Nez jos, trazimlive je napisao/la:U kojem sastavu večeras igrate protiv Real-a

Evo procurile su i prve slike s novog placa na IlidziPremijerligaš sa Otoke gradi svoj kamp
Dolina vukova na Ilidži, Saller oblači Olimpic
FK Olimpic ozbiljno se sprema za nastavak sezone, ali i za godine koje su pred klubom sa Otoke.
Prema izvorima bliskim klubu sa Otoke saznajemo kako je klub na području opštine Ilidža kupio 2,3 hektara zemlje na kojoj će izgraditi kamp.
Na istom će se naći dva velika terena i jedan manji, kao i prateći objekat sa smještajnim kapacitetima.
Ova investicija koštat će milion konvertibilnih maraka, a u istu ulazi sam Olimpic. Kamp će se zvati Dolina vukova. Vrijedi istaći kako je klub sa Otoke potpisao saradnju sa njemačkim proizvođačem sportske opreme Saller, koja će oblačiti prvi tim ,kao i omladinske selekcije.

+1!arhimed89 je napisao/la:Evo procurile su i prve slike s novog placa na IlidziPremijerligaš sa Otoke gradi svoj kamp
Dolina vukova na Ilidži, Saller oblači Olimpic
FK Olimpic ozbiljno se sprema za nastavak sezone, ali i za godine koje su pred klubom sa Otoke.
Prema izvorima bliskim klubu sa Otoke saznajemo kako je klub na području opštine Ilidža kupio 2,3 hektara zemlje na kojoj će izgraditi kamp.
Na istom će se naći dva velika terena i jedan manji, kao i prateći objekat sa smještajnim kapacitetima.
Ova investicija koštat će milion konvertibilnih maraka, a u istu ulazi sam Olimpic. Kamp će se zvati Dolina vukova. Vrijedi istaći kako je klub sa Otoke potpisao saradnju sa njemačkim proizvođačem sportske opreme Saller, koja će oblačiti prvi tim ,kao i omladinske selekcije.
Nasi se pravo lijepo zabavljaju

lijepa vijest, ako naravno ima istine u tome, jedan od najozbiljnijih klubova u regionu sto se progresa tiče. Eto ih kod mene u komsiluk, samo koja li je to lokacija, hmmm, 2-3, hektara zemlje, mora da je negdje iza Igmanovog stadiona.
  lijepa vijest, ako naravno ima istine u tome, jedan od najozbiljnijih klubova u regionu sto se progresa tiče. Eto ih kod mene u komsiluk, samo koja li je to lokacija, hmmm, 2-3, hektara zemlje, mora da je negdje iza Igmanovog stadiona.pa kakva je sitvacija na tabeli,jel idu dalje ?Daj Bayern il Barcu da se igramo ,ta ce oni pojest ce ih VukoviMokroguz je napisao/la:Olimpik Sarajevo : SG Eriskirch/L'argen 7 : 0

Ma vjerovatno negdje u podnozju planine,zna se gdje Vukovi idusonik24 je napisao/la:Igmanski Vukovilijepa vijest, ako naravno ima istine u tome, jedan od najozbiljnijih klubova u regionu sto se progresa tiče. Eto ih kod mene u komsiluk, samo koja li je to lokacija, hmmm, 2-3, hektara zemlje, mora da je negdje iza Igmanovog stadiona.

Ko bude na drugo mjesto od ovih ekipa ce igrati protiv vukova!:arhimed89 je napisao/la:pa kakva je sitvacija na tabeli,jel idu dalje ?Daj Bayern il Barcu da se igramo ,ta ce oni pojest ce ih VukoviMokroguz je napisao/la:Olimpik Sarajevo : SG Eriskirch/L'argen 7 : 0
Daj Bayern il Barcu da se igramo ,ta ce oni pojest ce ih Vukovi

http://olimpic.ba/cms/component/content ... novi-qvukqFilip Arežina novo je pojačanje Olimpica u ovom prelaznom roku...
Sat koji je proteklih dana otkucavao na našoj stranici, konačno je otkucao. Na Otoku su stigla četiri nova igrača, i dok se za Dalibora Pandžu, Josipa Sesara i Zajka Zebu saznalo ranije, od jučer je novi igrač Olimpica Filip Arežina.
Arežina je do sada nosio dres mostarskog Zrinjskog sa dosta uspjega a oblačio je i dres U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine, može se pohvaliti i golom protiv A tima kada je naša mlada reprezentacija na Grbavici odmjerila snage sa izabranicima Safeta Sušića.
Arežina je rođen 8. novembra 1992. godine i važi za jednog od najboljih mladih igrača u Bosni i Hercegovini, radi se o igraču koji će u Olimpicu pojačati konkurenciju u veznom redu.
- Sretan sam što sam tu, mislim da je Olimpic jedan od naših najorganizovanijih klubova. Proteklih sezona ekipa je u samom vrhu tabele, ovamo su me privukle ambicije čelnih ljudi koji su pokazali veliku želju da dovedu upravo mene. Naše ambicije su se poklopile, mislim da sam odabrao pravu sredinu i jedva čekam zaigrati u dresu Olimpica, kazao je Arežina za klupsku stranicu te dodao:
- Ove sezone, Evropa je naš cilj, kao što sam mogao vidjeti, Olimpic ima izuzetno kvalitetan igrački kadar i ja vjerujem da smo itekako sposobni izboriti plasman u Evropu, iskreno vjerujem da ću biti od pomoći ekipi.
Filipu želimo dobrodošlicu i vjerujemo kako će u dresu "vukova" nastaviti sa odličnim predstavama na terenu.
Ono što želimo istaći na kraju, da sa dolaskom Arežine nije završen prelazni rok Olimpica za ovu zimu. Novi "poker asova" u Olimpic stiže uskoro, a pored toga, možemo najaviti i nove projekte u našem klubu o kojima će javnost biti vrlo brzo obaviještena...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.