Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Re: Chat
Nelson Mandela 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
znaci gledam slike Deena na fejsu, ne znam ni odkud ja u tom albumu, al eto
al ne mogu da vjerujem da frajer obuce nesto tipa ovo i raja mu dole kao pise, bravo, odlicno, svaka cast, pusti balkanski primitivizam

Da su prijašnja vremena ne bi on mogao proći sto metara a da ne dobije degenek.
Nama ne treba Evropa, šta će nam p.ederi, golotinja i ignoriranje familije. Ljudi u Americi se ne čuju po godinu dana sa roditeljima, a ne sa sestrom, bratom ili daidžom itd. Status starog školskog kolege koji živi sada preko deset godina u Americi: "Americans only see their family twice a year,thanksgiving and Christmas:), for us recent Forigners,it's much more than that,family comes uninvited weekly,but slowly Thas dying out too,we been conquered by the fast American lifestyle,we became one of them?and we not even realizing it."
Nelson Mandela: "We know too well our freedom is incomplete, without the freedom of Palestinians."
Nama ne treba Evropa, šta će nam p.ederi, golotinja i ignoriranje familije. Ljudi u Americi se ne čuju po godinu dana sa roditeljima, a ne sa sestrom, bratom ili daidžom itd. Status starog školskog kolege koji živi sada preko deset godina u Americi: "Americans only see their family twice a year,thanksgiving and Christmas:), for us recent Forigners,it's much more than that,family comes uninvited weekly,but slowly Thas dying out too,we been conquered by the fast American lifestyle,we became one of them?and we not even realizing it."
Nelson Mandela: "We know too well our freedom is incomplete, without the freedom of Palestinians."
nama treba posao, normalan zivot. nece mene niko natjerati da ne vidjam roditelje iako imam posao.Neutral je napisao/la:Da su prijašnja vremena ne bi on mogao proći sto metara a da ne dobije degenek.
Imamo posao koji nije na pravi način plaćen. Radiš isti posao kao neko koji to radi 200km od tebe i on ima duplu dnevnicu. Previše se priča o ovoj Evropi, ti ako si sposoban možeš odmah naći posao u inostranstvu. Nijemci traže medicinske tehničare koje plaćaju 2000 eura jer oni neće da čiste ****.
Realnost je takva da BiH može postati hit ali dokle god nas hrane nacionalizmom mi neće ići naprijed. Mnogi nisu ni svijesni da nas lože sa tim nacionalnim pitanjima umjesto da gledaju na to kako da napredujemo.
Realnost je takva da BiH može postati hit ali dokle god nas hrane nacionalizmom mi neće ići naprijed. Mnogi nisu ni svijesni da nas lože sa tim nacionalnim pitanjima umjesto da gledaju na to kako da napredujemo.
a ne moze svako biti medicinska sestra. ti ocigledno imas dobro placen posao i dobroj si ekonomskoj situacijiNeutral je napisao/la:Imamo posao koji nije na pravi način plaćen. Radiš isti posao kao neko koji to radi 200km od tebe i on ima duplu dnevnicu. Previše se priča o ovoj Evropi, ti ako si sposoban možeš odmah naći posao u inostranstvu. Nijemci traže medicinske tehničare koje plaćaju 2000 eura jer oni neće da čiste ****.
kako mi je glupo kad ljudi govore ima posla ko hoce da radi
i kako do posla u njemackoj, imaju li neke stranice za zaposljavanje ili nesto slicno
- Interista02
- Kontakt:
Medicinski tehničar, a trenutno može. Ljudi koji su završili srednju medicinsku školu i poznaju njemački jezik mogu skoro pa bez problema dobiti posao.
Ne, nemam dobar posao ali sam jako sretan što mogu nešto pošteno zaraditi. Znam slučajeva koji rade za mizerne plate jer su primoreni, ne daj Bože nikome.
Ne, nemam dobar posao ali sam jako sretan što mogu nešto pošteno zaraditi. Znam slučajeva koji rade za mizerne plate jer su primoreni, ne daj Bože nikome.
Yo yo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Neutral je napisao/la:Ne, nemam dobar posao ali sam jako sretan što mogu nešto pošteno zaraditi. Znam slučajeva koji rade za mizerne plate jer su primoreni, ne daj Bože nikome.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
RIP Nelson.
Veliki borac za ljudska prava.
Veliki borac za ljudska prava.
E nek sam i ja nešto bolje uradio od ovih matematičara i matematičarki,statičara i statičarki. 
- reds_forever
- Kontakt:
Neka si, i ja kazemNarin je napisao/la:E nek sam i ja nešto bolje uradio od ovih matematičara i matematičarki,statičara i statičarki.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Da mi je uzeti pola od onog što sam na TO uzeo,glavom bih od zid udarao od srećereds_forever je napisao/la:Neka si, i ja kazemNarin je napisao/la:E nek sam i ja nešto bolje uradio od ovih matematičara i matematičarki,statičara i statičarki.Da nam je ponovit ove bodove na ovom sutrasnjem,sve ce mi se pomijesat
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
saltam i naletim na pink... kad skup nekih cetnika. Standing ovacije za "gospodu cetnike". Evo sad za "đenerala" Sta je ovo ba

-
BellaJuventina
- Kontakt:
prekrajanje historije i propagiranje "četništva" i četnika kao antifašističke organizacije. a glupi bošnjo poletio na grandBosniacum Lilium je napisao/la:saltam i naletim na pink... kad skup nekih cetnika. Standing ovacije za "gospodu cetnike". Evo sad za "đenerala" Sta je ovo ba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ispratio sam minutu, dvije, samo da se uvjerim da nisam pod LSD-om. Fakat strasno sta se desava u zemaljama okruzenja