FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Imaju para, ali za sebe. Otici ce na pripreme u Hrvatsku, a sa svojim zenicama po Turskoj, Tunisu, itd...
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Znaju gdje trebaju trositiMadafaka je napisao/la:Imaju para, ali za sebe. Otici ce na pripreme u Hrvatsku, a sa svojim zenicama po Turskoj, Tunisu, itd...
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
MaliMemo je napisao/la:ja se mogu kladit da je Pape igrao za Celik ili neki drugi klub a ne za Sarajevo, da bi 90% ovih pitara njega blatilo ..... u to sam siguransarajlija89 je napisao/la:irfan41 je napisao/la:[url]http://www.---%20SPAM%20---.com/sport/nogomet/clanak/100109032[/url]
od 10 selektora 7 igralo za sarajevo
jos jedna cinjenica koja govori da samo daleko najveci klub u drzavi![]()
FCS-LJUBAV ZIVOTA
cuj za celik, za njega nikako nije mogao igrati nisu bili tog niovoa, u jugi je jedino mogao igrati za dinamo hajduk zvezdu i partizan
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Madafaka je napisao/la:Imaju para, ali za sebe. Otici ce na pripreme u Hrvatsku, a sa svojim zenicama po Turskoj, Tunisu, itd...
pripreme po turskoj, tunisu i ostalim zemljama za nas je misaona imenica
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
evo trener širokog brijega prvoplasirane ekipe na tabeli premijer lige BiH je rekao da sarajevo smatra najvećim konkurentom za osvajanje titule prvaka države i zašto ljudi iz uprave ne mrdnu svojim guzicama pa dovedu pojačanja
imamo priliku da opet osvojimo titulu a oni nam prodaju šuplje kako nema kvalitetnih igrača u državi koje bi doveli kao pojačanje

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
Vozdra raja,nije me dugo bilo,imal sta novo
Dobro je pa nije niko otisao od igraca,valjda ce ove mrlje iz uprave nekog dovesti,imamo sansu da uzmemo titulu,nesmijemo je propustiti... 
-
Keno HORDAS
- Kontakt:
Izgleda da ce doci neka 3-4 igraca iz srbijanske lige na probu,vidjet cemo kako ce se pokazati,valjda je jedan iz zvezde...
Kako 10 selektora? Kolko ja znam imali smo 8 selektora. Fazlagic, Muzurovic(2), Hadzibegic, Smajlovic, Sliskovic, Kodro, Blazevic i Susic. Od ti 8, 5 su igrali za Sarajevo.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Musovic, Piric...Brane je napisao/la:Kako 10 selektora? Kolko ja znam imali smo 8 selektora. Fazlagic, Muzurovic(2), Hadzibegic, Smajlovic, Sliskovic, Kodro, Blazevic i Susic. Od ti 8, 5 su igrali za Sarajevo.
odgovor je taćan desetkabiskitt je napisao/la:Musovic, Piric...Brane je napisao/la:Kako 10 selektora? Kolko ja znam imali smo 8 selektora. Fazlagic, Muzurovic(2), Hadzibegic, Smajlovic, Sliskovic, Kodro, Blazevic i Susic. Od ti 8, 5 su igrali za Sarajevo.
-
Mr Plummer
- Kontakt:
Upozorenje za spam: irfan41, alibi, jalehordash
Vasi postovi ce naravno biti obrisani jer nemaju nikakve veze sa temom. Postoje i clanovi koji nastoje procitati nesto smisleno pa cak i komentarisati, ali ne mogu doci na red od silnog zachatavanje teme.
Nemojte odgovarati na ovaj post, jer ce vas odgovor biti obrisan
Za ove mladje: broj stranica jedne teme ne znaci da je neki klub bolji ili popularniji. Bitniji je kvalitet onoga sta cete napisati, pa potrudite se da doprinesete temi sa sto kvalitetnijim postovima a ne konstantnim zalopojkama kako toboze neko namjerno brise postove da bi tema imala manji broj stranica (da nije smijesno bilo bi zalosno).
Vasi postovi ce naravno biti obrisani jer nemaju nikakve veze sa temom. Postoje i clanovi koji nastoje procitati nesto smisleno pa cak i komentarisati, ali ne mogu doci na red od silnog zachatavanje teme.
Nemojte odgovarati na ovaj post, jer ce vas odgovor biti obrisan
Za ove mladje: broj stranica jedne teme ne znaci da je neki klub bolji ili popularniji. Bitniji je kvalitet onoga sta cete napisati, pa potrudite se da doprinesete temi sa sto kvalitetnijim postovima a ne konstantnim zalopojkama kako toboze neko namjerno brise postove da bi tema imala manji broj stranica (da nije smijesno bilo bi zalosno).
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Da neznas slucajno imenaKeno HORDAS je napisao/la:Izgleda da ce doci neka 3-4 igraca iz srbijanske lige na probu,vidjet cemo kako ce se pokazati,valjda je jedan iz zvezde...
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Veceras oko 20 sati na vogosci reportaza o Sarajevu ...
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
[youtube]ttp://www.youtube.com/watch?v=Awxrs6QyIj8[/youtube] Moja prva tekma na kosevu,imao sam samo 7 godina... 
-
Respektiva
Opet pocele kafanske priceKeno HORDAS je napisao/la:Izgleda da ce doci neka 3-4 igraca iz srbijanske lige na probu,vidjet cemo kako ce se pokazati,valjda je jedan iz zvezde...
-
ultra@rajvosa
- Kontakt:
Nevjerujem da su kafanske,to mi je rekao fizioterepeut FK Sarajeva Ismar Hadzibajric...Respektiva je napisao/la:Opet pocele kafanske priceKeno HORDAS je napisao/la:Izgleda da ce doci neka 3-4 igraca iz srbijanske lige na probu,vidjet cemo kako ce se pokazati,valjda je jedan iz zvezde...
Vule....i .......puna saka brade......naravno da niko ne ode.....
Stvarno smo bruka ziva od kluba, pa Sloboda je dosad dovela 4 igraca a nasi debili nikoga. Stvarno se nesto mora desiti neki bojkot navijaca prema upravi, neki protesti jer moramo ih sprijeciti da uniste klub.Dovesce nekog debila dan prije 1.kola.....pozzzzz
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Keno HORDAS je napisao/la:Izgleda da ce doci neka 3-4 igraca iz srbijanske lige na probu,vidjet cemo kako ce se pokazati,valjda je jedan iz zvezde...
ne vjerujem....a i mislim da su to neke trube od igrača ali daj Bože da se varam
Dovesce vam igrace kao i nama.Otpatke koje u srbiji niko nece a kod nas se za velike pare dovode kao opasna pojacanja.uprave su nam iste,blizanci.Mirza_Hordas je napisao/la: ne vjerujem....a i mislim da su to neke trube od igrača ali daj Bože da se varam
Treci put castimo
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, mnon46, Rule_hz, SilaMoc1946 i 59 gostiju.