eh sadMElloo je napisao/la:Mallorca je 6. a Tenerife 16. to govori o kvalitetu klubovaT-MAC je napisao/la: jbg dali ste samo 2 gola a mi 5
al evo ipak idem vam cestitat

kad vec tako pominješ

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
eh sadMElloo je napisao/la:Mallorca je 6. a Tenerife 16. to govori o kvalitetu klubovaT-MAC je napisao/la: jbg dali ste samo 2 gola a mi 5
nea to veze opet je to 5 golovaMElloo je napisao/la:Mallorca je 6. a Tenerife 16. to govori o kvalitetu klubovaT-MAC je napisao/la: jbg dali ste samo 2 gola a mi 5
ma dtaba ti sve to, pa moraju na red doci i ove malo losije ekipe, pa mi smo i drugoj ekipi prosle sezone, drugoj na tabeli, prosle sezone dali sest golova i to u gostima...MElloo je napisao/la:Mallorca je 6. a Tenerife 16. to govori o kvalitetu klubovaT-MAC je napisao/la: jbg dali ste samo 2 gola a mi 5
uuuuuuuZELJO DO GROBA je napisao/la:ma dtaba ti sve to, pa moraju na red doci i ove malo losije ekipe, pa mi smo i drugoj ekipi prosle sezone, drugoj na tabeli, prosle sezone dali sest golova i to u gostima...MElloo je napisao/la:Mallorca je 6. a Tenerife 16. to govori o kvalitetu klubovaT-MAC je napisao/la: jbg dali ste samo 2 gola a mi 5
uuuuuuuT-MAC je napisao/la:ma dtaba ti sve to, pa moraju na red doci i ove malo losije ekipe, pa mi smo i drugoj ekipi prosle sezone, drugoj na tabeli, prosle sezone dali sest golova i to u gostima...ZELJO DO GROBA je napisao/la: Mallorca je 6. a Tenerife 16. to govori o kvalitetu klubova
ovo je bilo niskoMElloo je napisao/la:uuuuuuuT-MAC je napisao/la:ma dtaba ti sve to, pa moraju na red doci i ove malo losije ekipe, pa mi smo i drugoj ekipi prosle sezone, drugoj na tabeli, prosle sezone dali sest golova i to u gostima...ZELJO DO GROBA je napisao/la: Mallorca je 6. a Tenerife 16. to govori o kvalitetu klubova
udarac ispod pojasa![]()
ja jesamLBJ MVP je napisao/la:evo i od mene čestitke izvinjavam se što kasnim,ali nisam pratio tekmu sada pitanje što vi nama niste na mallorci čestitali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.