Safet Sušić - Pape

zizu1991
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la zizu1991 » 06 dec 2013, 12:34

Ova reprezentacija je otišla na veliko takmičenje, zahvaljujući velikoj sreći u susretima sa Slovačkom, nauštrb nebuloznim potezima našeg selektora.

Nadam se da ćemo mu što prije leđa vidjeti i okrenuti se profesionalnijem pristupu, te da će Savez imati novac da plaća ljude koji znaju svoj posao.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 dec 2013, 12:40

Volvic je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Kao sto vidite nismo jedini bez selektora dole, ovi drugi nisu ni planirali da idu, uf sta bi bilo da je Safet tako rekao "Ma sta cu dole, gledat cu na televizoru", koliko bi tek tad bilo uvreda.
Pa imao je namjeru da ode u Brazil, ali eto zahvaljujuci nesretnom spletu okolnosti Safet je zakasnio na let, kao da je njemu drago zbog toga.

Momak, jedan trener je operisan, drugi ima klubske obaveze ;)
A nas papak gledo Evian-PSG :lol:
Momak, svaka tebi čast pa vrijedjas starijeg čovjeka odnosno našeg najveceg fudbalera/selektora svih vremena.

Razumijem da je ovo neozbiljno, ali kako se ovdje piše covjek bi rekao da je on izjavio da ga zrijeb ne zanima, zakasnio zakasnio, idemo dalje.

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 06 dec 2013, 12:41

fixator je napisao/la:
budimo_realni je napisao/la:Ja bih njemu otkaz urucio, a Ciru vratio nazad da osvojimo lagano medalju. Ciro je Ciro (lud ko struja) ali je covjek profesionalac i odgovoran, a ovaj nas levat nad levatima. Koliko je samo nastetio ugledu saveza i reprezentacije koji se gradi zadnjih godina. Hajde sad Begicu pokazi da si glavni pa kazni Papeta i daj mu otkaz pa postavi nekog drugog na njegovo mjesto.
promjeniti dilera pod odmah...alarmantno stanje korisnika
Hajde sta se odmah palite mangupi. Ciru sam naveo tek onako. Cak sta vise bilo bi lijepo da malo bolje procitate jer sam napisao (parafraziram) da je cak i Ciro, koji je lud ko struja, profesionalac i odgovoran za razliku od Papeta. A naravno da ga ni ja ne bi na poziciji selektora nakon izjave da bi vodio reprezentaciju Rupe Srpske.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 dec 2013, 12:50

Ne limvo bas Safeta, al on je za onu mikado ublehu Del Bosque vlastorucno. Stvorio je zajedno sa reprezentativcima priliku i treba da je iskoriste. Imao je dobrih i losih poteza, taktickih gresaka, ali i dobrih stvari. U posljednje vrijeme ima i puno gresaka, al iz price se da zakljuciti da zna gdje skirpi. Na nama ostaje da ga podrzimo ako bude radio ono sto govori, a ako bude kontrirao, bude tvrdoglav onda ce i sam sebi stetiti.

Znaci, ima moju podrsku dok radi dobre stvari, kad pocne raditi gluposti kao sto je radio proteklih nekoliko mjeseci, normalno je da cu ga kritikovati, kao sto bi trebali i svi koji racionalno i svojom glavom razmisljaju.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 06 dec 2013, 12:51

Čuj, dati mu otkaz... :lol:
Ovdje ima kraljeva raznoraznih.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 06 dec 2013, 12:57

Šta vam je ba ?

Pape kren'o pješke do Brazila sa ruksakom i dvije zastavice k'o Senad Hadžić ! ;)

slika

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 06 dec 2013, 13:01

budimo_realni je napisao/la:Ja bih njemu otkaz urucio, a Ciru vratio nazad da osvojimo lagano medalju. Ciro je Ciro (lud ko struja) ali je covjek profesionalac i odgovoran, a ovaj nas levat nad levatima. Koliko je samo nastetio ugledu saveza i reprezentacije koji se gradi zadnjih godina. Hajde sad Begicu pokazi da si glavni pa kazni Papeta i daj mu otkaz pa postavi nekog drugog na njegovo mjesto.
Budimo realni, nisi ti dobar.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 06 dec 2013, 13:05

Izvini Safete,sto je avion na vrijeme krenuo ;)
Sarajevo ljubavi moja.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 dec 2013, 13:14

Molim da se ukljuce modni kreator opticar i psiholog za naseg trenera i objasnit mu da se ne zajebaje fino obuce i nabavi malo bolje naocale ipak zaostaje za svjetom.ja isti bi ga sad otpustio ali ne radi aviona nego vrsajevica i derneka igraca pred tekmu.pa on nesmije Dzeki nista rec.Pa ko je tu trener majka mu stara.Njegov domet kao trenera je bas taj Eivan sto ga je gledo.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 06 dec 2013, 13:16

Bože me sačuvaj... Čuj frajer zakasnio na let jer je gledao Evian - PSG. Več ovako nam je reputacija u svijetu na labavim nogama (blago rečeno) i sad ćemo još bez selektora biti na izvlačenju. Orto seljakluk. Več je drugi dan u inostranim medijima prenesena ova vijest sa ciničnim komentarima novinara.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 06 dec 2013, 13:17

Kako su misevi izasli iz rupa da odmah napadnu Papeta, nisu imali vremena jer nas je odveo na SP, tada su suitli ko misevi, a vidi ih sad kako su izasli iz rupa.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 06 dec 2013, 13:19

Jutros pričam sa sestrom iz Njemačke, kad pita ona mene, šta ovo Nijemci na vijestima spominju našeg selektora i smiju se nešto u vezi aviona. :D Zemljo otvori se. :oops:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 dec 2013, 13:20

Who is you :lol: ? Dje je Safet Susic :lol: ?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 06 dec 2013, 13:22

zizu1991 je napisao/la:Ova reprezentacija je otišla na veliko takmičenje, zahvaljujući velikoj sreći u susretima sa Slovačkom, nauštrb nebuloznim potezima našeg selektora.

Nadam se da ćemo mu što prije leđa vidjeti i okrenuti se profesionalnijem pristupu, te da će Savez imati novac da plaća ljude koji znaju svoj posao.
Profesionalnost je u reprezentaciju dosla zahvaljujuci Safetu Susicu, koji je ukinuo sve prijasnje navike nasih igraca. Nije uspio da odmakne novinare, ali i to je uspio smanjiti. Nije podizao euforiju, nije psovao, nije prostacio na presicama, nije se kurcio, mirnim putem dosao do Svjetskog prvenstva, krajnje profesionalno odradio svoj posao.

Sto se tice kasnjenja na avion, covjek je sebi isplanirao da pogleda utakmicu kluba kojem je mnogo dao i koji mu je mnogo dao. Sebi je isplanirao da stigne na aerodrom i prije leta, ali ga je guzva u saobracaju sprijecila. Nije ga utakmica sprijecila, nego guzva. Da nije bilo utakmice, opet bi krenuo u isto vrijeme, jer bi mu to u normalnim okolnostima bilo sasvim dovoljno da stigne na let. Covjek nije stigao i sta sada? Nije smak svijeta, niti je prvi niti je posljednji selektor koji nece otici na izvlacenja. Neki bi rekli visa sila, ali ocigledno to ne vrijedi na ovoj temi, jer je Pape trebao kampovati na aerodromu.

Najjace mi je od svega (nevezano za tvoj post, nego vezano za druge forumase), plasiranje na Svjetsko odjednom postade nesto jako bitno, historijski uspjeh, dok je prije nekoliko sedmica to bilo nebitno, bilo je ocekivano, bila lagana grupa itd. Mi smo pogan narod, mi se ne znamo radovati, nije ni cudo sta nam se sve desavalo, sta nam se desava i sta ce nam se desavati. Covjek koji nas je odveo na Svjetsko, treba dobiti otkaz, jer je bila guzva i nije stigao na avion, pa to samo ima kod nas...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 06 dec 2013, 13:24

alenpitar je napisao/la:Kako su misevi izasli iz rupa da odmah napadnu Papeta, nisu imali vremena jer nas je odveo na SP, tada su suitli ko misevi, a vidi ih sad kako su izasli iz rupa.
Elokvencija a la pape

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 dec 2013, 13:31

Papetu svaka cast na uspjehu sa repkom, ali i realno dosta stvari nam je islo na ruku, od protivnika u grupi do forme nasih igraca. Da je onu Izetovu lijevicu neko mogao izvesti na Kosevu 2003. ili na Luzu 2009, ovo bi nam bilo 2 .ili 3. veliko takmicenje.

Ovo kasnjenje na avion mu nije trebalo.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 06 dec 2013, 13:33

Trebate ustat kad spomenete Papeta
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 06 dec 2013, 13:33

alenpitar je napisao/la:Kako su misevi izasli iz rupa da odmah napadnu Papeta, nisu imali vremena jer nas je odveo na SP, tada su suitli ko misevi, a vidi ih sad kako su izasli iz rupa.
slika
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 dec 2013, 13:34

alenpitar je napisao/la:Trebate ustat kad spomenete Papeta
To si trebao reci sluzbenici na aerodromu da ustane i reci danas da obustave zrijeb dok Pape ne dodje. :lol:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 dec 2013, 13:35

On nas nije odveo i nismo mi nikakvi misevi.Zna se da ovo svjetsko prati bas cijeli svijet i svaka manja greska propust zajebancija dodje novinarima ko slag na tortu.eto pape je uspio da se prvo o njemu pise.Nije problem zakasnio problem je zasto je zakasnio.Zna se da se prije leta moras nacrtat 1.30 prije nego poletis a on gledo tekmu i to vidi cuda samo jedno poluvrjeme i bi guzva.E pa nije aerodrom u Visokom moj pape.razlog kasnjenja je problem.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []