ima li kakva zanimljivaMarsal je napisao/la:Hahaha upratio sam i ja to. Nemam komentara svegami, da mi je se samo Austrije dočepat.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Marsal
- Kontakt:
Nema leđendo ali postoji opcija da mi se kroz 2 godine ukaže prilika da odem tamo pa sad ne propuštam džume u iduce dvije godine.legenda reala je napisao/la:
ima li kakva zanimljiva![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
:ugeek:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- legenda reala
- Kontakt:
ma traži kaku pa se ženi ba
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Chat
Nedostajati će mi njegovi filmovi.Claus je napisao/la:RIP Nelson.
Veliki borac za ljudska prava.
Keep walking.
- legenda reala
- Kontakt:
ma lahko je s ovim dijasporkama ha uživo ha preko FBMarsal je napisao/la:Ako odem tražit ću je, ne vjerujem u ljubavi preko fejsbukalegenda reala je napisao/la:ma traži kaku pa se ženi ba
Zna legenda iz iskustva
- Marsal
- Kontakt:
Bogami vidi se da je upućen.Narin je napisao/la:Zna legenda iz iskustva
Nisam nikad nijednu dijasporku bario, nit išta, ne volim ih nešto. Ide mi na živce što većinom glume nešto što nisu, pa izbjegavaju bosanski pricat i uglavnom tako te sitnice. Materi svojoj glumi rođeni švabicu, austrijanku, amerikanku meni ne'š.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
upravo to i nas dozivljaju ko neke berace pamukaMarsal je napisao/la: Nisam nikad nijednu dijasporku bario, nit išta, ne volim ih nešto. Ide mi na živce što većinom glume nešto što nisu, pa izbjegavaju bosanski pricat i uglavnom tako te sitnice. Materi svojoj glumi rođeni švabicu, austrijanku, amerikanku meni ne'š.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
[youtube][/youtube]

al ovo je kralj
[youtube][/youtube]
al ovo je kralj
[youtube][/youtube]
Daj ti našem narodu Pinka, Farme i Granda da se razrahati.Bosniacum Lilium je napisao/la:saltam i naletim na pink... kad skup nekih cetnika. Standing ovacije za "gospodu cetnike". Evo sad za "đenerala" Sta je ovo ba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ide se po sijelima i priča se o farmi, grandu i ostalim čudima 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
ma i sjela su sve vise na fejsbukuDex je napisao/la:Ide se po sijelima i priča se o farmi, grandu i ostalim čudima
ne mogu da vjerujem sta nas narod gleda, viceve o Karadćicu i Mladicu pricaju, jos obuceni u odore cetnika pjevajuci svoje pjesme. al opet ce nas narod vise to gledat, nego nesta drugo, a i ove nase televizije, ftv, obn, bht, hayat, ne sjecam se kad sam vidio neki zanimljiv program, kviz, nesto slicno. kad je liga prvaka puste sva tri emitera istu tekmu, drugi voditelji, KOJI BLAM! na hayatu onaj glam/blam prati jel ko obuko carape il nije, jel ponije cigare na kafu.
- Evolution87
- Kontakt:
al sam sinoc popio batine...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
sto?Evolution87 je napisao/la:al sam sinoc popio batine...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Evolution87
- Kontakt:
Ne znam ni ja. Sinoc se vracam iz grada i neka cetvorica me napadose. Bio sam, njih cetvorica, jos se nisam ni nadao tako da nista nisam mogao.Otelo je napisao/la:sto?Evolution87 je napisao/la:al sam sinoc popio batine...
Ludih ljudi ima.Evolution87 je napisao/la:Ne znam ni ja. Sinoc se vracam iz grada i neka cetvorica me napadose. Bio sam, njih cetvorica, jos se nisam ni nadao tako da nista nisam mogao.Otelo je napisao/la:sto?Evolution87 je napisao/la:al sam sinoc popio batine...
Jesi dobio kakve teze ozljede il?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Evolution87
- Kontakt:
Ma ledja me najvise bole, a modrica imam po cijelom tijelom. 
U policiju lagano,odmah 
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 5 gostiju.