eto i oni misle da je bosna - nigerija odlucujuci mečThe crunch match
Bosnia-Nigeria: in a section that most people will expect Argentina to win, games such as this one will be crucial in deciding who goes through to the last 16. The European side will have the challenge of performing in circumstances that will be entirely new to them, while the Nigerians will be eyeing the chance to reach the knockout phase for the first time since France 1998.
SP BRAZIL 2014 - Grupa F (ARG, NIG, IRI, BiH)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: SP BRAZIL 2014 - Grupa F (ARG, NIG, IRI, BiH)
http://www.fifa.com/worldcup/standings/ ... index.html
Semper Fidelis
Odlična grupa....
Pod hitno zakazati tekmu sa Kamerunom, a Hrvati sa Nigerijom.., četverostruk je interes...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pod hitno zakazati tekmu sa Kamerunom, a Hrvati sa Nigerijom.., četverostruk je interes...
Musa,Onazi i Mikel ce izdominirat nasu vezu ukoliko ne nadjemo pravog defanzivnog veznog do pocetka prvenstva.
Ye. Trebamo se spremiti maksimalno ozbiljno, da svi igrači dođu zdravi i spremni na okupljanje, i promjeniti taktičko vođenje ekipe koje je nekoliko puta imalo kliničku smrt, i koje ima k'o mačka " više " života.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
nismo mi džaba dobili argentince u grupnoj fazi,vrijeme je da im vratimo za onih 2:0 u prijateljskoj 
Pobjeda je bolja od orgazma!
- invincible1921
- Kontakt:
ma nigriju ako ne mozemo dobit nek se odma vratimo kuci ,napiso sam par stranica prije zasto ..
Protiv argenitne nista ne ockujemo oni su sigurni u pobjedu tako da je najbolje da igramo sa njima prva jer ce nas bar u nekoj mjeri podcijeniti.Za rezutlat pape mora vidjeti neke stvari koje i coravi vide.Ima ih nekoliko ali eo dvije glavne po mom misljenju:
1 NE SMIJE ,AL NE SMIJE IGRAT SA 2 SPICA
2 NE SMIJE ,AL NE SMIJE IGRAT MISKE U PRVIH 11
Protiv argenitne nista ne ockujemo oni su sigurni u pobjedu tako da je najbolje da igramo sa njima prva jer ce nas bar u nekoj mjeri podcijeniti.Za rezutlat pape mora vidjeti neke stvari koje i coravi vide.Ima ih nekoliko ali eo dvije glavne po mom misljenju:
1 NE SMIJE ,AL NE SMIJE IGRAT SA 2 SPICA
2 NE SMIJE ,AL NE SMIJE IGRAT MISKE U PRVIH 11
=\_1921_/=
evo pape izjavio za uefa.com da cemo imati najmanje 4 prijateljske prije brazila.Batko je napisao/la:Odlična grupa....
Semper Fidelis
Simpatični su mi ovi Iranci, a i Nigerijci pomalo. Ovim prvim izgleda jako drago što su nas dobili; izgleda da ne shvaćaju da će im naše topovnjače obranu pretvoriti u prah. Nigerijci su nekada bili stvarno dobri, uživao sam ih gledati, ali ovo danas je blijeda sjena te reprezentacije. Naravno, svašta može biti, ali ako mi budemo igrali kako treba (ako Pape posloži sve i ne bude pravio lude eksperimente) biće plača u obje ove zemlje. U biti, od obje reprezentacije smo danas jači i sve je na nama kako bi to dokazali na terenu.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
što više razmišljam o tome, sve više mislim da bi nam Mexico bio pogodniji od Nigerije 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Jeli taj Ahmed Slavenova rodbina?edohz je napisao/la:Brown Ideye (Dynamo Kyiv)
Ikechukwu Uche (Villarreal)
Emmanuel Emenike (Fenerbahçe)
Victor Moses (Liverpool)
Victor Obinna (Lokomotiv Moscow)
Shola Ameobi (Newcastle United)
Ahmed Musa (CSKA Moscow)
John Obi Mikel (Chelsea)
Ogenyi Onazi (Lazio)
Sent from my C6506 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Nemoj, svega ti.JTS je napisao/la:što više razmišljam o tome, sve više mislim da bi nam Mexico bio pogodniji od Nigerije
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
ma nema sanse ovaj sad mexico i mexico na wc bit ce dva tima razlicita, jer ce ljudi imat 4 mjeseca intezivne pripreme jer su im vecina igraca iz mexica,bice oslobodjeni obaveza u klubu i sl. mogu se uigravati puna 4 mjeseca sredinom februara pocinju pripreme mexica za brazil.revan je napisao/la:Nemoj, svega ti.JTS je napisao/la:što više razmišljam o tome, sve više mislim da bi nam Mexico bio pogodniji od Nigerije
Semper Fidelis
kakav ba neuspjeh ,kod nas narod bas lako nafurat,eto pored argentine i nigerije koja je prvak afrike neuspjeh ne procKawhi je napisao/la:Neuspjeh će biti ako se ne plasiramo dalje iz ovakve grupe.
znaci nigerija bila prvak afrike ,ne obala slonovace ne gana,nego nigerija ,nisu im to 100%poklonili ,jesu mozda na papiru jace ove dvije spomenute al nije dzaba nigerija osvojila prvenstvo afrike ,znaci ljudi ko tim su top a obala npr. ima pojedince a ko tim su ko q ,redovno se gube na velikim takmicenjima.
da se prodje grupa treba mnogo sreca a i safet da skonta da ne moze se igrati napadacki nogomet svaku mogucu utakmicu
uglavnom treba probat ugrabit to 2.mjesto al daleko od toga je da je sad neuspjeh ako se ne prodje
nismo mi velesila ,prvi put smo na velikoj smotri ,nije isto igrati kvalifikacijske utakmice i ove na SP
a kod naseg naroda ocekivanja...
prvi put na SP i odma neuspjeh ne proc grupu , to nema nigdje znaci ,samo kod nas
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 07 dec 2013, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Možda će Nigerijci pozvati nekog iz one mlade selekcije koja je osvojila svjetsko prvenstvo prije nekoliko sedmica. Talenata imaju ljudi to je sigurno i definitivno imaju bolji rad sa omladinom i mi njih ne trebamo podcjeniti. Možda ako se taj mec sa Kamerunom dogovori može nam reci na cemu smo. Oni bi vrlo lagano mogli izenadit i Argentinu, fizicki su možda i jaci od njih. Mi moramo ostaviti srce na terenu i ako se to desi nije bitan rezultat, bitno je da smo dali svoj maksimum i da se vjerovatno necemo osramotit. Sad bih bubreg dao da nam se ponovi ko Senegalu kad su bili debitanti
Zadnja izmjena: Durden, dana/u 07 dec 2013, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
što ba? od Mexica je ostalo samo ime, ako se ne varam, oni su igrali protiv Nigerije na Copa Americi, Nigerija je bila bolja, a mislim da je neriješeno završen mečrevan je napisao/la:Nemoj, svega ti.JTS je napisao/la:što više razmišljam o tome, sve više mislim da bi nam Mexico bio pogodniji od Nigerije
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
@Kawhi
Samo da te napomenem, Nigerija je prvak Afrike, ako nisi shvatio iz ovog gore posta.

Samo da te napomenem, Nigerija je prvak Afrike, ako nisi shvatio iz ovog gore posta.
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 07 dec 2013, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
To na papiru imaju 24. Poznavajuči njih, pravi prosjek im je 35.invincible1921 je napisao/la:a jos vecini igraca je ovo prvo SPfixator je napisao/la:meni to nije jasno sa tim iskustvom, kakve veze ima iskustvo jedne nigerije kad je u zadnja dva nastupa na wc bila 4. u grupi bez ijedne pobjede...znaci 6 tekmi nula pobjeda 2010. i 2002. godine + nigerija ima najmladfji tim oko 24 godine u prosjeku, e haj ti meni sad objasni kako su oni iskusniji od nas??????????NEZALAGANJE je napisao/la:Ne bih da umanjujem optimizam,jer sam i sam takav po prirodi,ali mislim da nasi ljudi nisu ni svjesni koliko iskustvo igranja na velikim takmicenjima igra ulogu,a mi nikada nismo igrali nijedno...Prema tome,mi smo ti koji treba da se postave kao autsajderi u svakoj utakmici i "napadati" iz te pozicije!
Sent from my C6506 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
u istoriji WC-a samo 5 debitanata od mislim njih 17 je uspjelo proci grupu.
Semper Fidelis
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Imamo lijepe sanse da budemo 6. koji ce u tome uspjeti.fixator je napisao/la:u istoriji WC-a samo 5 debitanata od mislim njih 17 je uspjelo proci grupu.
Ronaldo - Isco - Bale
al ne bice neuspjeh ako mi ne prodjemofixator je napisao/la:u istoriji WC-a samo 5 debitanata od mislim njih 17 je uspjelo proci grupu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.