LIKE

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
LIKE

Samo sam citao temu.. Nisam znao da je zabranjeno.. Reko da vidim ima li sta novo kod vas, jeli Grahovac potpisao i sl.. I nisam mogao izignorisati primitivni nacin komuniciranja doticnog forumasa koji ocigledno ima nekih psihickih problema koji su povezani sa analnim otvorom i "flautom" jer te dvije rijeci pominje u 70% svojih postova.. Eto necu vam vise dosadjivat iako ne vidim kako je dosadjivanje kada u 72 sata napises dva posta.. Budite pozdravljeni..1L8F9C2 je napisao/la:A ti spavas na ovoj temi. Kako ti ne dosadi svega ti ?!
Pratim te Emire.Svi tvoji postovi govore kako u Sarajevu trebaju samo igrati neki "tvoji" igrači,dok djecu Sarajeva bih ostavio na klupi,a i Dupovca često kudiš,tako da si s moje strane otkriven .Živim za taj dan iako mi je jako žao kad će rulja zvana Horde zla dignuti svoooj glas.Dokaz tome je da sam juče ponovo gledao tekmu Sarajeva i Leotara.Jedva brate ,jedva nešto ,a ako vidimo ko je sve igrao i ko će sve ponovo igrati onda nema od titule,prvog,drugog pa možda i trećeg mjesta ništa.Žao mi je ali ne mogu da prešutim na ovo sve što se radi.emir18 je napisao/la:Koji si ti Mentoldiplomatija je napisao/la:Budimo realni, znate da je ovako kao sto Sam vec rekao i zbog toga vas je strah da se ne ponovi kao i svih prethodnih godina, vratite se koju stranicu nazad, sve ce vam jasno biti, ono sto me raduje i treba odati priznanje upravi fk sarajevo sto su uspjeli izmijeniti strukturu igraca, pa sad igraju i oni sto se ne zovu Muhamed, po tom pitanju vidljiv je napredak
Boze sacuvaj gdje sam ja to napisao i kudio Amera,nisam o momku ruznu rijec rekao mozda si me pomijesao sa nekim,kakvi moji igraci kakvi bakraci apsolutno neistinu govoris uvjek govorim da Radovac mora igrati u prvoj postavi,cak sam pisao da se treba dati vise sanse kadetima kao sto su Gljiva,Plakalo.joksimovic je napisao/la:Pratim te Emire.Svi tvoji postovi govore kako u Sarajevu trebaju samo igrati neki "tvoji" igrači,dok djecu Sarajeva bih ostavio na klupi,a i Dupovca često kudiš,tako da si s moje strane otkriven .Živim za taj dan iako mi je jako žao kad će rulja zvana Horde zla dignuti svoooj glas.Dokaz tome je da sam juče ponovo gledao tekmu Sarajeva i Leotara.Jedva brate ,jedva nešto ,a ako vidimo ko je sve igrao i ko će sve ponovo igrati onda nema od titule,prvog,drugog pa možda i trećeg mjesta ništa.Žao mi je ali ne mogu da prešutim na ovo sve što se radi.emir18 je napisao/la:Koji si ti Mentoldiplomatija je napisao/la:Budimo realni, znate da je ovako kao sto Sam vec rekao i zbog toga vas je strah da se ne ponovi kao i svih prethodnih godina, vratite se koju stranicu nazad, sve ce vam jasno biti, ono sto me raduje i treba odati priznanje upravi fk sarajevo sto su uspjeli izmijeniti strukturu igraca, pa sad igraju i oni sto se ne zovu Muhamed, po tom pitanju vidljiv je napredak

Steta,mislio sam da jos uvijek trenira za Op.ZZtop10 je napisao/la:Gljiva ti vec odavno nije u klubu.
Meni je sve jasno nakon onoga što je uradio Husrefu.Jednoj legendi na onakav način dati otkaz.Bruka,ali ima i ona ko kome jamu kopa ,sam u nju pada.pitic je napisao/la:Gospodine Vincente Tan-u, dajte više iskeširajte cjelokupnu lovu da gledamo naše FK Sarajevo makar u grupnoj fazi lige uefa, vala vakat je više.
Al najača je od gospodina Selimovića kada kaže na presici novinarima poslije predstavljanja Stojčeva, BITI ĆE JOŠ POJAČANJA
I naravno poruka za sve pačenike (neka pogledaju zadnjih 6 sekundi klipa) možda im neke stvari budu jasnije
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sačekaj o čemu ti pričaš ? Kod nas se bar u upravi zna ko pije i ko plaća za razliku od vaše uprave. Musemić kao prvo je čovjek kome je narušeno zdravstveno stanje, a kao drugo nije uspio da unaprijedi igru Sarajeva i dobio je otkaz od uprave. To što kod vas trener odlazi kada hoće i gdje god hoće i koliko god dana, mjeseci i godina, a da mu pritom niko iz uprave nesmije ništa prigovoriti i da sam sebi bira narednu funkciju u klubu ( kao da mu je to babovina ), a da nikoga ne pita to je već javašluk i čista anarhija i prikaz haotičnog stanja u klubu radi jedne narcesoidne osobe kojoj nebih dozvolio ni da mi auto očisti.joksimovic je napisao/la:Meni je sve jasno nakon onoga što je uradio Husrefu.Jednoj legendi na onakav način dati otkaz.Bruka,ali ima i ona ko kome jamu kopa ,sam u nju pada.pitic je napisao/la:Gospodine Vincente Tan-u, dajte više iskeširajte cjelokupnu lovu da gledamo naše FK Sarajevo makar u grupnoj fazi lige uefa, vala vakat je više.
Al najača je od gospodina Selimovića kada kaže na presici novinarima poslije predstavljanja Stojčeva, BITI ĆE JOŠ POJAČANJA
I naravno poruka za sve pačenike (neka pogledaju zadnjih 6 sekundi klipa) možda im neke stvari budu jasnije
" onclick="window.open(this.href);return false;

sta je to dinamo bolji, kanta za nabijanje u europi svake godine. Bolje ne igrati je, nego se onako ofiratilive je napisao/la:pitic buraz, toliko si sad budalaština napisao da čovjek nekad pomisli da nij u pitanju Željezničar kako to ti predstaviš, a Sarajevo kao da je Dinamo Zagreb, saberi se buraz.
Eh ljiljane nek eto naši klubovi nabijaju drugeBosniacum Lilium je napisao/la:sta je to dinamo bolji, kanta za nabijanje u europi svake godinelive je napisao/la:pitic buraz, toliko si sad budalaština napisao da čovjek nekad pomisli da nij u pitanju Željezničar kako to ti predstaviš, a Sarajevo kao da je Dinamo Zagreb, saberi se buraz.

Kao prvo ti si ograničen i ne možeš da vidiš kako jednog dana FK Sarajevo može biti kao Dinamo Zagreb. E stvar je upravo u tome šta ja FK Sarajevo za određeno vrijeme vidim da može biti jako približno kao Dinamo Zagreb, samo ako ova uprava nastavi raditi svoj posao kako treba i naravno ukoliko gosp. Tan uloži novac u FK Sarajevo. Sada da li će se sve to ispuniti je stvar uprave i gosp. Tana.live je napisao/la:pitic buraz, toliko si sad budalaština napisao da čovjek nekad pomisli da nij u pitanju Željezničar kako to ti predstaviš, a Sarajevo kao da je Dinamo Zagreb, saberi se buraz.
Dinamo nabija Lyon i ostali velikani, a Sarajevo nabija Kukesi, Zeta, to ti nije razlika, nije ofiraža, ma jok buraz?Bosniacum Lilium je napisao/la:sta je to dinamo bolji, kanta za nabijanje u europi svake godine. Bolje ne igrati je, nego se onako ofiratilive je napisao/la:pitic buraz, toliko si sad budalaština napisao da čovjek nekad pomisli da nij u pitanju Željezničar kako to ti predstaviš, a Sarajevo kao da je Dinamo Zagreb, saberi se buraz.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/drugo- ... /040826012" onclick="window.open(this.href);return false;live je napisao/la:Dinamo nabija Lyon i ostali velikani, a Sarajevo nabija Kukesi, Zeta, to ti nije razlika ?Bosniacum Lilium je napisao/la:sta je to dinamo bolji, kanta za nabijanje u europi svake godine. Bolje ne igrati je, nego se onako ofiratilive je napisao/la:pitic buraz, toliko si sad budalaština napisao da čovjek nekad pomisli da nij u pitanju Željezničar kako to ti predstaviš, a Sarajevo kao da je Dinamo Zagreb, saberi se buraz.

to im je kroz historiju tradicija stariji se sjecaju 80 tih godina i ispadanja od amatera.live je napisao/la:De skontaj se buraz. . S ovim što objavljuješ direktno brukaš svoj klub, ako ćes porediti tako onda prelistaj malo protivnike pa ćes vidjeti da je Sarajevo i Zrinjski jedini klub u Bosni i Hercegovini koji je u evropi ispadao od slabijeg od sebe. Tuga brate..
Edit: Njih nabija Ludogorec, a Sarajevo nabija Vitez, Široki...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.