FSV FrankfurtMokroguz je napisao/la:Znas li o kojem klubu se radi?halconi je napisao/la:Provjena informacija je da vam odlazi Duljevic na probu u njemacku drugu ligu. Kaze da ostaje 5 dana.

FSV FrankfurtMokroguz je napisao/la:Znas li o kojem klubu se radi?halconi je napisao/la:Provjena informacija je da vam odlazi Duljevic na probu u njemacku drugu ligu. Kaze da ostaje 5 dana.

Ja ne znam, mozda ko bude znao odgovori na to.anti_zli je napisao/la:Znam da ste tuzili savez zbog ne izlaska u evropu, zanima me koliku ste odstetu dobili ?
Sjecam se da ste govorili da imate sve crno na bijelo, cak je jedan moderator bio ubjeden da ce te dobite velike pare!
Mislim na onu sezonu kad je Sarajevo dobilo licencu u zadnji trenutak.

Mislim da nema i ako su obadvoje igrali u Iskri Bugojno.zrinja05 je napisao/la:Ovaj mali Smajić što je kod vas ,jel ima ikakve rodbinske veze sa Sulejmanom Smajićem?

SVAKA ČAST. Prava pojacanja, samo naprijed. Mogao bi Olimpic uz Sarajevo biti boooom proljeca.arhimed89 je napisao/la:Fino fino
Sat je znacio dolazak "pokera asova".Ugovore su potpisali Zajko Zeba,Filip Arezina,Josip Sesar i Dalibor Pandza.
Ja prezadovoljan,mislim da ce se moci dobro zakrpiti odlazak Duljevica,jos kad se oporavi Smajic fino ce to izgledati.
Sad se postavlja pitanje ko jos odlazi?Sigurno da ce biti jos odlazaka osim Dulje.
[email protected] sta pise ispod,"nastavak slijedi...."
Sve polovnjaci i nedoreceni igraci, dzaba bacate pare, jedino Zeba moze nesto uradit i to je pod upitnikom sve zavisi kako ce i ko ce ga nabrijat ostalo tarlasika, imate dobro ekipu i uz Zebu trebali ste dovest po jednog provjerenog u spicu i odbraniarhimed89 je napisao/la:Fino fino
Sat je znacio dolazak "pokera asova".Ugovore su potpisali Zajko Zeba,Filip Arezina,Josip Sesar i Dalibor Pandza.
Ja prezadovoljan,mislim da ce se moci dobro zakrpiti odlazak Duljevica,jos kad se oporavi Smajic fino ce to izgledati.
Sad se postavlja pitanje ko jos odlazi?Sigurno da ce biti jos odlazaka osim Dulje.
Bolje da nisi pisao komentar. Zeba vrhunsko pojačanje, Arezina odlican igrac koji je vrlo mlad, Pandža solidan igrac koji je 91 godiste i ovaj Sesar kojeg ne znamTkanton je napisao/la:Sve polovnjaci i nedoreceni igraci, dzaba bacate pare, jedino Zeba moze nesto uradit i to je pod upitnikom sve zavisi kako ce i ko ce ga nabrijat ostalo tarlasika, imate dobro ekipu i uz Zebu trebali ste dovest po jednog provjerenog u spicu i odbraniarhimed89 je napisao/la:Fino fino

)
 )Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.