sta je smijesno u ovom tekstu??? sto je objavljena informacija da je selektor zakasnio...ja ne primjetim ni podsmjehivanje, ni cinizam, ni ironiju...Volvic je napisao/la:Kao jedan primjer...Sluzbenik je napisao/la:Volvic je napisao/la:Listam malo evropske Medija, pa ljudi : Svi nas ismijavaju.
Zemljo otvori se...
koje????
http://www.berliner-zeitung.de/sport/sa ... 46102.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A imah ih na 100. Google news, pa listaj...
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sluzbenik je napisao/la:Volvic je napisao/la:Sluzbenik je napisao/la:
sta je smijesno u ovom tekstu??? sto je objavljena informacija da je selektor zakasnio...ja ne primjetim ni podsmjehivanje, ni cinizam, ni ironiju...
Pa jel ti znas barem zrno njemackog jezika ?
https://www.google.ba/#q=safet+susic&tbs=qdr:d" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Svjetskim medijima ovo nije drama, ali nama jest. Nama je i svaka sitnica uspjeha vazna kao Grckoj novi kredit MMFa.
Jbg, nije od nas osramotio pred njima, vec je nas osramotio pred nama.
Jbg, nije od nas osramotio pred njima, vec je nas osramotio pred nama.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- DonCorleone
- Kontakt:
Weil Bosnien-Herzegowinas Fußball-Nationaltrainer auf dem Weg zum Flughafen mit dem Auto im Stau steckenblieb, flog die Maschine ohne ihn ab. Die Auslosung zur Fußball-WM findet ohne ihn statt.
Im Sommer will Susic dem Vernehmen nach eine alternative Reiseroute wählen: per Zug von Sarajevo nach Bremerhaven, dann rauf aufs Frachtschiff nach Rio und von dort nachts im Bus nach São Paulo. Wenn er am 21. Mai losfährt, ist er pünktlich zum Eröffnungsspiel am 12. Juni da. Er hätte eine 1 A Klimabilanz mit weniger als einer Tonne CO2 -Ausstoß, viel frische Luft und Zeit, über Taktik nachzudenken oder den Sinn des Lebens und des Fliegens.
Der Vizepräsident des bosnischen Verbandes muss herausgefunden haben, wie man von Bosnien nach Brasilien kommt. Bei der Auslosung war er anwesend. Wie lange er brauchte, ist nicht bekannt. (cs.)
Ne mogu vise................O Safete Sajo Sarajlijo....
.

Im Sommer will Susic dem Vernehmen nach eine alternative Reiseroute wählen: per Zug von Sarajevo nach Bremerhaven, dann rauf aufs Frachtschiff nach Rio und von dort nachts im Bus nach São Paulo. Wenn er am 21. Mai losfährt, ist er pünktlich zum Eröffnungsspiel am 12. Juni da. Er hätte eine 1 A Klimabilanz mit weniger als einer Tonne CO2 -Ausstoß, viel frische Luft und Zeit, über Taktik nachzudenken oder den Sinn des Lebens und des Fliegens.
Der Vizepräsident des bosnischen Verbandes muss herausgefunden haben, wie man von Bosnien nach Brasilien kommt. Bei der Auslosung war er anwesend. Wie lange er brauchte, ist nicht bekannt. (cs.)

Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 06 dec 2013, 16:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Gdje su sada oni što im fali samokritike pa nazivaju druge miševima? Kakve smo budale ispali 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
- Principatus
- Kontakt:
Don Carleone je bio brzi. 
Kazu da ce vjerovatno sa vozom preko Sarajeva do Bremerhaven, pa tu na teretni brod i sa njim do Rio pa po noci sa autobusom do Sao Paolo. Ako krene 21.5.2014 mogao bi biti taman 12.6.2014 pri otvaranju SPa na pravom mjestu. Cak bi tako putovao veoma dobro po prirodu i klimu a imao bi i vremena da uziva frisak vazduh, razmislja o taktici i o smislu letenja.
Svaka cast Safete, sad ce da nas podcijene.
Kazu da ce vjerovatno sa vozom preko Sarajeva do Bremerhaven, pa tu na teretni brod i sa njim do Rio pa po noci sa autobusom do Sao Paolo. Ako krene 21.5.2014 mogao bi biti taman 12.6.2014 pri otvaranju SPa na pravom mjestu. Cak bi tako putovao veoma dobro po prirodu i klimu a imao bi i vremena da uziva frisak vazduh, razmislja o taktici i o smislu letenja.
Svaka cast Safete, sad ce da nas podcijene.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 06 dec 2013, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pape against modern football
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Drugi guze, a ti se Safete kupaj..

- Principatus
- Kontakt:
Ma Pape je ovo dobro odradio, sve novine pisu o tome tako da ce sad ovi nasi protivnici misliti, da covjek nema plana, da mu je ovo takmicenje onako sporedno i da je izgubljen u vremenu i prostoru. Kako ih je zavarao. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Pape, Pape.
Sajo taktičarPrincipatus je napisao/la:Ma Pape je ovo dobro odradio, sve novine pisu o tome tako da ce sad ovi nasi protivnici misliti, da covjek nema plana, da mu je ovo takmicenje onako sporedno i da je izgubljen u vremenu i prostoru. Kako ih je zavarao.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Sad pročitah da je Fifa potrošila više para na ovo sijelo u Brazilu nego 1930e na SP, računajući i inflaciju. Konferencije, plaže, hoteli, kokteli, balovi.. (nije čudo što su se ovi naši potrpali do maksimuma)
Haj bar znamo da mu nije do provoda guzovače
Haj bar znamo da mu nije do provoda guzovače
glupost za hrabre je sebičan lijek
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Vi jos uvijek o ovome? Ne mislite li da malkice pretjerujete?
A vidim da nijemci nesto pisu. Mozda bi se trebali fokusirati na svog selektora? Mozda da mu povecaju platu, covjek ocigledno gladuje...

Bon apetit!
A vidim da nijemci nesto pisu. Mozda bi se trebali fokusirati na svog selektora? Mozda da mu povecaju platu, covjek ocigledno gladuje...

Bon apetit!
- anonymousHD
- Kontakt:
Ne shvatam ove što ga brane. Čoveku važnija utakmica Evina - PSG nego izvlačenje grupa za SP. Pametnom dosta.
Hahaha, čuj mi još ovome... Čitav svijet priča o lapsusu i amaterizmu selektora BiH i onda mi ispadnemo loši momci 
- DonCorleone
- Kontakt:
Calcio jesili to ti na avataru nakon susreta sa Papetom
?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ako ti ne pada na pamet da vidiš šta sam mislio reći, onda ne pali na prvu, i nemoj zvučati kao papagaj.adriano_leite je napisao/la:Necu ja brate gatati o cemu si ti pisao, reagovao sam na ono napisano, a ne pada mi na pamet da razbacim grah da vidim sta je pisac htio reci. Profesionalizam je donio Pape, a to samo slijepac moze osporiti. Sto se tice izmjena, ima nelogicnosti, ali ima ih svaki trener, jer trener je taj koji ima viziju i ubjedjenje da ce nesto postici. On je selektor i kao takav ima apsolutno slobodu da stavi Avdukica u spic ako zeli, tj. nema nikakvu potrebu se opravdavati tebi, meni, nekom petom, nekom desetom. On radi ono sto misli da je najbolje, a eto odvede nas na Svjetsko. Od toga nema nista bolje, znaci nase snove i nadanja je apsolvirao i mi smo hvala Bogu u Brazilu iduce godine.
Sto se tice Papetovog kasnjenja i otkaza zbog neprofesionalnosti, pa to citav forum pise, tako da je taj pasus opaska na tu situaciju, a ti si rekao da bi mu volio vidjeti ledja sto prije, pa sam nasao prostora da napisem svoje vidjenje tih stvari oko otkaza i ostalih zajebancija.
Zivio...
Šta nije profesionalizam motivacija ekipe pred utakmice, skautiranje protivnika, i slične stvari ? Da se razumijemo, ne branim Ćiru ( daleko mu kuća od nas bila ).
Nisam rekao da on nema prava da radi šta hoće. Kao što on ima pravo da radi šta hoće, imam i ja pravo ovdje da bacim komentar na njegovo korištenje prava i da kažem jel adekvatno odnosno nije. I da, znam da je on prvi selektor koji nas je odveo na veliko takmičenje ... znam, ne moraš ponavljati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Opravdanja nema,Pape ispao neozbiljan i neodgovoran na kvadrat..Ne treba ga sad razapinjati zbog toga,slazem se,ali mu se treba staviti doznanja da se ovakvi ispadi ne smiju ponavljati..
Ako se Dzeko kritikovao zbog kasnjenja na okupljanje,onda se mora kritikovati i Safet..
Ako se Dzeko kritikovao zbog kasnjenja na okupljanje,onda se mora kritikovati i Safet..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- DonCorleone
- Kontakt:
Jedino ga jos Dzeko sada moze shvatiti
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.