anonymousHD je napisao/la:Aplauz za sve delegacije i selektore koji su tu, osim Papeta... Komentator na HRT 2![]()
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
ma nije pape gledao uzivo tekmu na stadionu, vec kod kuce preko TV-a... kakav ba evian odnosno gaillardiphone je napisao/la:nerazumim evian je pored zenev!!!zar nije mogo rezervisat let iz zeneve a ne vracat se nazad u pariz 500km
Ma nek se nam sad rugaju komšije... imaju dobar razlog.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- adriano_leite
- Kontakt:
Jako bitan razlogkokakolas je napisao/la:Ma nek se nam sad rugaju komšije... imaju dobar razlog.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Sad će izjava Papeta kako je grupa izuzetno teška i kako trebamo biti zadovoljni što smo se uopće plasirali u Brazil 
Jel pratio, znal ko? Valjda nije gledo neki kaubojac.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- molotovljev
Pape je prije 10 minuta izjavio; da ne može biti nezadovoljan grupom, osvrnuvši se na grupu gdje je Hrvatska.Ibizevic je napisao/la:Sad će izjava Papeta kako je grupa izuzetno teška i kako trebamo biti zadovoljni što smo se uopće plasirali u Brazil
Složio se da je Argentina apsolutni favorit u grupi, te da će se to drugo mjesto tražiti između nas i Nigerije.
Rekao bih da je Pape optimista po pitanju prolaska u nokaut-fazu.
F.K.SARAJEVO
ako je uopce saznao koga smo to dobili..Ibizevic je napisao/la:Sad će izjava Papeta kako je grupa izuzetno teška i kako trebamo biti zadovoljni što smo se uopće plasirali u Brazil
Volim te Bosno!!!
Nije ni saznao, isključili mu jučer kablovsku, nije platio na vrijemexavi26 je napisao/la:ako je uopce saznao koga smo to dobili..Ibizevic je napisao/la:Sad će izjava Papeta kako je grupa izuzetno teška i kako trebamo biti zadovoljni što smo se uopće plasirali u Brazil
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Odmah kontaktirati fudbalski savez Kameruna i ugovoriti prijateljski meč. To će odgovarati i njima (igraju protiv Hrvatske na SP-u), a i nama (zbog Nigerije). Taman da vidimo gdje stojimo na trkačkom planu, jer to je ono što najviše krasi afričke reprezentacije.
Nadam se da savez i Pape neće zakasniti, jer im je to običaj u posljednje vrijeme.
Nadam se da savez i Pape neće zakasniti, jer im je to običaj u posljednje vrijeme.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Moze i sa Brazilom,isti razlozi kao i za Kamerun..Jedino ne znam koga bi uzeli da "glumi" Iran..Monolog je napisao/la:Odmah kontaktirati fudbalski savez Kameruna i ugovoriti prijateljski meč. To će odgovarati i njima (igraju protiv Hrvatske na SP-u), a i nama (zbog Nigerije). Taman da vidimo gdje stojimo na trkačkom planu, jer to je ono što najviše krasi afričke reprezentacije.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma igrali smo protiv Argentine, znamo na čemu smo. Ne računajući onu alžirsku močvaru, mislim da samo samo s Ganom igrali u Papetovom mandatu. Vrijeme je da se to promijeni. A, Iran ne mora niko ni glumiti.
Kad dođu naši radnici iz Iraka, ugovoriti s njima neki prijateljski termin i to je to. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Goalgetter
- Kontakt:
Jako ambiciozno"Nisam nezadovoljan, moglo je i bolje, ali moglo je i gore. Argentina je favorit svakako i oni će tu završiti na prvom mjestu. Za drugu poziciju borit ćemo se Nigerija i mi, ali ne treba podcijeniti ni Iran," rekao je Sušić za SportSport.ba i osvrnuo se na otvaranje grupe sa Argentinom:
"Iz iskustva znam da se iznenađenja na svjetskim prvenstvima uglavnom dešavaju u prvim kolima. Mislim da je bolje što sa njima igramo na samom početku, jer da igramo u zadnjem kolu i da njima treba pobjeda onda bi nas i dobili. Treba biti realan i pokušati u toj utakmici ne izgubiti sa prevelikom razlikom, jer je moguće da nas remi sa Nigerijom i pobjeda nad Iranom odvedu u naredni krug takmičenja," istakao je Sušić.
Okej ocitno nisi skontao da se i ja zayebavam.calcio je napisao/la:Da se bogdo nismo kvalifikovali da izbjegnemo ovu nevidjenu sramotu!Pirke je napisao/la:ma nije u tome poenta, nece o nama nesto ni pricati, ali eto, ako ce ista reci, bit ce to.Donnie Darko je napisao/la: Jah, toliko smo bitni.
p.s.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
veliki doktor, pobjednicki mentalitet izbija iz njega, pa ako ti Pape dragi ne vjeruješ u nas ko će? 
Hajd sto prizeljkuje sto manji poraz protiv Argentine,to i mogu razumijeti donekle..Ali sto vec unaprijed upisuje remi protiv Nigerije..Tu je sve otvoreno po meni,mozemo pobjediti ali i izgubiti..Ne treba ici odmah sa pretpostavkom da ce tu biti remi.. 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Rekli mu: ne sam Safete, on opet nije poslusao i jedini nije dosao.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa šta misliš ko ih je slik'o?
Safet +
Safet +

Kad slusam ili citam izjave Susica ne mogu da se otmem dojmu da mi sve vise baca na velikog stratega sa Tusnja Smajila Karica..
Ne zna se koji je gori..identicne izjave,pogled u daljinu..
Ne zna se koji je gori..identicne izjave,pogled u daljinu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Monolog je napisao/la:Pa šta misliš ko ih je slik'o?![]()
Safet +
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.