Nije ni vas 98.9 % znalo za njega do prije mjesec a sad svi lafo pratite svicarsku ligu i sve znate, isto kao sto pratite Besica iz madjarske lige, i cocalica u izraelskoj.Volvic je napisao/la:I timski kolega naseg Izeta Vero Salatic je proglasen za najboljeg veznog igraca svicarske lige, a Safet nikad cuo za njega. Logicno...
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
sve je to mogao nas vrli Pape pogledati i na kasetama u avionu za Braazil,, ak jok moro covo na licu mjesta bitiVolvic je napisao/la:Astren je napisao/la:A mozda je covjek zelio pogledati Evian kao mogucu destinaciju za Vranjesa, pa i vidjeti u kakvoj je formi Zlatan, da pokusa izbjeci pravne prepreke sad kad se nije Svedska plasirala, to je logicno
Pa da logicno.
I timski kolega naseg Izeta Vero Salatic je proglasen za najboljeg veznog igraca svicarske lige, a Safet nikad cuo za njega. Logicno...
Listam malo evropske Medija, pa ljudi : Svi nas ismijavaju.
Zemljo otvori se...
Zemljo otvori se...
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Ajde strpite se jos malo
, covjek ce sigurno otici poslje SP-a kakav god rezultat napravi.
Volvic je napisao/la:Listam malo evropske Medija, pa ljudi : Svi nas ismijavaju.
Zemljo otvori se...
koje????
Samo nam je još ovo trebalo... Nije ni počelo prvenstvo, a mi več lagano ispadosmo hajvani.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- JosipBukal
- Kontakt:
Ja selektora nam, Nikola Nikić je za njega Ajnštajn
-
imperator10
- Kontakt:
Jel' Boga ti?Volvic je napisao/la:Listam malo evropske Medija, pa ljudi : Svi nas ismijavaju.
Zemljo otvori se...
zbog teletine, haj da je on neki strucnjak pa eto,,al frajer veze nema o trenerskom poslu,jos nas ovako blamira,pa ko si vise Safetekokakolas je napisao/la:Samo nam je još ovo trebalo... Nije ni počelo prvenstvo, a mi več lagano ispadosmo hajvani.
bitno je trolovat, fakat neprofesionalizam Papetov, al jos mi je gore ovo!!!imperator10 je napisao/la:Jel' Boga ti?Volvic je napisao/la:Listam malo evropske Medija, pa ljudi : Svi nas ismijavaju.
Zemljo otvori se...
Daj dokazeVolvic je napisao/la:Listam malo evropske Medija, pa ljudi : Svi nas ismijavaju.
Zemljo otvori se...
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Jo ova je dobra.Gutu za selektora.
Ma nije tako lose, boli njih ku*ac za nas.Volvic je napisao/la:Listam malo evropske Medija, pa ljudi : Svi nas ismijavaju.
Zemljo otvori se...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Djeca nam se smiju moj Reufe 
sto je najgore ono ne zna citati ni na nasem a kamo li evropske medijeKeenan.- je napisao/la:Daj dokazeVolvic je napisao/la:Listam malo evropske Medija, pa ljudi : Svi nas ismijavaju.
Zemljo otvori se...
Kao jedan primjer...Sluzbenik je napisao/la:Volvic je napisao/la:Listam malo evropske Medija, pa ljudi : Svi nas ismijavaju.
Zemljo otvori se...
koje????
http://www.berliner-zeitung.de/sport/sa ... 46102.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A imah ih na 100. Google news, pa listaj...
Keenan.- je napisao/la:Daj dokazeVolvic je napisao/la:Listam malo evropske Medija, pa ljudi : Svi nas ismijavaju.
Zemljo otvori se...
Evo sta se moze naci na Google News.
http://www.google.com/search?q=safet+su ... CBcQpwUoAg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 06 dec 2013, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Kakav amaterizam Safeta Susica cuj zakasnio na avion jer ej gledao hebeni PSG-Evian

Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 06 dec 2013, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kad vidim ovu temu nije mi uopšte žao što je zakasnio.
Pricaj qrcu muda pukose tako je i kod vas.Nit ce Pape vas slusati niti ce otkaz davati zbog vas.Sto prije shvatite manje cete kamena dobiti u bubregu.
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.