Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
**** vam vase soliranje, radije se zalete u blok medju trojicu nego dodaju
Hej ekipe majko moja, tuga 
Svaka cast Mirza!
Sent from my ST18i using Tapatalk

Svaka cast Mirza!
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
jel to skok bio?
Nets....
Covjece pateticne ekipe..
Mirza dobar u prvom poluvremenu. Dobru defanzivu radi na Carmelu. A u napadu je okej, mozda bi mogo se vise kretat da se pokazuje vise ali je ovaj tim i njegovi igraci tako smijesni.. Pogotovo kad nema Derona..

Mirza dobar u prvom poluvremenu. Dobru defanzivu radi na Carmelu. A u napadu je okej, mozda bi mogo se vise kretat da se pokazuje vise ali je ovaj tim i njegovi igraci tako smijesni.. Pogotovo kad nema Derona..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Mirza odlican !!
- Ponos Torina
- Kontakt:
JJ kad bi jednom dodao ja mislim da bi se usro...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Odbrana se drastično popravila ulaskom Mirze, eh sad je li do njega, ne znam. Ja hoću i vjerujem da jeste 

LUHG!
IDOLU KRALJU MOJ..pa kako covjek igro Boze dragi sta je ovo..gdje ces melo na rusiju..2 faula ni jednim nije poslao mela na liniju slobodnih k'o da i nisu..bravo MT3...
al me zanima 1 stvar,mozes li taylor brate zicer pogodit...pa dvokorak obicni..pa kad se djeca upisuju na kosarku ne daju im da donesu clanarinu prvu da bi trenirali dok ne ubace ovo sto si ti sad ful'oo..pa jel te stid bolan kad se lomi rezultat polaganje fulat...pa nemoj me bolan tjerat da me cashman opet mjesec dana izoluje nemoj moli te brat
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sta sad uradi TITO...na mirzi bolan felton ost'o visocija stolica od njega..frajer nece da mu dadne loptu..ispade mu ba iz ruke..pa de da ja igram molim te...pa ja sam cris paul za ovu kamikazu ojjjjjjjjjjj smiri se ojjjjjjj frajera
al me zanima 1 stvar,mozes li taylor brate zicer pogodit...pa dvokorak obicni..pa kad se djeca upisuju na kosarku ne daju im da donesu clanarinu prvu da bi trenirali dok ne ubace ovo sto si ti sad ful'oo..pa jel te stid bolan kad se lomi rezultat polaganje fulat...pa nemoj me bolan tjerat da me cashman opet mjesec dana izoluje nemoj moli te brat
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sta sad uradi TITO...na mirzi bolan felton ost'o visocija stolica od njega..frajer nece da mu dadne loptu..ispade mu ba iz ruke..pa de da ja igram molim te...pa ja sam cris paul za ovu kamikazu ojjjjjjjjjjj smiri se ojjjjjjj frajera
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa nema sta, sve si sam vidio. Jedino je jednom ispao na krosoveru Carmela
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
joj oragnizatora igre hahah ovo je komicno jbt, ne znas koji je gori..i onda iz te nemogucnosti plejmejkera da organizuju bilo sta Lopez (kojem to ide) i Dzonson (koji je u formi ko qrac pa mu ne ide) moraju da soliraju
Mirza dobar, borben defanzivno, dobro zatvorio skok..u napadu sa ovom igrom jedino da on pocne uzimati suteve preko ruke, jer oni svakih 5 minuta odigraju akciju.
Mirza dobar, borben defanzivno, dobro zatvorio skok..u napadu sa ovom igrom jedino da on pocne uzimati suteve preko ruke, jer oni svakih 5 minuta odigraju akciju.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Mirza ODLIČAN u odbrani.I dokazo nam je svima da zna igrati odbranu. A za napad nije kriv, sto nedodje do izraza. kad je čudna sva ekipa.Nema kemije u igri.
-
- Kontakt:
Bravo za Mirzu, odlicnih 12 minuta.. Brooklyn opet bez ikakve akcije, soliranje i gluposti Taylora....

A Taylor ocigledno misli da moze da leti,isprobava neke poteze koje je i na igrici nemoguce izvesti.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Za sada igra pravo dobru odbranu. U napadu bi trebao traziti vise loptu i traziti prazan prostor. Previse se trudi ulaziti pod koš, ali dobro ionako im niko ne skače u napadu pa je on vidio da mora.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
kome da se pokazuje visesajo10 je napisao/la:Nets....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Covjece pateticne ekipe..

Ne može se više kretat kad mu je tako naredjeno dq ceka loptu od JJ ili taylora i gadja trojku a to je u 12 min jednom.uglavnom za sad strasna.partija .samo tako nastavi Mirza.samo borbeno.pokaži kako bosnjo gine za svoj tim
- legenda reala
- Kontakt:
odlično se slaže s Garnetom u defanzivi, al sve što oni dobro naprave ovaj konj Blatche pokvari za minutu
za sada je odličan

za sada je odličan
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
koliko god on igrao dobro... statistika ne laze
za 12min ubacijo samo jedan sut - to je premalo za pravog sutera
ako zeli trade, mora pokazati puno vise u napadu - nadamo se bolji igri u 2.pol
mislim, da je svima jasno, kad se ostali oporave, da Mirza vjerovatno uopste nece igrati ili mozda samo po koji minut
za 12min ubacijo samo jedan sut - to je premalo za pravog sutera
ako zeli trade, mora pokazati puno vise u napadu - nadamo se bolji igri u 2.pol
mislim, da je svima jasno, kad se ostali oporave, da Mirza vjerovatno uopste nece igrati ili mozda samo po koji minut
12 minuta, 3 poena i 4 skoka uz nevjerovatan doprinos odbrani. Lopez bi smiješno izgledao da mu Mirza ne pruža support.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 10 gostiju.