Portland Trail Blazers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Portland Trail Blazers
Haha, Lillarda. Ništa ljepše od trica od tablu.
Damian 5 - 6 trica a nije završilo ni prvo poluvrijeme. Nadam se da će dobiti 35 - 38 minuta na ovoj utakmici da postigne 10+ trica.
Portland 10 - 13 za tri poena, 76.9%.
Portland 10 - 13 za tri poena, 76.9%.
Kakva je ljepota gledati ovu ekipu..Samo da ne bude povreda !
Ništa od deset trica ali opet su ih timski uništili sa tricama.
-
Evil Genius II
dame ima slabiju sutersku sezonu ali jako je bitno sto ne srlja, srtpljiv je i zna stati kada ga sut ne ide sto je, po meni, najbitniji napredak u odnosu na proslu sezonu + momak je za svoje godine strasno miran igrac kada se lomi utakmica, a to imas ili nemas. prosla godina je bila uzasna jer su uvijek jedan ili u najboljem slucaju dva igraca bila raspolozena za igru, a ove godine svi ucestvuju i doprinose rezultatu tako da je sasvim logicno sto ce nekima opasti brojke kada pogledas statistiku.
nema se ovdje pretjerano sta komentaristi o utakmici osim - ocekivana dominacija protiv smijesne ekipe utaha. raduje me sto ce starteri odmorni uci u utakmicu protiv dallasa jer dobar dio utakmice su sjedili na klupi. lijepo je vidjeti da i u garbage timeu igramo timsku kosarku a ne nabijanje statistike. crabbe, barton i t-rob najvise uzivaju u ovoj zadnjoj cetvrtini, leonard ocajan.
slavite narode, utah ide preko 90
nema se ovdje pretjerano sta komentaristi o utakmici osim - ocekivana dominacija protiv smijesne ekipe utaha. raduje me sto ce starteri odmorni uci u utakmicu protiv dallasa jer dobar dio utakmice su sjedili na klupi. lijepo je vidjeti da i u garbage timeu igramo timsku kosarku a ne nabijanje statistike. crabbe, barton i t-rob najvise uzivaju u ovoj zadnjoj cetvrtini, leonard ocajan.
slavite narode, utah ide preko 90
Bilo je uzitak gledat kad ih ovako ide. Mislim da je rekord fransize 17 trica
, ali nisam siguran. LMA isao na uobicajno pa vise nikome nije ni nesto bitno...Konacno da su momci s klupe dobili vecu minutazi i doduse, neki su je iskoristili jako dobro dok drugi nisu.
@Evil je dobro rekao za Lillarda. Prosle sezone je ipak morao igrati puno vise i naravno zabijati vise koseva. Ovo sada je jako dobro. Samo da ostane racionalan i smiren, to je najbitnije.
@Evil je dobro rekao za Lillarda. Prosle sezone je ipak morao igrati puno vise i naravno zabijati vise koseva. Ovo sada je jako dobro. Samo da ostane racionalan i smiren, to je najbitnije.
RIP CITY!
- Consigliere
- Kontakt:
Rafalanje 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Damian u velikoj formi, trenutno je na 29 poena. S druge strane genijalni Dirk Nowitzki, igračina!
Kakva utakmica, nevjerovatno.
Vratio se Portland i onda Ellis postiže poen za manje od jedne sekunde, this is nba, where magic happens!
Kakva utakmica, nevjerovatno.
Vratio se Portland i onda Ellis postiže poen za manje od jedne sekunde, this is nba, where magic happens!
Losa obrana Wesa na Monti nas je kostala produzetka. Lillard odigrao maestralno, jos sa ovom trojkom na kraju. Moram reci da je Dirk dominirao takodjer. Preuzimali su ga u obrani, mijenjali se na njemu, ali nista nije pomoglo.
Poraz je tu, idemo dalje!
Poraz je tu, idemo dalje!
RIP CITY!
-
Evil Genius II
ha ja, cim ja ne gledam tekmu odma poraz
nista, slijedi opet izivljavanje na jazzerima.
-
Evil Genius II
zaspah za kompjuterom, sad sam se tek probudio. nisam gledao zadnju cetvrtinu ali na osnovu ove 3 koje jesam vidio mogu reci da je ovo bila najmanje gledljiva utakmica ove sezone koja je odradjena sa nekih 50% snage. razlika je mogla biti i veca ali nas je stao sut za 3 poena, medjutim, lopez, t-rob i donekle aldridge su pokupili te otpatke pod kosem pa smo tekmu zavrsili sa tih pristojnih 11 razlike.
18-4
18-4
Wow, a fan threw a Blazer jersey to LaMarcus Aldridge while game was still going on to get signed. He even tossed a sharpie. L.A. signed it.
-
Evil Genius II
lose prvo poluvrijeme ali odlicno otvaranje drugog. samo neka nastave ovako.
**** mo williams
covjek carini loptu k'o vlasnik iste na basketu.
keep it simple, dajte aldridgeu loptu i zdravo.
zadnja cetvrtina je, previse srljamo tj taman kad napravimo pristojnu razliku ponese nas atmosfera i odma ih vratimo u utakmicu. lillard igra vjerovatno najlosiju utakmicu sezone, aldridge nosi ekipu po ko zna koji put. kakav igrac! majke mi, kad se okrene na lijevo rame najrahatniji sam covjek na svijetu
to je to.
19-4
**** mo williams
keep it simple, dajte aldridgeu loptu i zdravo.
zadnja cetvrtina je, previse srljamo tj taman kad napravimo pristojnu razliku ponese nas atmosfera i odma ih vratimo u utakmicu. lillard igra vjerovatno najlosiju utakmicu sezone, aldridge nosi ekipu po ko zna koji put. kakav igrac! majke mi, kad se okrene na lijevo rame najrahatniji sam covjek na svijetu
to je to.
19-4
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sad cu u miru pogledat snimku. Ono st ome raduje je da LaMarcus nastavlja dominirat. Za mene je je isgurno MVP kandidat i moze stati u recenicu s najboljim igracima lige jer upravo on nosi ovu ekipu tj. kad treba zabit vazne poene zna se ko preuzima
.
RIP CITY!
-
Evil Genius II
hahahah al' me nasmija ovaj gif gore. covjek je ubica sa osmijehom 
[youtube][/youtube]
presmijesna reklama sa lamarcusom i robinom u glavnim ulogama
[youtube][/youtube]
presmijesna reklama sa lamarcusom i robinom u glavnim ulogama
- dr.van nostrand
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nicolas B. b_day
Nicolas B. b_day
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
11 trica u prvom poluvremenu, izjednačili rekord franšize !
u drugom se nastavlja rešetanje
u drugom se nastavlja rešetanje
Na kraju 21 trica, u obzir treba uzeti da su u zadnjoj četvrtini igrali igrači koji inače imaju manju minutažu. Zamišljam Mirzu u ovakvoj šuterskoj ekipi 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jebote zivot ovo nama fali
..mislim fali nam jedno et makar jos 3-4 vase trice i dosta nasa je tekma sa nasom odbranom koju igramo 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.