Olimpik Sarajevo

SarajlijaTM

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 dec 2013, 11:06

Respektabilna ekipa na papiru, mora se priznati
Ove godine ako ne uhvatite evropu, rasformirajte klub i manite se corava posla

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 06 dec 2013, 11:45

bezze je napisao/la:Kakav posao ? Doveli odbačenog sesara,zebu koji je lose odigrao za želju zadnju sezonu i arežinu pijanca i kockara,umisljenog balavca.Realno.
gollum je napisao/la:Zeba nema motiva, Sesar rupa, Arezina ima neke odlicne karakteristike, ali nazalost prespor za ozbiljan evropski fudbal...Uglavnom je to za "zali Boze para", po ko zna koji put u slucaju Olimpica...
Drago mi je da se brinete toliko o Olimpicu.
Tkanton je napisao/la:Nemoj me pogresno shvatit, posle Zvijezde, Olimpic mi je najdrazi klub, al stvarno mi nema logike da vasi bacaju pare na takve igrace, ko da ih neko dijete sa foruma dovodi....

Zeba jest kvalitetan al je bez volje za igru bio u Zelji pa i u onom Hrvatskom klubu i nije imo motiva nikakvog, zasto mislis da bi mu se igralo kod vas, al opet kazem on je dobar a i bez neke zalje takav moze proc u ovoj ligi

Pandza kod nas igro prvih 10 kola i tek u 10 dao gol, on jest borben al on i lopta dva razlicita svijeta,za njega stopanje lopte je POJAM, on sa 16m nemoze dobacit do gola

Arezina dao gol Celiku sa 20 m i odma posto igrac.

Ovog zadnjeg i neznam
Ako si iskren, rekao bih ti da pogledas utakmice Arezine poput one u reprezentaciji protiv seniora i protiv Albanije.
Pandza jest malo sumnjiv meni licno, ali ako vjeruju strucnjaci u klubu da je dobar za nesto i da treba za to nesto, onda eto mu sansa da se dokaze svima. Mozda ce se popraviti.
Za Sesara cemo vidjeti, ni ja nisam toliko vidio oko njega, ali zato dobija sansu sad. I k'o u svakom klubu, ako igrac se dokaze, ostaje, ako dokaze da je katastrofalan onda odlazi normalno.
A Zeba je argument za sebe. :mrgreen: Meni je najdraze to da je poceo sve kod nas, i vraca se opet kuci. Tako bi sigurno bilo drago drugim klubovima da njihovi uspijesni igraci se vrate na kraju karijere. :) To je jedna vrlo lijepa stvar, barem meni.

Meni je jak dokaz da nam klub ide pravim putem to da su doveli Stubicana na primjer, za koga niko nije cuo prije ovdje. I dokazao se kao vrlo jak stoper. To je nas novi Vidovic samo sto je na drugoj poziciji. :D
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 06 dec 2013, 12:07

Ako Zeba bude davao max, onda ce vam napad biti najbolji i najkvalitetniji.Imat cete najboljeg strijelca (35+ golova) :D

Sretno, lijepa imena ste doveli sad nek prodju svi dobre pripreme (to ne znaci da moraju ic u Tursku) i nadajte se izvanrednom.

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 06 dec 2013, 12:29

normalaba je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:Fino fino :D
Sat je znacio dolazak "pokera asova".Ugovore su potpisali Zajko Zeba,Filip Arezina,Josip Sesar i Dalibor Pandza.
Ja prezadovoljan,mislim da ce se moci dobro zakrpiti odlazak Duljevica,jos kad se oporavi Smajic fino ce to izgledati.

Sad se postavlja pitanje ko jos odlazi?Sigurno da ce biti jos odlazaka osim Dulje.

[email protected] sta pise ispod,"nastavak slijedi...." :mrgreen:
Sve polovnjaci i nedoreceni igraci, dzaba bacate pare, jedino Zeba moze nesto uradit i to je pod upitnikom sve zavisi kako ce i ko ce ga nabrijat ostalo tarlasika, imate dobro ekipu i uz Zebu trebali ste dovest po jednog provjerenog u spicu i odbrani
Bolje da nisi pisao komentar. Zeba vrhunsko pojačanje, Arezina odlican igrac koji je vrlo mlad, Pandža solidan igrac koji je 91 godiste i ovaj Sesar kojeg ne znam ;)
Olimic ima najbolje pojedince u drzavi ..... ali to nista ne mora znaciti. Treba im dobar trener i fino to posloziti (sto ne prizeljkujem jer ce Zeljo onda imati jaceg konkurenta :lol: )
Zezam se. Sve je to fino i nek napreduje fudbal u BiH i Šeheru!
Ovo mi se svidja kod ljudi, kada zele boljitak i napredak BH fudbala bez obzira za koji klub navijaju. To nam treba svima biti u interesu.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 dec 2013, 12:44

@mokroguz, Zebina kuca je Grbavica, odatle je krenuo kada mu je istekao juniorski staz, da bi prvi profi ugovor potpisao kod vas.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 06 dec 2013, 14:44

bhsport je napisao/la:@mokroguz, Zebina kuca je Grbavica, odatle je krenuo kada mu je istekao juniorski staz, da bi prvi profi ugovor potpisao kod vas.
Zar mu je kuca gdje vise nije pozeljan?

http://sportsport.ba/bh_fudbal/vratio-s ... ulo/116960

Da ga nismo htjeli od samog pocetka, nebi mu ni pruzali taj prvi ugovor.
I kako on sam kaze, vratio se tamo odakle je sve i krenulo.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 06 dec 2013, 15:15

Prema konačnoj odluci najmlađi sarajevski premijerligaš ekipa Olimpica dužna je isplatiti Željezničaru 56.000KM.
Naime radi se o naknadi za treniranje u omladinskim kategorijama mladog fudbalera Harisa Hajradinovića koji je prošao fudbalsku školu Željezničara a trenutno sa dosta uspjeha nastupa za slovački AS Trencin.

Hajradinović je u julu 2012. godine, nakon samo jedne zvanične utakmice odigrane u plavom dresu, na Grbavici protiv Kozare, prešao u Olimpic, iz kojeg je poslije pola godine otišao u Inter iz Zaprešića da bi u julu ove godine postao član AS Trencina.

Olimpic je dužan da ovu sumu isplati Željezničaru u dvije rate najkasnije do 20. januara.
BUDI ŽELJO !!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 dec 2013, 15:18

Mokroguz je napisao/la:
bhsport je napisao/la:@mokroguz, Zebina kuca je Grbavica, odatle je krenuo kada mu je istekao juniorski staz, da bi prvi profi ugovor potpisao kod vas.
Zar mu je kuca gdje vise nije pozeljan?

http://sportsport.ba/bh_fudbal/vratio-s ... ulo/116960

Da ga nismo htjeli od samog pocetka, nebi mu ni pruzali taj prvi ugovor.
I kako on sam kaze, vratio se tamo odakle je sve i krenulo.
Dobro, kod nas nije pozeljan jer se posvadjao sa Amarom, ali Zajko je jedan veliki Zeljovac. ;)
Evo morate nam isplatiti 56.000 KM, nije lose. Nadam se da se Hajradinovic isplatio za ovu sumu. :D
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 06 dec 2013, 15:20

champions1921 je napisao/la:
Prema konačnoj odluci najmlađi sarajevski premijerligaš ekipa Olimpica dužna je isplatiti Željezničaru 56.000KM.
Naime radi se o naknadi za treniranje u omladinskim kategorijama mladog fudbalera Harisa Hajradinovića koji je prošao fudbalsku školu Željezničara a trenutno sa dosta uspjeha nastupa za slovački AS Trencin.

Hajradinović je u julu 2012. godine, nakon samo jedne zvanične utakmice odigrane u plavom dresu, na Grbavici protiv Kozare, prešao u Olimpic, iz kojeg je poslije pola godine otišao u Inter iz Zaprešića da bi u julu ove godine postao član AS Trencina.

Olimpic je dužan da ovu sumu isplati Željezničaru u dvije rate najkasnije do 20. januara.
Gdje si ovo procitao?

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 06 dec 2013, 15:22

Tacna informacija o dugu a mislim da je isplata u dvije rate do marta.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 06 dec 2013, 15:32

Mokroguz je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:

Gdje si ovo procitao?
SC
BUDI ŽELJO !!!

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 06 dec 2013, 15:34

Mislim da ce dug biti i veci

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 06 dec 2013, 15:40

A sto su cekali do danas da objave? Neka klauzula do ovog prelaznog roka?

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 06 dec 2013, 15:42

Blage nemam.. Koliko sam ja znao naknada za Harisa je bila 100.000 KM tako da ste dobro i prosli sa ovih 56.000..
BUDI ŽELJO !!!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 06 dec 2013, 16:04

@svejedno Zar je on imao profesionalni ugovor sa Olimpicom?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Alhamed
Kontakt:

Post Postao/la Alhamed » 06 dec 2013, 16:37

Ako prodate Duljevica, necete imati problema oko isplate duga Zelji. Obestecenje za njega je poprilicno, a vodi ga izuzetno dobar menadzer koji se uvijek pobrine da sve strane dobiju svoj dio na vrijeme. Zato bez panike ;) Bice za sve!

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 06 dec 2013, 16:43

Olimpic je za pohvalu jer ide da se plati skolarina a sef ce prihvatiti i za Gojaka da se zelji plati naknada.
Obaveza je obaveza i ovo ce se platiti a pokazuje blagonaklonost pojedinih medija(****)kao duzni a dovode igrace.Glupost.Nas Pehilj je bio na amterskom ugovoru u zelji samo da se ne bi platila skolarina i to je ok a mi pravimo profesionalne ugovore i zelimo cist racun.Dug se mora platiti i to je sefu sitno.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 06 dec 2013, 21:04

koliko Olimpic za Arežinu treba platiti tu naknadu za treniranje Zrinjskom?Kakve su to cifre uopće?Sumnjam da je to više od par tisuća maraka.

Misklim da će Zeba biti pojačanje za Olimpic ,za Pandžu ne znam ,Josip Sesar je djete Zrinjskog i po meni ima potencijala ali nije imao nikoga da ga gura.Osobno bih volio da uspije kad već nije u matičnom klubu onda neka uspije u Olimpicu.Momak je skroz OK i ako mu se neke stvari poslože dobit ćete odličnog igrača.Arežina je priča za sebe i mislim da neće uspjeti iako je za mene jedan od većih talenata zadnjih godina ali ima problem sa glavom a to se ne može utrenirati.Pameti ili imaš ili nemaš a on izgleda da nema , daj bože da griješim.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 06 dec 2013, 22:25

zrinja05 je napisao/la:koliko Olimpic za Arežinu treba platiti tu naknadu za treniranje Zrinjskom?Kakve su to cifre uopće?Sumnjam da je to više od par tisuća maraka.

Misklim da će Zeba biti pojačanje za Olimpic ,za Pandžu ne znam ,Josip Sesar je djete Zrinjskog i po meni ima potencijala ali nije imao nikoga da ga gura.Osobno bih volio da uspije kad već nije u matičnom klubu onda neka uspije u Olimpicu.Momak je skroz OK i ako mu se neke stvari poslože dobit ćete odličnog igrača.Arežina je priča za sebe i mislim da neće uspjeti iako je za mene jedan od većih talenata zadnjih godina ali ima problem sa glavom a to se ne može utrenirati.Pameti ili imaš ili nemaš a on izgleda da nema , daj bože da griješim.
Ko nema u glavi, ima u nogama :lol: :lol:
Ja ocekujem da ce mo ga moci prodati za neku bolju cifru kasnije, a sto se tice nadoknade, zar nije kod vas podpisao profesionalni ugovor?

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 07 dec 2013, 13:33

Torlak se ozenio :D
Lede imao rodjendan prije dan, dva.
Role/Regoje imao drugog decembra. :mrgreen:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.