Ovo ce legenda uzeti, iskustvo je na njegovoj stranigio10 je napisao/la:Evo za kantu kvote
Cautinho 1.03
legenda 2.00
Otelo 3.50
iVar 6.00
Dex 8.40
Izbor forumaša godine 2013. - Tema za diskusije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Izbor forumaša godine 2013. - Tema za diskusije
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- BeyKopites
- Kontakt:
Za mene je favorit @Klare koji je penetrirao temu "Film i Kinematografija".U svakom slučaju, njemu ide 5 bodova, samo još da mi se slegnu utisci.Kako se kaže tanka je granica između ljubavi i mržnje, forumaša godine i kante 
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Za forumaša godine
Neutral 1.05 (iako smo obojca zaradili ban nakon prepirke, ipak je jedan vrlo kvalitetan forumaš)
boccaccio 2.10
Cashman 4.20 (jer me banovo kad god je mog'o
)
uschtipak 5.00 (zbog pjesama
)
Dex 6.80
Za kantu godine
Otelo&Cautinho 1.20 (zato što svoje privatno prenose na forumu, umjesto da budu norm., vječito se svađaju
)
RickBlaine 2.2
gio10 3.0 (jer je i on mene metn'o
)
aldin, dona, bhttv i milion nickova 4.0
Legenda 6.0
Neutral 1.05 (iako smo obojca zaradili ban nakon prepirke, ipak je jedan vrlo kvalitetan forumaš)
boccaccio 2.10
Cashman 4.20 (jer me banovo kad god je mog'o
uschtipak 5.00 (zbog pjesama
Dex 6.80
Za kantu godine
Otelo&Cautinho 1.20 (zato što svoje privatno prenose na forumu, umjesto da budu norm., vječito se svađaju
RickBlaine 2.2
gio10 3.0 (jer je i on mene metn'o
aldin, dona, bhttv i milion nickova 4.0
Legenda 6.0
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Donnie Darko
- Kontakt:
Glasanje je otkazano.
Cashman mi zaprijetio banom ako njemu ne dodjelim titulu, tako da...
[youtube][/youtube]Donnie Darko je napisao/la:Glasanje je otkazano.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
7+7=?Donnie Darko je napisao/la:Glasanje je otkazano.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Tebi je 14 svakakoDANTES je napisao/la:77 dakako
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
iš ja i mm smo na vi.... nego imaš super avatar....CashMan je napisao/la:Tebi je 14 svakakoDANTES je napisao/la:77 dakako
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Donnie Darko
- Kontakt:
1CashMan je napisao/la:7+7=?Donnie Darko je napisao/la:Glasanje je otkazano.
Ak 47CashMan je napisao/la:7+7=?Donnie Darko je napisao/la:Glasanje je otkazano.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Donnie Darko
- Kontakt:
meni sve zavisi od rapolozenja jel me neko nervira ili ne. malo je onih koji mi uvijek idu na zivce a to je neutral koji je izgleda favorit da bude forumas godine...
sa svakim se mozes sloziti ili ne al ne volim ljude koji moraju da namtnu svima svoje misljenje po svaku cijenu.
sto se tice pozitivne strane ovog izbora meni je u odnosu na pocetak nekako rio ferdy najvise napredovao. njegov kolega sa teme dr. van nostrand isto tako po meni u samom vrhu, monolog isto. šb fidelis nekad sjajan nekad se nimalo ne slazem sa njim, isto bi mogao reci i za consiglieria.
sto se liverpoolovaca tice mi smo puno izgubili odlaskom reds-a sa foruma, ostalo je jos par kvalitetnih forumasa sto navijaju za liverpool al nekako svi su previse tvrdoglavi i ne postuju bas tuđa misljenja...
sa svakim se mozes sloziti ili ne al ne volim ljude koji moraju da namtnu svima svoje misljenje po svaku cijenu.
sto se tice pozitivne strane ovog izbora meni je u odnosu na pocetak nekako rio ferdy najvise napredovao. njegov kolega sa teme dr. van nostrand isto tako po meni u samom vrhu, monolog isto. šb fidelis nekad sjajan nekad se nimalo ne slazem sa njim, isto bi mogao reci i za consiglieria.
sto se liverpoolovaca tice mi smo puno izgubili odlaskom reds-a sa foruma, ostalo je jos par kvalitetnih forumasa sto navijaju za liverpool al nekako svi su previse tvrdoglavi i ne postuju bas tuđa misljenja...
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
+1Bosniacum Lilium je napisao/la:forum gubi kvalitet svake godine, tako da ne znam. Slabo ima konstruktivnih komentara ...
Moje je neko mišljenje da ne postoji forumaš koji zaslužuje nagradu najbolji, možda recimo najmanje loš.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
najbolje receno "mozda najmanje los"Pogba je napisao/la:+1Bosniacum Lilium je napisao/la:forum gubi kvalitet svake godine, tako da ne znam. Slabo ima konstruktivnih komentara ...
Moje je neko mišljenje da ne postoji forumaš koji zaslužuje nagradu najbolji, možda recimo najmanje loš.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Forum se promijenio mnogo što se tiče tog kadra forumaša. Registrirao sam se 2008. godine i tvrdim da je najbolja ''klima'' na forumu bila nekad tad, pa i u 2009. godini jer su se, koliko-toliko, svi orijentirali prema sportu. Tad je bilo desetak forumaša koji su činili neku okosnicu samog foruma, ali je i sam forum bio pregledniji jer nije bilo mnogo članova kao sad, te se moglo sve stići. Koliko vidim - od te ''stare raje'' ni traga ni glasa danas, možda dva-tri forumaša da i dan-danas pišu, što je opet malo. Od ovih ''novih'' forumaša nisam nekoga baš zapamtio da mi je zapao za oko što se postova tiče jer nisam previše aktivan na forumu kao nekad, ali ima raje čije postove vrijedi čitati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Za forumasa godine:
Neutral
Pogba
Greivis
fera
Monolog
francobaresi
boccacio
Za kantu
Cautinho
Saurman
Neutral
Pogba
Greivis
fera
Monolog
francobaresi
boccacio
Za kantu
Cautinho
Saurman
Ja te volim, volim Željo..
- Evolution87
- Kontakt:
forumas godine:
Neutral
Kanta:
1L8F9C2
Neutral
Kanta:
1L8F9C2
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ne moze @Cautinho u izbor za kantu godine, lik je otvorio jednu od najboljih tema na forumu. Makar nije bi odaleko
.
RIP CITY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.