SP BRAZIL 2014 - Grupa F (ARG, NIG, IRI, BiH)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: SP BRAZIL 2014 - Grupa F (ARG, NIG, IRI, BiH)
Kao sto kaze @legenda vratit formu onu za 1. poluvrijeme protiv SAD i imamo sanse za prolaz. Nema opustanja, gristi na terenu. Odigrat kao sto su kosarkasi protiv Litve, do zadnje kapi krvi. Samo tako mozemo se necemu nadati.
Budemo li igrali kao protiv Litve crno nam se pise, ne da ce nas samo Argentina rastavit na prost faktore vec ce to uciniti i Iran.
Budemo li igrali kao protiv Litve crno nam se pise, ne da ce nas samo Argentina rastavit na prost faktore vec ce to uciniti i Iran.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
sve u svemu nije losa grupa za nas. argentinci ce najvjerovatnije uzeti prvo mjesto, nama je da se borimo za drugo mjesto s nigerijcima. realno gledajuci iran je preslab za ovakvu smotru svakako.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- BluesForever
- Kontakt:
Neznam je li iko ovo stavljao,Nigerijci se pitaju koja je zemlja Bosna i Hercegovina.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- Consigliere
- Kontakt:
Treba biti realan, dosta stvari nam je islo na ruku:
- dva protivnika koja su tu po kvaliteti
- atraktivnu tekmu sa Argentinom
- otvaranje na legendarnoj Maracani
- manju razdaljinu izmedju gradova.
- nismo u dzungli.
Oprilike nastavlja se trend iz kvalifikacija sa ovim stvarima sto nam idu na ruku... Kad se sjetim da smo mogli zavrsiti u prve 4 grupe
- dva protivnika koja su tu po kvaliteti
- atraktivnu tekmu sa Argentinom
- otvaranje na legendarnoj Maracani
- manju razdaljinu izmedju gradova.
- nismo u dzungli.
Oprilike nastavlja se trend iz kvalifikacija sa ovim stvarima sto nam idu na ruku... Kad se sjetim da smo mogli zavrsiti u prve 4 grupe
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
helem, koja o Nigeriji.. Za rzliku od nekih prijašnjih generacija ovoj odbrana prilično dobro funcioniše možda bolje i od napada, primili su samo 4 gola a dali 11 u 8 tekmi. Ne očekuje nas ona tipična nedisciplinovana afrička repka.
Također, ovo će biti treći put biti da su s Argentinom u grupu u poslejdnjih 11 godina. 2002 i 2010 su bili također, i izgubili obje minimalno 1:0. Oni zadnju igraju sa Argentinom, ako Argentinci osiguraju prolazak u prve dvije moguće da uđu s nekim mješovitim sastavom i s manje motivacije, i eto problema..
Također, ovo će biti treći put biti da su s Argentinom u grupu u poslejdnjih 11 godina. 2002 i 2010 su bili također, i izgubili obje minimalno 1:0. Oni zadnju igraju sa Argentinom, ako Argentinci osiguraju prolazak u prve dvije moguće da uđu s nekim mješovitim sastavom i s manje motivacije, i eto problema..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ja očekujem 7 bodova iz ovih utakmica i nakraju ćemo imati bolju gol razliku od Gaučosa.
Argentinci će doći naloženi u prvoj utakmici da su favoriti što možemo iskoristiti i pokazati da nismo za bacanje.
1kolo
BiH-Argentina 1:1
2kolo
BiH-Nigerija 3:1
3kolo
BiH-Iran 2:0
Argentinci će doći naloženi u prvoj utakmici da su favoriti što možemo iskoristiti i pokazati da nismo za bacanje.
1kolo
BiH-Argentina 1:1
2kolo
BiH-Nigerija 3:1
3kolo
BiH-Iran 2:0
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 06 dec 2013, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
- BluesForever
- Kontakt:
Vala naši ako ne mogu završiti drugi ispred Irana i Nigerije nek se roknu.
Champions League Winners 2012
a boga ti dvije u gostimaDukeOfWellington je napisao/la:Iskreno jedna od boljih varijanti glede putovanja.Goalgetter je napisao/la:
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Zato smo na proljeće favoriti.
Hoce li dole biti nasih navijaca i koliko imaju li neke predpostavke ?
Moje misljenje da ce dominirat ovi latino sa razlogom naravno, hem su na istom kontinentu, sta je Argenticnima doci u Brazil, ili Kolumbijancima, Urugvajcima, isto kao mi u Europi, gdje god da igramo domacini.
Puna Markana ... joj bice nam gutavo.
Moje misljenje da ce dominirat ovi latino sa razlogom naravno, hem su na istom kontinentu, sta je Argenticnima doci u Brazil, ili Kolumbijancima, Urugvajcima, isto kao mi u Europi, gdje god da igramo domacini.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Brown Ideye (Dynamo Kyiv)
Ikechukwu Uche (Villarreal)
Emmanuel Emenike (Fenerbahçe)
Victor Moses (Liverpool)
Victor Obinna (Lokomotiv Moscow)
Shola Ameobi (Newcastle United)
Ahmed Musa (CSKA Moscow)
John Obi Mikel (Chelsea)
Ogenyi Onazi (Lazio)
Sve samo ne lagan protivnik, realno od svih afričkih repki njih sam želio da izbjegnemo ali eto imamo Iran iz azije pa nam čak u nekoj varijanti i remi sa Nigerijom može biti dovoljan za prolazak dalje ( Aregntina 9 bodova, dobti Iran sa što većom razlikom ).
Victor Moses (Liverpool)
Ahmed Musa (CSKA Moscow)
John Obi Mikel (Chelsea)
Ogenyi Onazi (Lazio)
Sve samo ne lagan protivnik, realno od svih afričkih repki njih sam želio da izbjegnemo ali eto imamo Iran iz azije pa nam čak u nekoj varijanti i remi sa Nigerijom može biti dovoljan za prolazak dalje ( Aregntina 9 bodova, dobti Iran sa što većom razlikom ).
Pa svi brazilci ce navijati za nas protiv argentinaca ili mislis da ce 90 milja argentinaca biti na marakani?Elegant je napisao/la:Hoce li dole biti nasih navijaca i koliko imaju li neke predpostavke ?
1946
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pregazicemo Nigeriju i Iran ko plitak potok! Cuj kozojebi iz Nigerije se pitaju gdje je Bosna i Hercegovina
otkud njemu u Nigeriji internet uopste da pita takvo pitanje a onda kad vec ima internet zasto ga ne iskoristi pa da vidi gdje je?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
TakozvaniDijasporac
- Kontakt:
Nema se tu sta puno filozofirati...Ako budemo igrali SRCEM i MUDIMA, i pod uslovom da Pape forcira trkace a ne prebijene macke, onda protiv sve jedne ekipe na SP imamo sanse a tako ni jednoj ekipi nece biti lahko protiv nas...eh onda se mozemo nadati necemu!
Jednostavno treba igrati kao sto su to ovi uradili protiv i tada mocne Argentine
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jednostavno treba igrati kao sto su to ovi uradili protiv i tada mocne Argentine
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Evolution87
- Kontakt:
Grupa veoma dobra s obzirom kakva je mogla biti. I sa kojom se grupom kriza ova nasa grupa? Jel sa ovom gdje Svica i Francuska?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Consigliere
- Kontakt:
BigBigBang je napisao/la:kozojebi iz Nigerije
Fit Tony: I keep my friends close...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nigerije nije jaca od Grcke, Iran nije 100% jaci od Slovacke. Po meni Nigerija je u rangu sa Slovacima, nadam se prolazu.
jasno je da protiv Argentine nemamo puno za ocekivat a tako isto ni puno izgubit, odigrat na sve ili nista, ili bos ili hadjija
Dok se sa ove ostale dvije repke se dobro potuci, sansu imamo, nadam se da cemo je iskoristit.
jasno je da protiv Argentine nemamo puno za ocekivat a tako isto ni puno izgubit, odigrat na sve ili nista, ili bos ili hadjija
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Pazite ovo, juce objavljeno na twitteru

Ma ja, Nigerija, Lihtenštajn, tu je to negdje u 5 deka.. 
glupost za hrabre je sebičan lijek
-
TakozvaniDijasporac
- Kontakt:
Upravu si, Nigerija je i po meni ako ne najjaca ekipa iz Afrike, ali ne zbog toga gdje im igraci "igraju" nego zbog toga sto su i uvijek su bili fizicki spremni, a takve ekipe nama ne gode..ja se samo nadam da ce nasi igraci biti svjesni toga svega i dovoljno realni, da od danasnjeg dana vec pocnu takoreci sa pripremama za to SP!edohz je napisao/la:Brown Ideye (Dynamo Kyiv)
Victor Moses (Liverpool)
Ahmed Musa (CSKA Moscow)
John Obi Mikel (Chelsea)
Ogenyi Onazi (Lazio)
A da, sto se tice te liste gore..Dzabe sto su to tu i tamo dobri klubovi...POLA IH NEIGRA, kao sto je slucaj u nasoj repki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.