FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ja sam morao djecu u drugu sobu da odvedem, ovo je stvarno nekulturno 
Sent from my Philips Smart TV.
Šteta što se Arjen povrijedio, volio bi da smo sa punim sastavom (naravno da je tu i Bastian) spremni za City. Jedva čekam tu utakmicu
Bremen je imao odličnu priliku kod 0:0, ali nisu je iskoristili poslije čeka počinje šou Bilala.
Bremen je imao odličnu priliku kod 0:0, ali nisu je iskoristili poslije čeka počinje šou Bilala.
- Centre forward
- Kontakt:
Daj Šaćira i Pizzu da dokrajče male zelene 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Kakva akcija za šesti gol. Nevjerovatno kako je čitava momčad slavila taj gol, kao da je 1:0 a ne 6:0. Svi zagrljeni i sretni, koja pozitivna atmosfera, nevjerovatno.
Hvala Bogu.
Hvala Bogu.
Nista, ocerat gvardiolu
Raja, ovo je nevjerovatno.
Nemres se nagledat.
Il sto bi romiz zmaj reko, estakvirula, estakvirula, estakvirula (estagfirullah)

Raja, ovo je nevjerovatno.
Nemres se nagledat.
Il sto bi romiz zmaj reko, estakvirula, estakvirula, estakvirula (estagfirullah)
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- moustapha
- Kontakt:
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Neki bi rekli SES!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Sve vise licite na barselonu i igru koju je pep imao sa njima. Svaka cast... Bajern je u nekom svom svijetu naspram ostalih ekipa u bundesligi.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Redtube.com na Weser stadionu
MILINA NAS JE GLEDAT RIBERY MAJSTOR. Sad očerupat šeike iz manšestera
]SUPER BAYERN SUPAR BAYERN HEY HEY SUPER BAYERN SUPAR BAYERN HEY HEY SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY
MILINA NAS JE GLEDAT RIBERY MAJSTOR. Sad očerupat šeike iz manšestera
]SUPER BAYERN SUPAR BAYERN HEY HEY SUPER BAYERN SUPAR BAYERN HEY HEY SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY
Gotze sve bolji hvala Bogu. Danas opet asistencija i gol. Prije sedmog gola Ribery pogađa stativu, lopta se odbija i Muller puca na gol gdje igrač Bremena spašava sa linije.
Kakve 70-te, ovo je najdominantniji i najkvalitentiji Bayern svih vremena. Imamo sreće da živimo u ovo doba. Šteta bi bila da se ne osvoji još jedna ili dvije Lige prvaka u sljedećih pet godina.
Samo da nas povrede zaobiđu u drugom dijelu sezone i šta bude.
Ovakav Bayern samo sam sebe može pobijediti. Koliko samo kombinacija u igri, mijenjanje pozicija, potpis Pep-a sve vidljiviji. I baš kao reče komentator, nije sve preko jednog igrača kao u Barci Messi (50 golova), nego svi učestvuju u igri.
Hvala Bogu na svemu!
Kakve 70-te, ovo je najdominantniji i najkvalitentiji Bayern svih vremena. Imamo sreće da živimo u ovo doba. Šteta bi bila da se ne osvoji još jedna ili dvije Lige prvaka u sljedećih pet godina.
Samo da nas povrede zaobiđu u drugom dijelu sezone i šta bude.
Ovakav Bayern samo sam sebe može pobijediti. Koliko samo kombinacija u igri, mijenjanje pozicija, potpis Pep-a sve vidljiviji. I baš kao reče komentator, nije sve preko jednog igrača kao u Barci Messi (50 golova), nego svi učestvuju u igri.
Hvala Bogu na svemu!
- anelbavarac
- Kontakt:
Poslije duuugo vremena, nemam komentar poslije utakmice Bayerna 
Igra se nevjerovatan fudbal.
Zno sam ja da je u ovom gvardioli neki sejtan
Zno sam ja da je u ovom gvardioli neki sejtan
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
-
Bundesliga
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti majstora Riberya ponovo na djelu, ovo je bilo silovanje u Bremenu.
Werder od Schaafovog tima koji je znao pobijediti na Allianz Areni stigao do toga da prima sedmice na svom terenu, doduse od najboljeg tima na svijetu.
Werder od Schaafovog tima koji je znao pobijediti na Allianz Areni stigao do toga da prima sedmice na svom terenu, doduse od najboljeg tima na svijetu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Prisustvovali smo partiji orgijanja.
Napokon da i mi nekoga nakantamo.
Koja dominacija i koja lakoca.
Nedavno je Hoeness rekao da ce doci dan kada ce i Bayern izgubiti, e nece majcin sine.
7 golova i 6 razlicitih strijelaca, od toga 5 nasih.
Da su pogodili i ono sto su promasili bilo bi 10+.
Slijedi City i nova borba za novi podvig najbolje ekipe na dunjaluku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Gdje ste sad miševi

- GazijaKalesija
- Kontakt:
Žao mi Bremena. Nakon jednog uragana, ubrzo im je stigao i drugi. Kakva partija. Ja prezadovoljan. 
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- Centre forward
- Kontakt:
Jedini način da neko pobijedi i nadigra Bayu je da Pepa zamijenimo Moyesom.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- roy_makaay
- Kontakt:
Izgleda da orkan ipak nije zaobišao Bremen kao što se prvobitno mislilo
.Ovakvu oluju Weser stadion će dugo pamtiti. 
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- BavaracZenica
- Kontakt:
Strasno brate mili, gledas i mozes il plakat il se smijat, ne znam vise ni sta bi rekao, i kad ne izdominiramo protivnika tu su pobjede, kad izdominiramo, to su oluje, gromovi.
Ja sam onaj Juppov Bayern sa ovim Pepovim Bayernom analizirao na taj nacin da je to ista ekipa samo sto je Pep-ov Bayern milostiviji, jer pobjedjuju ali sa manje golova nije to ono resetanje, a sad Boga mi kad pogledam ovu utakmicu i neke jos gostujuce kao kod Schalkea..
Sta covjek da kaze
Hvala ti Boze na svemu !!!
Ja sam onaj Juppov Bayern sa ovim Pepovim Bayernom analizirao na taj nacin da je to ista ekipa samo sto je Pep-ov Bayern milostiviji, jer pobjedjuju ali sa manje golova nije to ono resetanje, a sad Boga mi kad pogledam ovu utakmicu i neke jos gostujuce kao kod Schalkea..
Sta covjek da kaze
Hvala ti Boze na svemu !!!
FC Bayern !!!!!
Igraju nekako lakše, bez nekog jakog presinga na sredini, manje se potroše za vrijeme utakmice, bez opsade protiničkog gola pa opet postignu par golova i dobiju.BavaracZenica je napisao/la: Ja sam onaj Juppov Bayern sa ovim Pepovim Bayernom analizirao na taj nacin da je to ista ekipa samo sto je Pep-ov Bayern milostiviji, jer pobjedjuju ali sa manje golova nije to ono resetanje, a sad Boga mi kad pogledam ovu utakmicu i neke jos gostujuce kao kod Schalkea..![]()
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.