Safet Sušić - Pape

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la calcio » 06 dec 2013, 16:26

kokakolas je napisao/la:Hahaha, čuj mi još ovome... Čitav svijet priča o lapsusu i amaterizmu selektora BiH i onda mi ispadnemo loši momci :lol:
Stavi stvari u svoj kontekst. Susic je zakasnio na let za izvlacenje grupa na SP na koje nas je on (po prvi put u historiji ) odveo. Mislim da ova druga stvar daje za pravo da progledamo kroz prste zbog ove prve stvari.
Neki jedva cekaju da malo popljuju selektora ili igrace, ista stvar je bila sa Dzekom kada je kasnio na okupljanje. Taj isti Dzeko koji je sigurno jedan od najzasluznijih igraca za plasman, i za nas ogroman napredak u zadnjih nekoliko godina. I onda nakon prve sitnice hocete da ga razapnete. Nije u redu nikako.

Ultra THC
Kontakt:

Post Postao/la Ultra THC » 06 dec 2013, 16:32

Odveo nas na svjetsko, pa odveo nas na svjetsko. Pa šta ako je, hoćemo li ga sad učiniti doživotno selektorom. Sa ovom generacijom igrača bilo ko bi nas odveo na svjetsko. Frajer isp'o glup (po ko zna koji put) i to ti je.
Pojam pojedinca ovcama problem.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 06 dec 2013, 16:32

Evo upiru prstom stigo Pape!
slika

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 dec 2013, 16:34

Nije nego pita gdje je pecat !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 06 dec 2013, 16:36

Nezvanično se saznalo da je razlog kašnjenja Papeta na let za Brazil ustvari bio rafal koji je Zvjezdan Misimović pripremio za Safeta na ulazu u avion, ovaj je to putem svojih izvora saznao i odlučio ne pružiti priliku dotičnom Misimoviću da nastavi sa rafalnom paljbom koju je započeo u Zenici.

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 06 dec 2013, 16:47

FKt, nisam htio nista da napisem na temu kasnjenja na let, al vidim sad slike ovih selektora i pizdi materina iz brazila, a naseg nema, pa bruka jbg.

Nije mi samo jasno to sto je on zakasnio na let u SRIJEDU znaci prije dva dana, pa **** mater nije valjda to bio jedini let za Brazil u ova dva dana, i to iz Pariza, haj da je neki klj grad, vec jedan od najvecih gradova na svijetu sa jednim od najjacih aerodroma... Ok eto i da nije bilo, sigurno je bilo iz Londona ili Frankfurta, sto je ni sat leta iz Pariza...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Koigrazaraju
Kontakt:

Post Postao/la Koigrazaraju » 06 dec 2013, 16:53

Ma on da je htio biti tamo, bio bi sigurno, ovo isto ko kad dijete ode samo na neko sportsko takmicenje, pa mu tesko jer nema podrsku roditelja nisu mogli doci...

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 06 dec 2013, 16:58

16:50 - Čak 193 zemlje direktno će prenositi žrijeb za grupe Svjetkog prvenstva u Brazilu.

193 zemlje ce saznati da je nas selektor zakasnio na avion. :lol:

Garant ce ga tako i predstavljati pred svaku utakmicu... "Here's Safet Susic, the man who missed his flight for the World Cup draw." :roll:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 dec 2013, 17:02

Pirke je napisao/la:16:50 - Čak 193 zemlje direktno će prenositi žrijeb za grupe Svjetkog prvenstva u Brazilu.

Garant ce ga tako i predstavljati pred svaku utakmicu... "Here's Safet Susic, the man who missed his flight for the World Cup draw." :roll:
Jah, toliko smo bitni.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 06 dec 2013, 17:06

Ma hajde, šta ste se toliko zapalili kako će druge zemlje predstavljati našeg selektora :?: :roll:

Imajmo malo dostojanstva, zašto nas uvijek mora zanimati šta će drugi reći ili misliti o nama? Dosta više proklete inferiornosti. Fokusirajmo se na našu selekciju i podržimo ih zajedno sa selektorom. Kakvi god da smo - to smo mi, reprezentacija predstavlja nas i igraju u ime naše države. Ravnopravan smo sudionik i, ako ništa, tako se trebamo ponašati.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 06 dec 2013, 17:06

Pirke je napisao/la:16:50 - Čak 193 zemlje direktno će prenositi žrijeb za grupe Svjetkog prvenstva u Brazilu.

ne vjerujem da smo im toliko bitni :mrgreen:

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 06 dec 2013, 17:07

Donnie Darko je napisao/la:

Jah, toliko smo bitni.
ma nije u tome poenta, nece o nama nesto ni pricati, ali eto, ako ce ista reci, bit ce to.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 06 dec 2013, 17:09

Evo recimo po meni se vise obruko ovaj reper sa ovom ispranom rozom kosuljom nego Safet

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 dec 2013, 17:10

Pirke je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:

Jah, toliko smo bitni.
ma nije u tome poenta, nece o nama nesto ni pricati, ali eto, ako ce ista reci, bit ce to.
Da se bogdo nismo kvalifikovali da izbjegnemo ovu nevidjenu sramotu!

p.s.
ironija
:roll:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 06 dec 2013, 17:13

@calcio,
vrati onaj gospodski avatar. 8-)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Koigrazaraju
Kontakt:

Post Postao/la Koigrazaraju » 06 dec 2013, 17:24

Gdje li je sad Pape

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 dec 2013, 17:25

BaDa12 je napisao/la:@calcio,
vrati onaj gospodski avatar. 8-)
hocu kad izgustiram ovaj ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 dec 2013, 17:26

chi3llo je napisao/la:Nije mi samo jasno to sto je on zakasnio na let u SRIJEDU znaci prije dva dana, pa **** mater nije valjda to bio jedini let za Brazil u ova dva dana, i to iz Pariza, haj da je neki klj grad, vec jedan od najvecih gradova na svijetu sa jednim od najjacih aerodroma... Ok eto i da nije bilo, sigurno je bilo iz Londona ili Frankfurta, sto je ni sat leta iz Pariza...
Ma nema letova u 48 sata iz europskih metropola prema Brazilu, nema sanse. To nekad leti koji avion, svakog mjeseca...punog, i to kada je mjesec u jednoj specijalnoj konstelaciji sa blizim planetama...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

iphone
Kontakt:

Post Postao/la iphone » 06 dec 2013, 17:30

nerazumim evian je pored zenev!!!zar nije mogo rezervisat let iz zeneve a ne vracat se nazad u pariz 500km

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 06 dec 2013, 17:49

Aplauz za sve delegacije i selektore koji su tu, osim Papeta... Komentator na HRT 2 :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.