Safet Sušić - Pape
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Izvlaci se kuglica s nasim imenom, gleda se u koju cemo grupu, kamere u krupnom planu prikazuju Ljubojevića, Susic iz pozadine dovikuje: ,,Ma nije on ba selektor, ha ja"
- savatihotece
- Kontakt:
Ne lagi starkane. Ti si smiješan, navedi primjer kada to neki trener nije bio na izvlačenju parova lige šampiona osim ako misliš na kondicione trenere. Nije to pametni samo izvlačenje, jer da jest mogli smo poslati Suzanu Mančić ili onog zeničanina što izvlači Bingo. Ne bi se naši bezveze prepali da će možda morati platiti kaznu za njegov nedolazak.jasko_juve je napisao/la:Ovo je nemoguce, pola Vas bi trebalo ozbiljno razmislit za rad za neke novine tipa Express, Svet il sl.. Milion nekih kombinacija zasto Safet nije dosao. Pa sta?? Gledate li izvlacenje parova u LP?? Rijetko cete il nikako vidit trenera ekipe tu. Smijesni ste bolan, daj uzivajte u ovom sto smo po prvi put na velikom takmicenju, ne trazite dlaku u jajetu. Safet, najbolji igrac PSG svih vremena, najbolji trener BIH svih vremena i onda se neko nadje pametan da ovog covjeka omalovazava i prica ruzno o njemu. Sram nek Vas bude.
A kada već spominješ te novine, za koje sam prvi put čuo, mora da si odhranjen i obrazovan na njima, jer u protivnom ti ovo ne bi bilo nimalo naivno. Niko njega ne omalovažava, već je on svojim glupim i papanskim postupkom omalovažio ovaj naš uspjeh.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Citam da Kovaca brine cak i u kojoj ce grupi zavrsiti, zbog klime i putovanja, a ovaj nas...
Degutantno! Hebo li te Pariz
- Bayern@heart
- Kontakt:
http://www.****.de/de/fussball/wm/new ... 17217.html
Pape dospio na naslovnice i kod švaba
Izgleda da će faltiti još dva selektora i to selektor Meksika Miguel Herera i Urugvaja Oscar Tabarez malo čudno posebno za Tabareza pošto Urugvaj je odmah uz Brazil geografski 
Pape dospio na naslovnice i kod švaba
-
jasko_juve
- Kontakt:
Navedi ti kad su bili treneri svi na izvlacenju parova LP??? Smanji "starkane". Auuu sad je nama zao jer necemo moci dogovoriti neke prijateljske il necemo moc izgradit neke odlicne odnose s nekim reprezentacijama. Mi smo na prvenstvu, tamo se nece nista moci dogovarati ni pricati vec samo na izvlacenju i tom jednom danu koliko bi bio Susic u Brazilu??? Pravite dramu neku nevjerovatnu. Eto nece doc trener Urugvaja kojem je tesko doc ko kad bi Safet otisao u Hrvatsku. Al nece doc. A za te novine sto spominjes, jesi mi "uĆĆerooo" nevjerovatno. Da, odhranjen sam na tim novinama a obrazovanje??? Pihhhhh, od tog zivim. Imas pozz starkane!savatihotece je napisao/la:Ne lagi starkane. Ti si smiješan, navedi primjer kada to neki trener nije bio na izvlačenju parova lige šampiona osim ako misliš na kondicione trenere. Nije to pametni samo izvlačenje, jer da jest mogli smo poslati Suzanu Mančić ili onog zeničanina što izvlači Bingo. Ne bi se naši bezveze prepali da će možda morati platiti kaznu za njegov nedolazak.jasko_juve je napisao/la:Ovo je nemoguce, pola Vas bi trebalo ozbiljno razmislit za rad za neke novine tipa Express, Svet il sl.. Milion nekih kombinacija zasto Safet nije dosao. Pa sta?? Gledate li izvlacenje parova u LP?? Rijetko cete il nikako vidit trenera ekipe tu. Smijesni ste bolan, daj uzivajte u ovom sto smo po prvi put na velikom takmicenju, ne trazite dlaku u jajetu. Safet, najbolji igrac PSG svih vremena, najbolji trener BIH svih vremena i onda se neko nadje pametan da ovog covjeka omalovazava i prica ruzno o njemu. Sram nek Vas bude.
A kada već spominješ te novine, za koje sam prvi put čuo, mora da si odhranjen i obrazovan na njima, jer u protivnom ti ovo ne bi bilo nimalo naivno. Niko njega ne omalovažava, već je on svojim glupim i papanskim postupkom omalovažio ovaj naš uspjeh.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
damirdamic72
- Kontakt:
trubim ja po kafanama ,forumima i kuloarima da je on tanak ko trener i selektor!neodgovoran ali svi mi odgovaraju odveo nas je na sp.ma znam d a nas je odveo ali je tanakBoBo89 je napisao/la:Citam da Kovaca brine cak i u kojoj ce grupi zavrsiti, zbog klime i putovanja, a ovaj nas...![]()
Tabarez nece doci jer je operisan, a selektor Meksika valjda vodi neki klub i imao je utakmicu, malo manje ofirniji razlog od SusicevogBayern@heart je napisao/la:http://www.****.de/de/fussball/wm/new ... 17217.html
Pape dospio na naslovnice i kod švabaIzgleda da će faltiti još dva selektora i to selektor Meksika Miguel Herera i Urugvaja Oscar Tabarez malo čudno posebno za Tabareza pošto Urugvaj je odmah uz Brazil geografski
Ta dvojica su vec ranije najavila da nece moci prisustvovati dok je nas selektor ZAKASNIO na avion.
Druga stvar, koja mi jos vise smeta jeste velicina nase delegacije. iako je FIFA odobrila savezima delegaciju od najvise 9 clanova, ja mislim da ni jedna reprezentacija nema vise od 5 clanova u delegaciji.
Nasu delegaciju cine predsjednik Begić, potpredsjednici Beus i Ljubojević, generalni sekretar Baković, sekretar reprezentacije Pilav, portparol Slavica Pecikoza i menadžer za ulaznice Džemidžić. Trebao je biti i Susic, znaci 8 clanova.
Koji ce ti **** Pecikoza i Džemidžić tamo, samo bezveze pare trose.
Druga stvar, koja mi jos vise smeta jeste velicina nase delegacije. iako je FIFA odobrila savezima delegaciju od najvise 9 clanova, ja mislim da ni jedna reprezentacija nema vise od 5 clanova u delegaciji.
Nasu delegaciju cine predsjednik Begić, potpredsjednici Beus i Ljubojević, generalni sekretar Baković, sekretar reprezentacije Pilav, portparol Slavica Pecikoza i menadžer za ulaznice Džemidžić. Trebao je biti i Susic, znaci 8 clanova.
Koji ce ti **** Pecikoza i Džemidžić tamo, samo bezveze pare trose.
jos mu mladen davno, davno rekao NE SAM SAFETE, NE SAM....i dzaba on opet htio sam za brazil.. 
Volim te Bosno!!!
gledao lik Evian-PSG
koliko neozbiljno čovječe, znajući da živi u Parizu ili u predgrađu istog, morao je da računa na eventualne probleme u saobraćaju, itd, pa da krene ranije
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Kad mu sutra igrac zakasni na avion moze se slikati.....
Malo neozbiljno od Papeta, ali ćemo mu oprostitio ako prođe grupu u Brazilu. 
- Principatus
- Kontakt:
Naci ce se ipak oni koji ce i ovo ponasanje pravdati sa nekakvim nebulozama. Nije smak svijeta, ali je sramotno i pokazuje donekle njegov pristup i ozbiljnost, od "ne znam ko je Kolasinac, gledao sam Barcelonu" pa i ovo sada. Ali tada se pljuvalo po Kolasincu, hvala bogu pa su drugi ljudi sa njim pricali, jer nikad inace nebi zaigrao za nas.
Nadam se da ce na SP-u Izet Hajrovic (kojeg je isti covjek doveo kao i Kolasinca) imati jos koji srecan dan i jos jedan topovski udar sa 20m u svom reportoaru, da ce Begovic biti na visokom nivou kao u Grckoj i protiv Argentine i da ce Mujdza biti spreman 100%, jer sistema, pravilnih zamjena i igre nemamo vec oduze.
Nadam se da ce na SP-u Izet Hajrovic (kojeg je isti covjek doveo kao i Kolasinca) imati jos koji srecan dan i jos jedan topovski udar sa 20m u svom reportoaru, da ce Begovic biti na visokom nivou kao u Grckoj i protiv Argentine i da ce Mujdza biti spreman 100%, jer sistema, pravilnih zamjena i igre nemamo vec oduze.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
Koigrazaraju
- Kontakt:
Prica se da je Pape iz pouzdanih izvora u Parizu saznao da BiH ide u cetvrti sesir, tako da je odlucio bojkotovati izvlacenje.
Kao sto vidite nismo jedini bez selektora dole, ovi drugi nisu ni planirali da idu, uf sta bi bilo da je Safet tako rekao "Ma sta cu dole, gledat cu na televizoru", koliko bi tek tad bilo uvreda.
Pa imao je namjeru da ode u Brazil, ali eto zahvaljujuci nesretnom spletu okolnosti Safet je zakasnio na let, kao da je njemu drago zbog toga.
Pa imao je namjeru da ode u Brazil, ali eto zahvaljujuci nesretnom spletu okolnosti Safet je zakasnio na let, kao da je njemu drago zbog toga.
Sheyi je napisao/la:Kao sto vidite nismo jedini bez selektora dole, ovi drugi nisu ni planirali da idu, uf sta bi bilo da je Safet tako rekao "Ma sta cu dole, gledat cu na televizoru", koliko bi tek tad bilo uvreda.
Momak, jedan trener je operisan, drugi ima klubske obaveze
A nas papak gledo Evian-PSG
-
budimo_realni
- Kontakt:
Ja bih njemu otkaz urucio, a Ciru vratio nazad da osvojimo lagano medalju. Ciro je Ciro (lud ko struja) ali je covjek profesionalac i odgovoran, a ovaj nas levat nad levatima. Koliko je samo nastetio ugledu saveza i reprezentacije koji se gradi zadnjih godina. Hajde sad Begicu pokazi da si glavni pa kazni Papeta i daj mu otkaz pa postavi nekog drugog na njegovo mjesto.
- Centre forward
- Kontakt:
Kad čujem da se Ćiro stavlja u istu rečenicu sa Papetom dobijem osip, zaista. Čovjek koji je našu repku koristio da bi snim'o reklame i ganj'o lične interese i koji je izjavio da bi rado preuzeo repku R.Šuumske, ama marš tamo nacionalisto, rođenu mater bi prod'o za par lipa. Safet je zakasnio pa šta, nije smak svijeta. OK, na neki način sama situacija nije lijepa za uši ali eto čovjek je naveo razloge zbog kojih je stanje kakvo jeste.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
promjeniti dilera pod odmah...alarmantno stanje korisnikabudimo_realni je napisao/la:Ja bih njemu otkaz urucio, a Ciru vratio nazad da osvojimo lagano medalju. Ciro je Ciro (lud ko struja) ali je covjek profesionalac i odgovoran, a ovaj nas levat nad levatima. Koliko je samo nastetio ugledu saveza i reprezentacije koji se gradi zadnjih godina. Hajde sad Begicu pokazi da si glavni pa kazni Papeta i daj mu otkaz pa postavi nekog drugog na njegovo mjesto.
Semper Fidelis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.