Safet Sušić - Pape
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Daj ba pustite covjeka na miru. I ja sam jednom zakasnio na voz za Ploce.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
joj ljudi sta mi radite...
Jos se valjam na ono eno ga kuci pravi zamke ko Kevin. aaaaaaajjj

Jos se valjam na ono eno ga kuci pravi zamke ko Kevin. aaaaaaajjj
Prijatelju nisi bas stvari postavio kako treba. Ja smatram da imamo tim koji moze, dodacu jos uz malo srece, proci u drugi krug. Selektor nam je najslabija karika u to sam ubjedjen, ali nisam ni za to da mu se skida glava. Covjek je tu gdje jeste i to mu se ne moze osporiti. Ali ne stoji ni tvoja konstatacija da bi nas bolji selektor doveo na krov svijeta jer za to nemamo potencijal. Bolji trener od Susica uz dozu srece realno se moze ocekivati prolazak u drugi krug pa skoro u svakoj grupi, a dalje sta se desi. Sa Safetom nam treba puno vise srece, ali nije nemoguce. Ja samo zelim da dam akcenat na cilj koji su savez i selektor postavili pred sebe, ali cini mi se da je taj cilj iza njih...Sheyi je napisao/la:Još se grupe nisu ni izvukle, ne znamo ni skime ćemo igrati, ali zato ti si siguran da bi iole bolji stručnjak od Safeta prošao grupu.lolcina je napisao/la:steta je da ova generacija dodje kao puki turista u Brazil, siguran sam da bi iole bolji strucnjak od Safeta bez vecih problema prosao u drugi krug.
Daj onda od ovih para nek plate Murinju i Ancelotiju pa da osvojimo prvenstvo, jer šteta da je naše WORLD CLASS igračine odu u Brazil kao turisti.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
- anonymousHD
- Kontakt:
Ko ga opravdava nije dobar. Ima juče 24 da skonta prevoz i nije ništa uradio. Mogo otići da Frankfurta, svaki dan ima 10 aviona za Brazil (neko je na temi napisao). Znači mogao je stići, ali čoveku bilo mrsko, ne sme se propustit tekma PSG - Sochaux.
- DonCorleone
- Kontakt:
Safet Susic: Cilj mi je odigrati 7 utakmica u Brazilu pod uslovom da stignem na njih
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
pape nije gledao tekmu na stadionu jer se igrala u gaillardu, a ne na parku princeva... znaci gledao covjek tekmu kod kuce i cekao da se zavrsi (malo prije 23 h, jer je pocela u 21h), let iz pariza za rio odnosno salvador je u 23:20... a poslije toga tek ujutro... preporuceni check in je 2 h prije polijetanja, krajnji rok 1 h kada treba sve da bude gotovo... gledanje tekme i let za brazil tu noc je bio nemoguca misija i teoretski, tako da je ovo sa kasnjenjem zbog guzve u saobracaju i gledanjem tekme je cista lafina... ili mu se nije islo, pa se opravdao tako ili nesto ozbiljno ne stima na relaciji savez selektor....
Molim Admina da zakljuca ovu temu jedno vrijeme ili reaguje na ove postove,jer ovo je vec postalo degutantno ovako pljuvati,vrijedati i omalovazavati covjeka je krajnje bezobrazno

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Moze li kao admin da sprijeci "Saju od aerodroma" u blamiranju nas...Hebote nismo Somalija da nam se ovo desi...Yucca je napisao/la:Molim Admina da zakljuca ovu temu jedno vrijeme ili reaguje na ove postove,jer ovo je vec postalo degutantno ovako pljuvati,vrijedati i omalovazavati covjeka je krajnje bezobrazno![]()
![]()
![]()
![]()
Safet
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- adriano_leite
- Kontakt:
Necu ja brate gatati o cemu si ti pisao, reagovao sam na ono napisano, a ne pada mi na pamet da razbacim grah da vidim sta je pisac htio reci. Profesionalizam je donio Pape, a to samo slijepac moze osporiti. Sto se tice izmjena, ima nelogicnosti, ali ima ih svaki trener, jer trener je taj koji ima viziju i ubjedjenje da ce nesto postici. On je selektor i kao takav ima apsolutno slobodu da stavi Avdukica u spic ako zeli, tj. nema nikakvu potrebu se opravdavati tebi, meni, nekom petom, nekom desetom. On radi ono sto misli da je najbolje, a eto odvede nas na Svjetsko. Od toga nema nista bolje, znaci nase snove i nadanja je apsolvirao i mi smo hvala Bogu u Brazilu iduce godine.zizu1991 je napisao/la:Ponavljaš se isto papiga sa tim fazonima oko mira u reprezentaciji i sličnim stvarima. Nisam pisao o tome, nego sam pisao o profesionalnosti koja se tiče vođenja ekipe, kako od dogovora u svlačionici, do izmjena na terenu koje nemaju veze s mozgom, a ti ga i dalje brani.adriano_leite je napisao/la:Profesionalnost je u reprezentaciju dosla zahvaljujuci Safetu Susicu, koji je ukinuo sve prijasnje navike nasih igraca. Nije uspio da odmakne novinare, ali i to je uspio smanjiti. Nije podizao euforiju, nije psovao, nije prostacio na presicama, nije se kurcio, mirnim putem dosao do Svjetskog prvenstva, krajnje profesionalno odradio svoj posao.
Sto se tice kasnjenja na avion, covjek je sebi isplanirao da pogleda utakmicu kluba kojem je mnogo dao i koji mu je mnogo dao. Sebi je isplanirao da stigne na aerodrom i prije leta, ali ga je guzva u saobracaju sprijecila. Nije ga utakmica sprijecila, nego guzva. Da nije bilo utakmice, opet bi krenuo u isto vrijeme, jer bi mu to u normalnim okolnostima bilo sasvim dovoljno da stigne na let. Covjek nije stigao i sta sada? Nije smak svijeta, niti je prvi niti je posljednji selektor koji nece otici na izvlacenja. Neki bi rekli visa sila, ali ocigledno to ne vrijedi na ovoj temi, jer je Pape trebao kampovati na aerodromu.
Najjace mi je od svega (nevezano za tvoj post, nego vezano za druge forumase), plasiranje na Svjetsko odjednom postade nesto jako bitno, historijski uspjeh, dok je prije nekoliko sedmica to bilo nebitno, bilo je ocekivano, bila lagana grupa itd. Mi smo pogan narod, mi se ne znamo radovati, nije ni cudo sta nam se sve desavalo, sta nam se desava i sta ce nam se desavati. Covjek koji nas je odveo na Svjetsko, treba dobiti otkaz, jer je bila guzva i nije stigao na avion, pa to samo ima kod nas...
Nisam rekao da je smak svijeta što nije doša, nigdje to pomenuo nisam, ne trpaj mi riječi u usta. Također nisam jedan od " mislioca " koji je smatrao očekivanim plasman na SP, znači još jedan fail, generalizacija je opasna stvarčica. Također nisam niti napisao da treba dobiti otkaz, nego sam rekao da se nadam da ćemo mu što prije leđa vidjeti, a to znači poslije SP - a, jer je neozbiljno i krajnje neprofesionalno takvo što raditi i tražiti upravo sada.
Znači, puno si se ispromašivao.
Sto se tice Papetovog kasnjenja i otkaza zbog neprofesionalnosti, pa to citav forum pise, tako da je taj pasus opaska na tu situaciju, a ti si rekao da bi mu volio vidjeti ledja sto prije, pa sam nasao prostora da napisem svoje vidjenje tih stvari oko otkaza i ostalih zajebancija.
Zivio...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
amho je napisao/la:pape nije gledao tekmu na stadionu jer se igrala u gaillardu, a ne na parku princeva... znaci gledao covjek tekmu kod kuce i cekao da se zavrsi (malo prije 23 h, jer je pocela u 21h), let iz pariza za rio odnosno salvador je u 23:20... a poslije toga tek ujutro... preporuceni check in je 2 h prije polijetanja, krajnji rok 1 h kada treba sve da bude gotovo... gledanje tekme i let za brazil tu noc je bio nemoguca misija i teoretski, tako da je ovo sa kasnjenjem zbog guzve u saobracaju i gledanjem tekme je cista lafina... ili mu se nije islo, pa se opravdao tako ili nesto ozbiljno ne stima na relaciji savez selektor....
Boze sacuvaj ja bruke.
covjek nije stigo jer mu je tekma evian-psg bila bitnija
- Consigliere
- Kontakt:
Al, pazi ti njega i izgovora: Gledao utakmicu... znaci izmislio nesto da je bar blisko poslu koji obavlja
Da ne bude da je negdje bezveze gubio vrijeme..
Sto neko vec rece: Pape kompjuteru
Sto neko vec rece: Pape kompjuteru

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
što bi rekli nadrealisti 'ma materi se izvinjaji'

ma nije htio otici 100 posto..mrsko cojku...nije pripremio prezentaciju na engleskom
ne ide se na aerodrom ko na autobusku stanicu...kad god sam imao let, a i moji prijatelji...uvijek dodjes 2h ranije...pa nije to taxi stajaliste 
Pa bolan druze, razlika je u sljedecem :_dreamer_ je napisao/la:http://www.reprezentacija.***ba/index.php/12-fudbal-nogomet/brazil-2014/1546-legendarni-pele-i-tri-selektora-nece-prisustvovati-izvlacenju-grupa-za-brazil-2014
Siguran sam da je trenutno i u Urugvaju odnosno u Meksiku opsadno stanje, da vjerni navijaci protestuju i traze selektorove glave radi nama vec poznatog nedjela.
E moja mahalo, kada bi 50% energije koju ovdje koristite za prebiranje graha i ostalih nebitnih stvari, utrosli na zapravo konstruktive stvari u zivotu, situacija bi bila makar za dlaku bolja, a kvalitet diskusije na forumu bi bio daleko veci.
Selektor urugvaja, je operiso kicmu.
Herrera ima klubske obaveze.
A nas selektor je gledo utakmicu evian-psg, i zbog toga nije stigo
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Zna li se zašto Sušić neće prisustvovati izvlačenju grupa? Ja sam čuo da je krenuo na vrijeme..Sabinho je napisao/la:DA RAZJASNIMO:Osim Sušića, na izvlačenju grupa neće prisustvovati selektori Urugvaja Oscar Tabarez koji je imao operaciju leđa te selektor Meksika Miguel Herrera koji je sinoć imao utakmicu sa klubom America koji također vodi.
A mozda je covjek zelio pogledati Evian kao mogucu destinaciju za Vranjesa, pa i vidjeti u kakvoj je formi Zlatan, da pokusa izbjeci pravne prepreke sad kad se nije Svedska plasirala, to je logicno
Astren je napisao/la:A mozda je covjek zelio pogledati Evian kao mogucu destinaciju za Vranjesa, pa i vidjeti u kakvoj je formi Zlatan, da pokusa izbjeci pravne prepreke sad kad se nije Svedska plasirala, to je logicno
Pa da logicno.
I timski kolega naseg Izeta Vero Salatic je proglasen za najboljeg veznog igraca svicarske lige, a Safet nikad cuo za njega. Logicno...
Moći će prvi dati intervju za domaće medije osim ako je i dalje u Parizu.
Čovjek je hladno uspio završiti i na bild-u, a to je teško.
Čovjek je hladno uspio završiti i na bild-u, a to je teško.
K'o papir brate.damirdamic72 je napisao/la:trubim ja po kafanama ,forumima i kuloarima da je on tanak ko trener i selektor!neodgovoran ali svi mi odgovaraju odveo nas je na sp.ma znam d a nas je odveo ali je tanakBoBo89 je napisao/la:Citam da Kovaca brine cak i u kojoj ce grupi zavrsiti, zbog klime i putovanja, a ovaj nas...![]()
Degutantno! Hebo li te Pariz
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Probisvjet
- Kontakt:
Ko zna sta se desilo sa Papetom. Mozda proljev? Dva sata cekanja na let
Kako to iznijeti u medije? 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.