SP BRAZIL 2014 - Grupa F (ARG, NIG, IRI, BiH)

Svjetsko prvenstvo u fudbalu "Brazil 2014" - po prvi put u istoriji, reprezentacija Bosne i Hercegovine igraće na jednom velikom takmičenju.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci

Koje mjesto ćemo zauzeti u grupi?

1. Prvo
52
14%
2. Drugo
265
70%
3. Treće
47
12%
4. Četvrto
16
4%

Ukupno glasova: 380

Otelo
Kontakt:

Re: SP BRAZIL 2014 - Grupa F (ARG, NIG, IRI, BiH)

Post Postao/la Otelo » 07 dec 2013, 12:32

Sve dok ne ispadnemo ja imam osjecaj da cemo ga i osvojit.

S'a ce ba Brazil,Spanjolska i ostala buranija
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 dec 2013, 12:43

Pauk je napisao/la:Pa normalno da moramo shvatiti ozbiljno svakog protivnika!

Ovo je svjetsko prvenstvo i nece nam biti protivnik Lihtenstajn!

Ali takodjer ako hocemo da postignemo bila sta u Brazilu, onda moramo vjerovati u sebe i svoj kvalitet i biti optimisti :)
Naravno. Mi ako se pripremimo kako treba, i ako svaki igrac dadne svoj maximum, mi cemo biti drugi, a i takodjer, sigurno da mozemo parirati Argentinie. Medjutim ako kontaju kao i u St. Louisu, doci kao turisti, onakvim zalaganjem postici neki rezultat, grdno se varaju. Sve u svemu, puno toga ovisi o Susicu, ovakvkom taktikom ne mozemo na SP igrati, trebamo min. jednog zadnjeg veznog, a jedan dizelas mora van.

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 07 dec 2013, 12:48

Ko bi zelio da Arguero igra fantasticnu PL sezonu? :D :lol:

Sent from my Windows Phone.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 07 dec 2013, 12:52

alevkov je napisao/la:Ko bi zelio da Arguero igra fantasticnu PL sezonu? :D :lol:

Ima Beg da mu noge a i Dzeko bi mogao da ga kako s*ebe na treningu ;)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 07 dec 2013, 12:56

kakav moras biti pacenik, bolesnik mentalno i fizicki, da napadas covjeka koji nas je odveo na SP i usrecio ovaj napaceni narod. umjesto da uzivaju u ovim iskecivanjima i odbrojavanjima mjeseci i dana oni lupetaju po papetu.

nije vam lahko...
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 07 dec 2013, 12:58

Otelo je napisao/la:
alevkov je napisao/la:Ko bi zelio da Arguero igra fantasticnu PL sezonu? :D :lol:

Ima Beg da mu noge a i Dzeko bi mogao da ga kako s*ebe na treningu ;)
Da ide odmoran na SP a? :lol: Nego bolje da igra dobro i na kraju nema snage pa posalju Demichelisa aaaaaaaaaaaa :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 dec 2013, 12:59

fixator je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:
fixator je napisao/la:u istoriji WC-a samo 5 debitanata od mislim njih 17 je uspjelo proci grupu.
al ne bice neuspjeh ako mi ne prodjemo :D ,mi smo nesto posebno mi smo velesila :mrgreen:
to sam namjerno i napisao samo iz razloga da ljudi shvate da nije to bas tako lako, jer da jeste vise bi ih proslo...nadati se ali ne treba se razocarati...ako bude zalaganja i borbe na terenu sve ce biti oprosteno.
a sto bi ih proslo vise...pa znas li da su debitanti u 90 posto slucajeva kante ekipe tipa latvije ili litvanije...i kako da prodju... a mi smo ipak jaka ekipa, vec 5,6godina na visokom nivou...da ne kazem da smo mozda i najjaci debitant u posljednjih 20ak godina pa i vise...a tako nas posmatraju i ostali...dovoljno ti je to sto nas svi u svijetu vide kao drugog favorita grupe...a kojeg su to debitanta gledali tako do sada i to u cak slabijim grupama...
neke sjeverne koreje, kine, novi zelandi, i sl...oni se ne mogu porediti s nasom reprezentacijom...
naravno, nece biti lahko, to niko ne govori...ali realno je nadati se prolazu u jednoj ovakvoj grupi...3. najslabija koju smo mogli izvuci...odmah poslije E i H.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 07 dec 2013, 13:13

Samo da se ne povrijedi netko , toga me najviše strah jer npr. ako nam se Pjanić povrijedi odosmo u tri lijepe ...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 dec 2013, 13:24

Preživjeli bi bez Pjanića, ili bez Misimovića.. SVe dok njihov izostanak nije u kombinaciji s još 2-3 igrača. Kad je riječ o jizostanku samo jednog igrača, onda je to Spahić. Jednostavno nema šanse da njegovo prisustvo an terenu nadoknadimo.

Kako bilo, mi moramo proširiti ovu bazu do juna kako znamo. Nadam se tom Salatiću i Dilaveru, i daj Bože Hrgoti. Da hoće još neki davno zaboravljeni proigrati negdje...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 07 dec 2013, 13:32

Citam malo nigerijske novine i forume, oni su ubjedjeni da ce nas poderati :(

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 07 dec 2013, 13:33

dinoze je napisao/la:Citam malo nigerijske novine i forume, oni su ubjedjeni da ce nas poderati :(
daj link od foruma u pp :lol:

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 07 dec 2013, 13:33

Uz dužno poštovanje protiv Argentine nemamo nikakve šanse... Uvijek smo imali tromu odbranu i kad oni ne mogu jednog Vajsa iz Slovačke primirit onda se tu nema puno šta diskutovat... Aguera je nemoguće zaustavit s ovom našom odbranom,još kad skontam da će vjerovatno i Tevez početi,nek nam je Bog na pomoći... Ljudi su nas pročitali davno,kad ne igra Mujdža vrši pritisak na Vršajevićevu stranu i pogriješit ne možeš... A kad igra Mujdža svi znaju da je lakše probit na drugoj strani ako stavi Seju na lijevog bočnog, prespor je,pošto ne vjerujem da će Safet stavit Kolašinca uopšte u prvi sastav na SP... On ima neku svoju viziju kako izgubit sa što manjom gol razlikom... Džeko je svakako u napadu odsječen zajedno s Ibiševićem,Pjanić odbranu nažalost ne može igrati kao i naš kompletan vezni red,sve znalci al u napadu... A bez ''zidara''na terenu,kakvi god arhitekti bili,ne mogu uradit ništa...

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 07 dec 2013, 13:34

VanBasten je napisao/la:Preživjeli bi bez Pjanića, ili bez Misimovića.. SVe dok njihov izostanak nije u kombinaciji s još 2-3 igrača. Kad je riječ o jizostanku samo jednog igrača, onda je to Spahić. Jednostavno nema šanse da njegovo prisustvo an terenu nadoknadimo.

Kako bilo, mi moramo proširiti ovu bazu do juna kako znamo. Nadam se tom Salatiću i Dilaveru, i daj Bože Hrgoti. Da hoće još neki davno zaboravljeni proigrati negdje...

Imamo isto misljenje , Salatic i Dilaver nam trebaju pod hitno, pogotovo Salatic. Hrgota bi vec bila perverzija. Hrvatima isto fali napadac tako da mislim da ce ga oni uzeti

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 dec 2013, 13:35

pa valjda vam je bilo dosta ovo 3-4 utakmice da vidite da ni Mujdžu ne možemo zamjeniti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 07 dec 2013, 13:38

legenda reala je napisao/la:pa valjda vam je bilo dosta ovo 3-4 utakmice da vidite da ni Mujdžu ne možemo zamjeniti
Zato zelimo Dilavera, ako njega pape ne isproba kao zamjenu za Mujdzu onda definitivno nije normalan

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 dec 2013, 13:38

Ne igra Tevez. No, i tako imaju prejeben napad. Vidjeti ćemo na šta će sve to da liči. Može dosta stvari i kod nas i kod njih ( mislim na sve 3 ekipe u skupini ) da se popravi / sjebe, tako da je sve na još poprilično dugom štapu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 dec 2013, 13:39

Otelo je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Citam malo nigerijske novine i forume, oni su ubjedjeni da ce nas poderati :(
daj link od foruma u pp :lol:
ma kad su glupi...ja bih se makar zapitao sto to svi u svijetu stavljaju jednu bosnu kao drugog favorita grupe a ne nas nigerijce? pa bih zatim malo istrazio i skontao valjda da ipak nece biti lahko...
pa i mi koji znamo da smo ih koliko toliko jaci i bolji od njih, smatramo da ce ipak biti i vise nego tesko...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 dec 2013, 13:39

legenda reala je napisao/la:pa valjda vam je bilo dosta ovo 3-4 utakmice da vidite da ni Mujdžu ne možemo zamjeniti
Povratak Vranješa, Zukanovića i Pandže nam otvara solidne kombinacije (Vranješ i Bičakćić + Dilaver) na toj poziciji.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 dec 2013, 13:43

dinoze je napisao/la:
Zato zelimo Dilavera, ako njega pape ne isproba kao zamjenu za Mujdzu onda definitivno nije normalan
Mujdza je nezamjenljiv, pogotovo u igri prema naprijed...a u slucaju odsustva ne daj Boze...mislim da ce tu ipak Ogi zaigrati..
vs argentina:

..............................beg.............................

mujdza.........bico.................spaha.......salihovic

..................kolasinac.......medo.....................
........................pjanic................................
hajrovic...............................................lulic
............................dzeko...........................

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 dec 2013, 13:44

samson je napisao/la:Cepi sektasu, ostavi jedne od nasih rijetkih prijatelja na miru ... Jedno pitanje bih imao .. Koja od Euro selekcija zavrsi u onom africkom potu? Nisam pratio izvlacenje, a zanima me ... Hvala ..
Italija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Reprezentacija BiH na SP u Brazilu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.