SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
odlicno idemo po titulu 
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
gero zajjebali ste nas na jednom parugeronimo je napisao/la:Konacno da i ja dadnem gol, koliko je bio vazan da nam je donio pobjedu zlata vrijednu. Jos s igracem manje (ribery, pa gdje si ti covjece
).
Valjda sam dobro vidiojos smo imali dvije neodigrane utakmice.
Riki, ne odlazi ovo kolosve se da srediti, kako si to gore lijepo napisao.
dabogda vam zafalili ovi golovi negdje
Eto i to se moralo desit. Gusteri su izgubili

- the scouser
- Kontakt:
Nije sramota od Klosara izgubit'Stevie-G je napisao/la:Eto i to se moralo desit. Gusteri su izgubili![]()
![]()
![]()
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
jel to znaci da smo jedina ne porazena ekipa u 3 ligi i da smo zasjeli na prvu poziciju
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Mnogo smo jaki19TM87 je napisao/la:jel to znaci da smo jedina ne porazena ekipa u 3 ligi i da smo zasjeli na prvu poziciju
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
A ko je dao prvi gol ?geronimo je napisao/la:Konacno da i ja dadnem gol, koliko je bio vazan da nam je donio pobjedu zlata vrijednu. Jos s igracem manje (ribery, pa gdje si ti covjece
).
Valjda sam dobro vidiojos smo imali dvije neodigrane utakmice.
Riki, ne odlazi ovo kolosve se da srediti, kako si to gore lijepo napisao.
Ribery @ da te nisu zboli nozem nedo mi Bog
A C A B !
Samo da napomenem da ovi rezultati postaju konacni tek sutra (ponedeljak)ako se nijedna od odgodjeni utakmica neodigra sutra.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Jedinstvo Manchester na teskom gostovanju izborio bod. Dobru smo taktiku postavili.
Znaci ostajemo na drugom mjestu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Spamm-u treca pobjeda u nizu...??!! svaka cast Neutral za dople pack,a i big_amko za odlucujuci gol...
idemo ka vrhu...
Pobjeda Klošara u gostima kod do sada prvoplasirane ekipe Guštera...sve pohvale za moje saigrače i sa ova 3 boda polako se vraćamo u igru za visok plasman i samo nas 3 boda dijele od prve pozicije...sve je otvoreno... 
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
sta je ovo ba ovoliko bodova za goste ... ocigledno nesto nije uredu
.... izgleda da postajemo prava liga ..... nismo ko ova nasa "premijer liga" .......
P.S Cestitam svojim suigracima na golovima .... jbg mene nikako nece ..... al aBd krenuce
P.S Cestitam svojim suigracima na golovima .... jbg mene nikako nece ..... al aBd krenuce
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
joj 0-3
Mislim da je najbolje da odgodimo kolo zbog engleza 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- bistrikboy
- Kontakt:
Blue Traaaaaaaaainhammers je napisao/la:joj 0-3Mislim da je najbolje da odgodimo kolo zbog engleza
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kladionice odradile pos'obistrikboy je napisao/la:Blue Traaaaaaaaainhammers je napisao/la:joj 0-3Mislim da je najbolje da odgodimo kolo zbog engleza
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
Sredjeni rezultati i upisani u raspored prvenstva.Sredjena lista strijelaca i tabele.Takodje je sredjena evidencija zuti crveni kartoni igraca.U toku dana ide postavljanje novoga kola i arhiviranje staroga.Molim sve igrace da jave na eventualne greske.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
BackSpace United traži novog igrača.
Uslov je da bude redovan

Uslov je da bude redovan
R.I.P Vedran Puljić
-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa
ev ja bi htio igratHusso97 je napisao/la:BackSpace United traži novog igrača.
Uslov je da bude redovan![]()
![]()
fanatikos je napisao/la:ev ja bi htio igratHusso97 je napisao/la:BackSpace United traži novog igrača.
Uslov je da bude redovan![]()
![]()
Ako ces biti redovan onda se moram samo dogovorit sa saigračem
R.I.P Vedran Puljić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.