Opet jafarukzidane je napisao/la:Istina je da se pregovara sa novim proizvodjacem opreme,,a o kom je rijec,,,to se nezna samo se nagadja,,,,sjever je napisao/la:Nešto se mahala da bi novi proizvođać dresova mogao biti Macron uuu
Jel neko nešto zna u vezi s tim ???
Lazio,Monaco,Aston Vila
druga stvar koja je bitna,,,vidim neko kaze da nevjeruje da ce se ista dogoditi,,,onda samo da kazem i konstatujem,,,vidite li vi ista svojim ocima,,,razlika FK Sarajevo 1996 - 2011 i Fk Sarajevo 2011 - 2o13,,,je povelika za nase uslove,,,samo cu reci jedno,,,,prije dva dana porezna uprava je zavrsila svoj posao u klubu i konstatovala stanje od rata do sada,,,jednu cu stvar reci,,,fk sarajevo u 2013 g,. je izmirilo svaku obavezu i prema drzavi i prema igracima i svim ostalim subjektima sa kojima ima potpisane ugovore,,,to dovoljno govori da se ipak u klubu radi pozitivno,,to nije pocelo od ove godine vec od 2011,,,dosta duga je vraceno,,,uglavnom prema igracima koji su nosili dres kluba dvije,,tri,,,i vise godina a odigrali desetak utakmica (politika kluba je nazalost do 2011 bila takva,,gdje su pravili samo dug kluba, a rezultata,,,sami znate koliko je bilo),,,ta potrazivanja nisu bila mala,,,i to je bitno znati,,
klub pregovara i sa nekoliko igraca,,,jedino sto je istina da vecina koja su spomenuta u nasim portalima,,,nije tacna,,jer nasi portali,,bar vecina samo lupa,,,nazalost vecina to radi jer im smeta uspjeh kluba,,znaci zlonamjerno,,,,,,Ovo sve govorim jer imam kontakte sa klubom i znam sta je istina,,,Ko me je pratio ovdje na forumu,,,zna o cemu pricam,,,ne pojavljujem se cesto,,osim kad imam sta napisati,,,pozz
Mozes li reci nesto konkretnije u dugu, kakvo je stanje, koliko iznosi i sl. Ako nije javno, može i na pm ?
Jos jedno pitanje, razumijem da se ne treba o imenima govoriti, moze li se o pozicijama na terenu ?