Covjek sve rekao
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
[youtube][/youtube]
Covjek sve rekao
Covjek sve rekao
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Haj' bitno je samo da ne puca.
Kupis bokser i miran si.
Kupis bokser i miran si.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
[youtube][/youtube]
mene su u srednjoj pretukli na tramvajskoj preko puta muzeja. Sto? Ko? Zasto? pojma nemam, al znam da su me namlatili opasno, njih dvojica, sa kratkim ukljucenjem treceg lika
kojeg sam nekako uspio udariti, kad je krenuo kisobranom da me roka. S ledja, zovnu me "paša", ja se okrenuh, onda drito u nos šakom, ono ja u šoku, šta bi, primim jos par udaraca, kad su me oborili, pobjegli su. Svašta u ovom gradu, brate...
znam isto slucaj mojih jarana, inace fini momci, al se napili tu noc, i sta im bi, neki je lik isao sam pjeske, kao ono, hajmo ga prebit, krenu oni na njega, udare ga jednom, lik pade, ustade, ubio bokserom hljeb u njima
znam isto slucaj mojih jarana, inace fini momci, al se napili tu noc, i sta im bi, neki je lik isao sam pjeske, kao ono, hajmo ga prebit, krenu oni na njega, udare ga jednom, lik pade, ustade, ubio bokserom hljeb u njima
uschtipak je napisao/la: Kupis bokser i miran si.![]()
[youtube][/youtube]
ako ne pomaže, uvijek ima sig sauer p226

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
sonik24 je napisao/la:mene su u srednjoj pretukli na tramvajskoj preko puta muzeja. Sto? Ko? Zasto? pojma nemam, al znam da su me namlatili opasno, njih dvojica, sa kratkim ukljucenjem treceg likakojeg sam nekako uspio udariti, kad je krenuo kisobranom da me roka. S ledja, zovnu me "paša", ja se okrenuh, onda drito u nos šakom, ono ja u šoku, šta bi, primim jos par udaraca, kad su me oborili, pobjegli su. Svašta u ovom gradu, brate...
znam isto slucaj mojih jarana, inace fi ... i na njega, udare ga jednom, lik pade, ustade, ubio bokserom hljeb u njima
Takvi su mi najgori,srećom lik ih je namlatio/istuko ,dok jednom neko tako u samoodbrani ne izvuče nož/čakiju pa izbode jednog odna će biti kasno..o pištolju da ne pričam
loše su naše bosanske furke ali skroz
Pobjeda je bolja od orgazma!
Ko je kad vidio da neko smije krenut 1 na 1, čast izuzecima 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Dex je napisao/la:Ko je kad vidio da neko smije krenut 1 na 1, čast izuzecima
" čuvaj me da ga ne istučem"
najviše se ku...furaju
oni što imaju zaleđinu jaku 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Eh to bi već bilo 13 na 1
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Marsal
- Kontakt:
Znao sam jednog takvog momka, roditelji mu bili doktori a on nafuran do zla boga, vazda se furao da je neko i nešto, pravio probleme, kavgadžija bio, stalno se s nekim tukao. I jednom prilikom je naletio na nekog momka koji je bio miran ko leptir što se kaže, znači momak za primjer i ovaj ga napadne pred nekim društvom da se on pokaže kao mangup a ovaj mirni samo skakavac izvadi i nabode ga par puta. Ovom jadniku slezenu morali vadit, jedva preživio. Otad više nikad nije belaja napravio.Gorki je napisao/la: Takvi su mi najgori,srećom lik ih je namlatio/istuko ,dok jednom neko tako u samoodbrani ne izvuče nož/čakiju pa izbode jednog odna će biti kasno..o pištolju da ne pričam![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Marsal je napisao/la:Znao sam jednog takvog momka, roditelji mu bili doktori a on nafuran do zla boga, vazda se furao da je neko i nešto, pravio probleme, kavgadžija bio, stalno se s nekim tukao. I jednom prilikom je naletio na nekog momka koji je bio miran ko leptir što se kaže, znači momak za primjer i ovaj ga napadne pred nekim društvom da se on pokaže kao mangup a ovaj mirni samo skakavac izvadi i nabode ga par puta. Ovom jadniku slezenu morali vadit, jedva preživio. Otad više nikad nije belaja napravio.Gorki je napisao/la: Takvi su mi najgori,srećom lik ih je namlatio/istuko ,dok jednom neko tako u samoodbrani ne izvuče nož/čakiju pa izbode jednog odna će biti kasno..o pištolju da ne pričam![]()
-
BellaJuventina
- Kontakt:
Samo to ješčuoCautinho je napisao/la:Ima i ovdje kod mene dosta "mirnih" momaka,može se onda svašta očekivati.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam davno (prvi srednje, ako se dobro sjećam) fasov'o na Batvi od dvojice cigana. Doduše, nisu me toliko izlupali koliko su mogli (izmigoljio sam se). I prošle su sigurno 2-3 godine dok nisam vidio jednog. Vidim ja meni lik poznat, kontam kako ga mogu znati jbt i sjetim se. Ja na So(l)nom i sine mi da sam dobio batine od njega. Zaletim se onako hinjski s leđa i po nogama. Frajer pade i ja ga krenem šutati. Ovi moji priskoče, počnu ga i oni gaziti i neki likovi nas odvoje. To je bilo par dana pred maturu.
Poslije toga sam samo još jednom učestvov'o u nekoj situaciji (ni kriv ni dužan) kad su nam likovi došli u prostor s pištoljima.
To je već drugi par cipela. Tad sam nas izvuk'o isključivo pričom. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Ja sam davno (prvi srednje, ako se dobro sjećam) fasov'o na Batvi od dvojice cigana. Doduše, nisu me toliko izlupali koliko su mogli (izmigoljio sam se). I prošle su sigurno 2-3 godine dok nisam vidio jednog. Vidim ja meni lik poznat, kontam kako ga mogu znati jbt i sjetim se. Ja na So(l)nom i sine mi da sam dobio batine od njega. Zaletim se onako hinjski s leđa i po nogama. Frajer pade i ja ga krenem šutati. Ovi moji priskoče, počnu ga i oni gaziti i neki likovi nas odvoje. To je bilo par dana pred maturu.Poslije toga sam samo još jednom učestvov'o u nekoj situaciji (ni kriv ni dužan) kad su nam likovi došli u prostor s pištoljima.
To je već drugi par cipela. Tad sam nas izvuk'o isključivo pričom.
njih je sevap udarat,zbog bezobrazluka (pljuvanje,psovanje i sl.tome),onda što mi ulijepe auto kao lafo da operu dok sam na semaforu
- Evolution87
- Kontakt:
Ma da je meni samo saznati ko su i sto su me napali. Naplatio bi im sa kamatama.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ti cigići kad se naklate, ja trojicu nekih minijaturnih jednom safato 
Kod njih je najgore što nikad' nisu samiDex je napisao/la:Ti cigići kad se naklate, ja trojicu nekih minijaturnih jednom safato
Hvala Bogu do sad' nisam im'o tih nekih tako da me napadne više likova , znam samo jednom nekad' 4-5 osnovne ja bio i sad' mi se ono nafurali hoćemo jednog udarat' i tako on nam doveo cigiće i ja odvalio plakat' i rek'o da ću im zvat' direktora i oni pobjegli
Tako blizu, a tako daleko.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 44 gosta.