Sto se mene tice neka se na nama ponovi scenariji Hrvatske iz Francuske 98.Neka izgubimo prvu od Argentine 1:0,a na kraju neka zavrsimo kao i oni

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Bolji strucnjak od mene i od tebe je to vrlo jednostavno rekaoAdi_Zepce je napisao/la:Solidna grupa u kojoj lako mozemo biti drugi.Objekitvno slabiji smo od Argentine,ali ne treba se unaprijed predati.Nadalje,jaci smo od Irana dok ce s Nigerijom biti borba za 2-o mjesto.Nekako vjerujem da ti Afrikanci nisu bas takticki najjaci i tu moze biti nasa sansa.
Sto se mene tice neka se na nama ponovi scenariji Hrvatske iz Francuske 98.Neka izgubimo prvu od Argentine 1:0,a na kraju neka zavrsimo kao i oni
**** nam je onda Nigerija mater kad im igraci trce ko da duse nemajuDurden je napisao/la:Bolji strucnjak od mene i od tebe je to vrlo jednostavno rekaoAdi_Zepce je napisao/la:Solidna grupa u kojoj lako mozemo biti drugi.Objekitvno slabiji smo od Argentine,ali ne treba se unaprijed predati.Nadalje,jaci smo od Irana dok ce s Nigerijom biti borba za 2-o mjesto.Nekako vjerujem da ti Afrikanci nisu bas takticki najjaci i tu moze biti nasa sansa.
[youtube][/youtube]
Sasvim logicno.. POTPIS !Cartman je napisao/la:Nigerijci i Iranci slave sto su dobili nas, mi slavimo sto smo dobili njih. Isto sto su Grci i Slovaci slavili kad su nas dobili, a znamo ko je slavio na kraju. To je sve normalno, i mene uopste ne vrijedja to sto selektor Argentine kaze da je grupa laka, pa naravno da jest za njih. Sta je njima jedna BiH? Isto sto nama Latvija. I ovi drugi isto tako vide svoju sansu, sasvim normalno.
Trebao bi se on paziti Spahića, nije ovaj njemu zaboravio ono udaranje u St. LouisuHead je napisao/la:Aguero dislike this,valja mu na momciluka.
Nemoj me uzimati za rijec, no ja mislim da mozemo odigrati 3-4 prijateljske do SP. Naredna prijateljska ce biti u FIFA terminu, tj. 5. marta, a ostale krajem maja.jasko__ je napisao/la:Zna li neko koliko bi mogli odigrat prijateljskih do Svjetskog???
I kad je uopste iduca prijateljska..i imamo li protivnika??
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk 2
Navodno je Kulumbija u martu, a kasnije Kamerun.AnelZ je napisao/la:Nemoj me uzimati za rijec, no ja mislim da mozemo odigrati 3-4 prijateljske do SP. Naredna prijateljska ce biti u FIFA terminu, tj. 5. marta, a ostale krajem maja.jasko__ je napisao/la:Zna li neko koliko bi mogli odigrat prijateljskih do Svjetskog???
vi testirajte naše protivnike, a mi bumo vašeElegant je napisao/la:Navodno je Kulumbija u martu, a kasnije Kamerun.AnelZ je napisao/la:Nemoj me uzimati za rijec, no ja mislim da mozemo odigrati 3-4 prijateljske do SP. Naredna prijateljska ce biti u FIFA terminu, tj. 5. marta, a ostale krajem maja.jasko__ je napisao/la:Zna li neko koliko bi mogli odigrat prijateljskih do Svjetskog???
Pa odakle izrovi toliko slobodnih termina. Evo sada sam pogledao FIFA kalendar i postoji samo jedan sluzbeni FIFA termin, a to je 05 mart. No zbog svjetskog prvenstva vecina liga zavrsava ranije, a finale Liga Evrope je 14 maja, a Lige Prvaka 24 maja tako da sam siguran da ce svi igraci poslije tog finala (a oni koji ga ne igraju i ranije vec) biti slobodni za reprezentacije.alan_kardec je napisao/la:mislim da početkom februara ima termin za prijateljske, pa onda početkom marta, pa će biti vjerovatno termin i krajem marta odnosno početkom aprila i onda kraj maja i početak juna. Znači, može se odigrati 5-6 kvalitetnih prijateljskih do Mundijala.
mozeFliX je napisao/la:@damirdamic72 ... ja pak prizeljkujem da cemo mi u 1/4 igrat sa Portugalom ... peta sreca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.