Safet Sušić - Pape

molotovljev

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la molotovljev » 06 dec 2013, 19:48

Rios je napisao/la:Hajd sto prizeljkuje sto manji poraz protiv Argentine,to i mogu razumijeti donekle..Ali sto vec unaprijed upisuje remi protiv Nigerije..Tu je sve otvoreno po meni,mozemo pobjediti ali i izgubiti..Ne treba ici odmah sa pretpostavkom da ce tu biti remi.. :|
Eh...Kada bi svi shvatili taktičke zamisli selektora to bi značilo da svi mi možemo biti selektori. A nije tako.
Pod pretpostavkom da odigramo neriješeno sa Nigerijom i da pobijedimo Iran, i mi i oni, u tom slučaju
o prolasku dalje odlučila bi gol-razlika, odnosno dalje bi išao onaj tim koji bi sa što manjom razlikom izgubio
od Argentine. Čak je istakao da se na samom početku dešavaju iznenađenja, što implicira da se Pape neće
predavati u susretu sa Argentinom, nego će ih pokušati iznenaditi.
F.K.SARAJEVO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 06 dec 2013, 19:49

BadrHari je napisao/la:Rekli mu: ne sam Safete, on opet nije poslusao i jedini nije dosao.

slika
Jel ovo Ljubojević u ulozi Safeta, prvi red gore drugi po redu :mrgreen:

Rios

Post Postao/la Rios » 06 dec 2013, 19:55

molotovljev je napisao/la:
Rios je napisao/la:Hajd sto prizeljkuje sto manji poraz protiv Argentine,to i mogu razumijeti donekle..Ali sto vec unaprijed upisuje remi protiv Nigerije..Tu je sve otvoreno po meni,mozemo pobjediti ali i izgubiti..Ne treba ici odmah sa pretpostavkom da ce tu biti remi.. :|
Eh...Kada bi svi shvatili taktičke zamisli selektora to bi značilo da svi mi možemo biti selektori. A nije tako.
Pod pretpostavkom da odigramo neriješeno sa Nigerijom i da pobijedimo Iran, i mi i oni, u tom slučaju
o prolasku dalje odlučila bi gol-razlika, odnosno dalje bi išao onaj tim koji bi sa što manjom razlikom izgubio
od Argentine. Čak je istakao da se na samom početku dešavaju iznenađenja, što implicira da se Pape neće
predavati u susretu sa Argentinom
, nego će ih pokušati iznenaditi.
Nece se predati tako sto ce gledati da izgubi sa sto manje golova... :| Jasno je meni da bi o 2 mjestu mogla odlucivati ta gol razlika,ali zasto u startu najavljivati remi protiv Nigerije..Jel to mi ne mozemo pobjediti Nigeriju? Poenta je da se treba ovoj utakmici sa Nigerijom posvetiti max.,otvoriti sve opcije a ne odmah ubiljeziti remi,vec u prvoj izjavi..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 06 dec 2013, 20:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 06 dec 2013, 20:03

Izjava Susica u stilu prosjecnog forumasa.
Sve mi se vise cini da se on jednostavno nasao u pravo vrijeme na pravom mjestu .

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 06 dec 2013, 20:10

Rios je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:
predavati u susretu sa Argentinom
, nego će ih pokušati iznenaditi.
Nece se predati tako sto ce gledati da izgubi sa sto manje golova... :| Jasno je meni da bi o 2 mjestu mogla odlucivati ta gol razlika,ali zasto u startu najavljivati remi protiv Nigerije..Jel to mi ne mozemo pobjediti Nigeriju? Poenta je da se treba ovoj utakmici sa Nigerijom posvetiti max.,otvoriti sve opcije a ne odmah ubiljeziti remi,vec u prvoj izjavi..
Mislim da si bukvalno shvatio ovu izjavu, a i suviše je rano da bi se bavili detaljnim analizama, to je više onako
na prvu. Sigurno da Pape računa na pobjede protiv Nigerije i Irana, s tim da se potajno nada da bi mogao
iznenaditi Gaučose. Uostalom i g. Ivica Osim je dao sličnu izavu, čak je djelovao više pesimistično u odnosu
na Papetovu izjavu.

Mislim da je krajnje vrijeme da se ova tema malo očisti i ostavi prostora za konstruktivnu raspravu.
Niste duhoviti kao što mislite...To važi i za tebe Monolog.
F.K.SARAJEVO

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 06 dec 2013, 20:18

Meni amerikanac na poslu dobaciva za Susica, ja mu samo pokaz'o timove grupe G. Ha ja... 8-)

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 06 dec 2013, 20:21

Pape je namjerno izjavio da se predaje protiv Argentine da bi ovi pomislili da će se on stvarno predati. :D
You'll never walk alone.

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 06 dec 2013, 20:27

Osim Klinsmanna, Pape je bio doktor fudbala za sve ove selektore. Ne mora ni dolaziti.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 dec 2013, 20:32

Brane je napisao/la:Osim Klinsmanna, Pape je bio doktor fudbala za sve ove selektore. Ne mora ni dolaziti.
Pa kad je morao Maradona 2010. godine, zašto to ne mora Pape sad? :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 06 dec 2013, 20:32

Brane je napisao/la:Osim Klinsmanna, Pape je bio doktor fudbala za sve ove selektore. Ne mora ni dolaziti.
Da, da, nekada je zemlja bila centar svemira...
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 06 dec 2013, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 06 dec 2013, 20:34

Believe je napisao/la:Pape je namjerno izjavio da se predaje protiv Argentine da bi ovi pomislili da će se on stvarno predati. :D
Taktika...

Nego, gledam taj tvoj nick i malo razmišljam...Da nisi slučajno ti iz Geteborga ? Ako nije tajna naravno.
F.K.SARAJEVO

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 06 dec 2013, 20:48

Padovan je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Rekli mu: ne sam Safete, on opet nije poslusao i jedini nije dosao.

slika
Jel ovo Ljubojević u ulozi Safeta, prvi red gore drugi po redu :mrgreen:
ne moze safetu ni jedno odijelo , a suskavac ne moze da nosi u braziluu :lol:
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 06 dec 2013, 20:55

Goalgetter je napisao/la:
"Nisam nezadovoljan, moglo je i bolje, ali moglo je i gore. Argentina je favorit svakako i oni će tu završiti na prvom mjestu. Za drugu poziciju borit ćemo se Nigerija i mi, ali ne treba podcijeniti ni Iran," rekao je Sušić za SportSport.ba i osvrnuo se na otvaranje grupe sa Argentinom:

"Iz iskustva znam da se iznenađenja na svjetskim prvenstvima uglavnom dešavaju u prvim kolima. Mislim da je bolje što sa njima igramo na samom početku, jer da igramo u zadnjem kolu i da njima treba pobjeda onda bi nas i dobili. Treba biti realan i pokušati u toj utakmici ne izgubiti sa prevelikom razlikom, jer je moguće da nas remi sa Nigerijom i pobjeda nad Iranom odvedu u naredni krug takmičenja," istakao je Sušić.
Jako ambiciozno :lol: :roll:
E moj Pape. Kakva izjava jebote led. :lol:
pi.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 06 dec 2013, 20:59

Koja izjava , lik u startu već upiso poraz :evil:
Pa kako misli ekipu napalit, eto raja dovoljno je da Bega skine nekoliko zicera i možemo izgubiti 2-0 :roll:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 dec 2013, 21:02

Nama protiv Argentine i treba prva briga biti naš gol, gore šta se napravi, napravi. Nema potrebe da se rizikuje, vrlo lahko ovdje može gol razlika da odlučuje.. Nikakvi nepotrebni rizici nam ne trebaju. Nadam se i da Pape to konta, a ne izjavljuje eto nako..
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 06 dec 2013, 21:14

VanBasten je napisao/la:Nama protiv Argentine i treba prva briga biti naš gol, gore šta se napravi, napravi. Nema potrebe da se rizikuje, vrlo lahko ovdje može gol razlika da odlučuje.. Nikakvi nepotrebni rizici nam ne trebaju. Nadam se i da Pape to konta, a ne izjavljuje eto nako..
sa takim stavom(Safetovim) nećemo dobit ni jednu.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 dec 2013, 21:15

Mi ako napadnemo Argentinu kao sto smo npr. morali napasti Slovacku tamo ima da nas raznesu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 06 dec 2013, 21:20

Elegant je napisao/la:Mi ako napadnemo Argentinu kao sto smo npr. morali napasti Slovacku tamo ima da nas raznesu.
Ma ako igrali sa ovom taktikom ko zadnjih 5 utakmica i iran nas dobiva, znači korjenite promjene u sastavu i taktici, penzioneri vani a trkači unutra

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 dec 2013, 21:22

Ne mozes ti ugodit nama, da je rekao pobijedit cemo Argentinu onda bi se neki drugi javili da nesto pametuju.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 dec 2013, 21:24

stokton je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Nama protiv Argentine i treba prva briga biti naš gol, gore šta se napravi, napravi. Nema potrebe da se rizikuje, vrlo lahko ovdje može gol razlika da odlučuje.. Nikakvi nepotrebni rizici nam ne trebaju. Nadam se i da Pape to konta, a ne izjavljuje eto nako..
sa takim stavom(Safetovim) nećemo dobit ni jednu.
jah...
Ne možemo ba s njima igrati ko s Latvijom, šta vam je. Ispušićemo ko u Americi, samo ovaj put možda Beg ne bud eimao svoj dan, pa će biti 5 komada ko ispičke. Što je duže 0:0, bolje za nas... Oni već upisali pobjedu, nervoza se uvlači a nama raste samopuzdanje, jedna kontra i eto ga.. Neriješeno u svakom slučaju ko kuća, to nam je 4 boda, jer će onda zapeti iz sve snage na Nigeriju i Iran..
Treba znati igrati ovaj sistem, 3 tekme, možeš proći i bez pobjede u grupi.. Cilj ej proči grupu po svaku cjenu, služeći se svim raspoloživcim sredstvima, ne odigrati hrabro/lijepo i vratiti se odmah kući.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []