Majko mila, čitav HNL odjednom ima bosanske korijene.Goalgetter je napisao/la:
Dasta nego ubojiti

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Majko mila, čitav HNL odjednom ima bosanske korijene.Goalgetter je napisao/la:
Dasta nego ubojiti
o ljudi pa sta ce nam ovaj1pa imamo 5 igraca na njegovoj pozicijivoltron30 je napisao/la:Majko mila, čitav HNL odjednom ima bosanske korijene.Goalgetter je napisao/la:
Dasta nego ubojiti
Goalgetter je napisao/la:
Dasta nego ubojiti
ima par opcija:damirdamic72 je napisao/la:gledam snimke Avdije i Emira Dilavera i poredim.
decko u svom debiju u Ligi prvaka u svojoj 21-22 godini 4 puta se je bolje pokazao i trčao od Avdije!
e ja ne znam sta onom Ssicu treba reci da on vidi ovo:
Decko ste turdi i lomi protiv napada jednog Zenita,jednog Atletika i Porta dok Avdija ne moze zaustaviti ni napad Lihtenstajna vec istrci 50metara i onda Bog te veselio
mA jathulkazal je napisao/la:ima par opcija:damirdamic72 je napisao/la:gledam snimke Avdije i Emira Dilavera i poredim.
decko u svom debiju u Ligi prvaka u svojoj 21-22 godini 4 puta se je bolje pokazao i trčao od Avdije!
Decko ste turdi i lomi protiv napada jednog Zenita,jednog Atletika i Porta dok Avdija ne moze zaustaviti ni napad Lihtenstajna vec istrci 50metara i onda Bog te veselio
1. treba da mu se podmaže džep ...
2. ne prati ga pa tako i ne zna za njega
3. fudbalski "stručnjak" koji vidi u vršajeviću igračinu i smatra da mu dilaver ne treba ...
Covjek koji ima obraza nakon svake Avdijine utakmice ponosno izjaviti da je Avdija bio medju najboljima nema sta traziti u trenerskim vodama...thulkazal je napisao/la:ima par opcija:damirdamic72 je napisao/la:gledam snimke Avdije i Emira Dilavera i poredim.
1. treba da mu se podmaže džep ...
2. ne prati ga pa tako i ne zna za njega
3. fudbalski "stručnjak" koji vidi u vršajeviću igračinu i smatra da mu dilaver ne treba ...
al mu ne valja menadzerdamirdamic72 je napisao/la:gledam snimke Avdije i Emira Dilavera i poredim.
Što se tiče sigurnih transfera Avdija Vršajević je sve dogovorio s Sivassporom. Čeka se samo objava, ali je sigurno da Vršajević seli u Tursku u siječnju, a tamo ga čeka slavni Brazilac Roberto Carlos koji je trener Sivasspora. Od Vršajevićeva transfera Hajduk bi trebao inkasirati oko 500.000 eura.
hohohoho ide deda mraz sa poklonimaReprezentativac Bosne i Hercegovine i fudbaler splitskog Hajduka Avdija Vršajević u januarskom prelaznom roku prećiće u redove turskog Sivasspora, tvrdi hrvatska štampa.
Navodno je bivši fudbaler Čelika i Željezničara sve dogovorio s ovim turskim ligašem i samo se čeka potvrda ovog transfera. Vršajević je u Hajduk 2012. godine stigao iz redova zeničkog Čelika.
Trener Sivasspora, slavni Brazilac Roberto Carlos, dočekaće ga na klupi Sivasspora, koji je trenutno šestoplasirani sastav turske lige, sa samo četiri boda manje od drugoplasirane Kasimpase.
Hajduk bi, ukoliko se i realizuje ovaj transfer, trebao inkasirati oko 500.000 eura.
Vršajević je dres Bosne i Hercegovine nosio u 11 utakmica.