Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Mirza u Phoenix sa Dragicem.Dragic dodaje Mirza cepa.
A tek u Minesoti, sa Rikijemmirzateletovicc je napisao/la:Mirza u Phoenix sa Dragicem.Dragic dodaje Mirza cepa.

Kindže, kindže...
Bogami kako igraju treba im Mirza itekako samo sto oni ne znaju njega da koriste na pravi nacin...Prisoner je napisao/la:Kad shvatite da Netsima ne treba njegovih 10+ ispaljenih lopti, bit' će vam lakše gledati tekmu. Njegovo je da radi na odbrani, a večeras je sjajan, ostalo će sve doći, pa tako i šut i otvorena trica.
STATISTIKA kaze da je ubaciJo 1/1, znaci, STATISTICKI, 100% sut, najbolji igrac na terenu.. aj sad spavat, statisticaru stariharko8 je napisao/la:koliko god on igrao dobro... statistika ne laze
za 12min ubacijo samo jedan sut - to je premalo za pravog sutera
ako zeli trade, mora pokazati puno vise u napadu - nadamo se bolji igri u 2.pol
mislim, da je svima jasno, kad se ostali oporave, da Mirza vjerovatno uopste nece igrati ili mozda samo po koji minut
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
i ja zelim dobru igru Mirze - al ako se ne pokaze u napadu, tesko da ce dobiti trade
njegovo glavno oruzje je ipak sut
ako se ne pokaze, onda ce ostat u Netsima... a ako bude tako onda ga mozemo gledati samo na klupi
ako se ne pokaze, onda ce ostat u Netsima... a ako bude tako onda ga mozemo gledati samo na klupi
A znao sam da ces ga kad tad spomenuti.mirzateletovicc je napisao/la:Mirza u Phoenix sa Dragicem.Dragic dodaje Mirza cepa.
130 jarane, gonjamo rekord 
Jao ovih budala u studiju, ne treba im trava majke mi

Jao ovih budala u studiju, ne treba im trava majke mi

Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 06 dec 2013, 02:32, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
7:2 u tricama za new york 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
yebeš temu đe nema trollova
opušĆeno ba narode,haj'te po kaficu srknut il nešto pregrist ko more i ima šta pa na drugo laganini,a što se Mirze tiče mislim da bi glupo bilo bit' nezadovoljan partijom (dosad').Double double je sigurica samo ako ne bude bezZe forsiro šut i normala dobijel' dovoljno pravih lopti za to
ha ja

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
-
- Kontakt:
U OVIM DANASNJIM NETSIMA SE NEBI NI DRAZEN PETROVIC IZKAZO.POKAZO STA ZNA.
Ovo je neki opasni provokator,brate kosarka se ne igra 11 na 11 nije nogomet,da samo spominjes tu klupu.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
bombaš jesmo rekli da ideš na spavanje?harko8 je napisao/la:i ja zelim dobru igru Mirze - al ako se ne pokaze u napadu, tesko da ce dobiti trade
- L'Avvocato
- Kontakt:
Mirza Teletovic playing with some attitude...#Nets #Knicks @BrooklynNets
@DeronWilliams yo tell your coach to give it to @Teletovic33 he's got ice in the veins
@Teletovic33 Mirza the Nets would be lost without you. I already ordered a Teletovic jersey
@DeronWilliams yo tell your coach to give it to @Teletovic33 he's got ice in the veins
@Teletovic33 Mirza the Nets would be lost without you. I already ordered a Teletovic jersey
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Bademluk je napisao/la:bombaš jesmo rekli da ideš na spavanje?harko8 je napisao/la:i ja zelim dobru igru Mirze - al ako se ne pokaze u napadu, tesko da ce dobiti trade

Kindže, kindže...
Joe dinamitašBademluk je napisao/la:bombaš jesmo rekli da ideš na spavanje?harko8 je napisao/la:i ja zelim dobru igru Mirze - al ako se ne pokaze u napadu, tesko da ce dobiti trade

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
wasn't Mirza's left hand injured last game? Guess he only needs his right to become #FearzaL'Avvocato je napisao/la:Mirza Teletovic playing with some attitude...#Nets #Knicks @BrooklynNets

Amicci Di Nessuno
evo pojeo sam tost smirio se..uh sto me iznervirase taylor i ovaj gore UBACIJO...ajde igracino sretno u drugom poluvremenu..ajde netsi dobijte jednu
Hajde odmori ova dva sataharko8 je napisao/la:i ja zelim dobru igru Mirze - al ako se ne pokaze u napadu, tesko da ce dobiti trade
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Teletovicccc from downtown
http://www.nba.com/nets/video/games/net ... play4.nba/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.nba.com/nets/video/games/net ... play4.nba/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mirza vani, i evo Knicksa opet na + 15 u kratkom periodu k'o da gledam.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!