FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Igra se utakmica.
Ribery, Shaqiri i Pizzaro su spremni, jer su trenirali sa ekipom dok ce Lahm najvjerovatnije propustiti i ovaj mec ali ce biti spreman za City.
Werder je u posljednje vrijeme postao jedna obicna olupina sto ne znaci da bi se sutra mogli pokazati u najboljem svjetlu.
Prodl i Junuzovic najvjerovatnije nece biti u kadru.
Ribery, Shaqiri i Pizzaro su spremni, jer su trenirali sa ekipom dok ce Lahm najvjerovatnije propustiti i ovaj mec ali ce biti spreman za City.
Werder je u posljednje vrijeme postao jedna obicna olupina sto ne znaci da bi se sutra mogli pokazati u najboljem svjetlu.
Prodl i Junuzovic najvjerovatnije nece biti u kadru.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bild javlja da smo zainteresovani za Iniga Martineza i Matu a Rummenige je neki dan rekao da nece biti novih transfera.
Mozda su ove povrede inicirale da se pocnemo zanimati za nove igrace, ali ono sto je totalno nelogicno jeste da niti jedan ne moze igrati LP-a, pa stoga ja i mislim da od ovoga nema nista, barem u januaru.
Mozda su ove povrede inicirale da se pocnemo zanimati za nove igrace, ali ono sto je totalno nelogicno jeste da niti jedan ne moze igrati LP-a, pa stoga ja i mislim da od ovoga nema nista, barem u januaru.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anelbavarac
- Kontakt:
Za tog Martineza su zainteresovani mnogi,kazu da je jedan od najvecih talenata u Spaniji,a inace moze pokrivati obje pozicije stopera.Omerbavarac je napisao/la:Bild javlja da smo zainteresovani za Iniga Martineza i Matu a Rummenige je neki dan rekao da nece biti novih transfera.
Radi se o veoma mladom igracu 91 godiste,ogroman potencijal definitivno.
Sto se tice Mate znamo da nije bas u naboljim odnosima sa Mourinhom pa mozda tu i ima istine ko ce ga znat.
Nema logike da se dodvode igraci u Januaru koji su vec nastupali u LP.tako da mozda tek na ljeto bude nesto od ove dvojice Spanaca.
Igrat će se sigurno, jer neće doći do tolikih poplava koje bi mogle ugroziti stadion ili njegovo okruženje, kako se prvobitno mislilo.BavaracZenica je napisao/la:Ima li kakvih vijesti u vezi utakmice jel igramo ili ne igramo, nesto se spominjala popplava ne znam ni ja![]()
Što se transfera tiče, toga sigurno neće biti u zimskom roku, bar tih nekih većih. Razloga je naravno više....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- el-fighter
- Kontakt:
Takodjer sam gledao tekmu protiv Olympiacosa. Kontam ajd da pogledam Nihada, kad frajera nidje na terenu, al nisam se pokajao sto sam gledao, u Evropi se fakat igra sve bolja i bolja kosarka. Na kraju Safartzik (ili tako nesto) promasi tricu za pobjedu.isakovich je napisao/la:joj kakvu pomoc sudija imao oavj olimpiakos,3 faula u zadnje dvije minute,a ni f od faula.al se mora priznati da je nas defanzivni skok bio katastrofalan krajem utakmice,al ok, basket boli glava,kakve emocije kod ulija i bastiana.na kraju 103-105.
Steta za povredu Robbena, covjek je bas bio uhvatio pravi ritam. Protiv Werdera ocekujem laganu pobjedu i 15-ti razliciti sastav koji je Pep izveo na teren ove sezone
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Hajd' ovaj Martinez II i nekako da se spominje,tanki smo po pitanju stopera,ali Mata 
Stari vBuyten,neiskusni Kircoff,povrijedjeni Badstuber i Boateng i Dante.
Jedan od zadnje dvojice da se povrijedi na duze vrijeme,u velikim smo problemima,ali da nam se trojica iz veze povrijede,opet se moze sastaviti da svaka druga ekipa strahuje
Stari vBuyten,neiskusni Kircoff,povrijedjeni Badstuber i Boateng i Dante.
Jedan od zadnje dvojice da se povrijedi na duze vrijeme,u velikim smo problemima,ali da nam se trojica iz veze povrijede,opet se moze sastaviti da svaka druga ekipa strahuje
#miasanmia
Vrijeme je da nekome uvalimo i tri komada, a Bremen se čini kao ekipa koja je spremna za to.
- Bayern@heart
- Kontakt:
slažem se i bit će tako u posljednje vrijeme Werder postao dobra mušterijaNeutral je napisao/la:Vrijeme je da nekome uvalimo i tri komada, a Bremen se čini kao ekipa koja je spremna za to.
Pep ne misli tako.
„Wir hatten nur zweieinhalb Tage für die Regeneration, das ist wenig. Außerdem haben wir viele Verletzte, können nur wenig rotieren“, sagte er.
Wir gewinnen viele Spiele, da denken die Leute vielleicht, dass es einfach ist. Aber mit jedem Sieg wird das nächste Spiel schwieriger. Jede Mannschaft der Welt will gegen Bayern gewinnen. Bremen ist sehr aggressiv, es wird ähnlich wie in Augsburg.“
Vom Jäger zum Gejagten
- schweinsteiger
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Vrijeme je da nekome uvalimo i tri komada, a Bremen se čini kao ekipa koja je spremna za to.
Ali stvarno je vrijeme da nekome uvaljamo vise komada
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
- anelbavarac
- Kontakt:
Pep odabrao prvih 11 za danas:
Neuer - Rafinha, van Buyten, Boateng, Alaba - Thiago - Müller, Kroos, Götze, Ribéry - Mandžukić
Neuer - Rafinha, van Buyten, Boateng, Alaba - Thiago - Müller, Kroos, Götze, Ribéry - Mandžukić
- Centre forward
- Kontakt:
Padaju golovi a niko ni mukajet
, mnogo smo jaki 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- rob do bagro
- Kontakt:
Ne moze nam niko nista.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Laganica 
Thiago,Alaba,Kroos...koje masine!
Thiago,Alaba,Kroos...koje masine!
#miasanmia
-
Braveheart23
- Kontakt:
Nije vise zanimljivo, PEP odlazi! 
-
Bundesliga
- Kontakt:
Mogli smo i primiti barem 1. Kecer najbolji pojedinac
Trebalo bi Mandzukica na klupu, usporava igru i totalno je van forme, inace rutinski bez gubitka snage dolazimo do pobjede
Trebalo bi Mandzukica na klupu, usporava igru i totalno je van forme, inace rutinski bez gubitka snage dolazimo do pobjede
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Odbrana Werdera je odron ali ni nasa ne izgleda nesto bajno, ali mi imamo napad i Buytena.
Neuer je takodjer sjajan, kakva samo odbrana nakon udarca Hunta.
Igramo dosta snazno, bas se vidi da se igraci ne stede. Pep je puno govorio oko ove utakmice i njenoj tezini ali smatram da je samo zavaravao javnost.
Idemo u drugom igrati slicno i pokusati ugurati barem jos jednu loptu u gol domacina i cekati vecerasnji derbi u lijepom ozracju i navijati za X.
Neuer je takodjer sjajan, kakva samo odbrana nakon udarca Hunta.
Igramo dosta snazno, bas se vidi da se igraci ne stede. Pep je puno govorio oko ove utakmice i njenoj tezini ali smatram da je samo zavaravao javnost.
Idemo u drugom igrati slicno i pokusati ugurati barem jos jednu loptu u gol domacina i cekati vecerasnji derbi u lijepom ozracju i navijati za X.
Čojk ima jednu željuNeutral je napisao/la:Vrijeme je da nekome uvalimo i tri komada, a Bremen se čini kao ekipa koja je spremna za to.
Sent from my Philips Smart TV.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Kako volim kad Buytara pogodi, pa majstore
Plus je imao finih intervencija, nije to sad na ono nivou kao Boa ili Dante, al ima u Buytari jos volje i znanja, kao back up igrac nam moze bit i sljedece sezone bealive that !!!
Laganica, ovo je vise i do Werdera ipak im je odbrana losa ove sezone, ali i mi sad trebamo lagano ovo zavrsit i docekat City i nastaviti niz

Laganica, ovo je vise i do Werdera ipak im je odbrana losa ove sezone, ali i mi sad trebamo lagano ovo zavrsit i docekat City i nastaviti niz
FC Bayern !!!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Utakmica rijesena u prvom poluvremenu i sada sa pola gasa zavrsiti ovo. Fakat postaje dosadno ovo 
Velež do groba života mi moga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.