cu onda.alenpitar je napisao/la:Trebate ustat kad spomenete Papeta
bhsport je napisao/la:To si trebao reci sluzbenici na aerodromualenpitar je napisao/la:Trebate ustat kad spomenete Papeta
Head je napisao/la:Kriva je Amra.
Koigrazaraju je napisao/la:Prica se da je Pape iz pouzdanih izvora u Parizu saznao da BiH ide u cetvrti sesir, tako da je odlucio bojkotovati izvlacenje.
Kobe Bryant je napisao/la:Šta vam je ba ?
Pape kren'o pješke do Brazila sa ruksakom i dvije zastavice k'o Senad Hadžić !![]()
Meni je ovo zapalo za oko.moustapha je napisao/la:Daj nam Svicu da je rastavimo na entitete.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
buhahahhaha, svidja mi seClaus je napisao/la:Meni je ovo zapalo za oko.moustapha je napisao/la:Daj nam Svicu da je rastavimo na entitete.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
za nisu kantoni?Claus je napisao/la:Meni je ovo zapalo za oko.moustapha je napisao/la:Daj nam Svicu da je rastavimo na entitete.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Naravno da jesu, al' opet je u najmanju ruku maštovito.DANTES je napisao/la:za nisu kantoni?Claus je napisao/la:Meni je ovo zapalo za oko.moustapha je napisao/la:Daj nam Svicu da je rastavimo na entitete.
iphone je napisao/la:nerazumim evian je pored zenev!!!zar nije mogo rezervisat let iz zeneve a ne vracat se nazad u pariz 500km
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
E čuj kozojebi...BigBigBang je napisao/la:Cuj kozojebi iz Nigerije se pitaju gdje je Bosna i Hercegovinaotkud njemu u Nigeriji internet uopste da pita takvo pitanje a onda kad vec ima internet zasto ga ne iskoristi pa da vidi gdje je?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Komentar na sliku na kojoj se nalaze selektori koji su bili na izvlacenju.Monolog je napisao/la:Pa šta misliš ko ih je slik'o?![]()
Safet +
lucif3R666 je napisao/la:ne moze safetu ni jedno odijelo , a suskavac ne moze da nosi u braziluu
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Najjači.Neutral je napisao/la:Head je napisao/la:Kriva je Amra.
BBB je legendaran... ide naprijed, svi ga ismijavaju, a on ne yebe nikog ni 5%....Virtu4l je napisao/la:E čuj kozojebi...BigBigBang je napisao/la:Cuj kozojebi iz Nigerije se pitaju gdje je Bosna i Hercegovinaotkud njemu u Nigeriji internet uopste da pita takvo pitanje a onda kad vec ima internet zasto ga ne iskoristi pa da vidi gdje je?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Marsal je napisao/la:Isto ono što se dešava izmedju Keirana Leea i Mische Brooks.zeljocity je napisao/la:
Kad je vec Gigs glavna uloga u ovoj slici vi koji pratite united bolje ako vam nije mrsko da mi kazete sta se zapravo desilo izmedzu Gigsa i zene njegovog brata? Ima li istine u tome??
na temi spahića:
inače je adal ušao nabrijan u kritikama upućenim prema našem kapitenu, a onda iznenadni respekt kontra calcio-u.

adal je napisao/la:ovo si trebo poslat privatnu poruku nema nikakave veze sa spahom i njegovim crvenim kartonomcalcio je napisao/la:@adal, da nisi ti ulazio u ring sa Ćatićem ili nekim drugim bokserom? Da malo smanjiš sparingovanje, nije dobro za mozak da te previše bubaju po glavi.
inače je adal ušao nabrijan u kritikama upućenim prema našem kapitenu, a onda iznenadni respekt kontra calcio-u.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, zemuntrg i 15 gostiju.