FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- champions1921
Re: FK Željezničar
Hoglu lobi cim se vi bavite i na koji nacin zagadjujete ovu temu..
BUDI ŽELJO !!!
- invincible1921
- Kontakt:
Buu je napisao/la:[youtube][/youtube]
pitari i nesmiju pogledati u svoju vitrinu
KRAJ PRICE,PEHARI SU TU

=\_1921_/=
- samozeljeznicar
- Kontakt:
Po Želji se Bosna poznajesamozeljeznicar je napisao/la:
![]()
jedini klub na svijetu koji igra SP, nije se plasiro ni Chelsea, ni United, Barca 

Okupljanje pred vecerasnju kosarku sat i po prije pocetka. Znaci u pola 3 kod stadiona Grbavica. Svi u crnom i sal oko vrata!
SVI NA OKUPLJANJE !!
SVI NA OKUPLJANJE !!

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- corleone87
- Kontakt:
Jbt onaj hebeni incident na utakmici sa Borcem dospio i na Daily mail.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... paign=1490

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Englezi su vidjeli i prezivjeli vece incidente, tako da mislim da je ovaj članak samo nešto da se popuni mjesto rezervisano za vijesti iz cijele Evrope, nikakav baukcorleone87 je napisao/la:Jbt onaj hebeni incident na utakmici sa Borcem dospio i na Daily mail.![]()
Ja te volim, volim Željo..
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Kakav nam marketing ljudi dzaba odradise...samozeljeznicar je napisao/la:
![]()

Zadnja slika i text ispod nje "Enough! One fan implores the fans to stop so he can leave the ground unharmed" a Dino pekic pokusava da smiri raju?? Ali eto novine su novine.corleone87 je napisao/la:Jbt onaj hebeni incident na utakmici sa Borcem dospio i na Daily mail.![]()
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- corleone87
- Kontakt:
zeljocity je napisao/la:Zadnja slika i text ispod nje "Enough! One fan implores the fans to stop so he can leave the ground unharmed" a Dino pekic pokusava da smiri raju?? Ali eto novine su novine.corleone87 je napisao/la:Jbt onaj hebeni incident na utakmici sa Borcem dospio i na Daily mail.![]()

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
HAHAHAHHA
E stvarno nam treba muška košarkaška ekipa. Bile bi tu dobre posjete, a i ove utakmice ŽKK-a su dokaz kako se voli klub i kako se za njega živi!

Ja te volim, volim Željo..
Hoce li biti video bilo je odlično ?
Kakva je situacija sa clanskim? Kako guramo? Veceras sjedim sa nekom rajom iz Banovica i 'dotakli' smo temu clanskih. Zakljucak je bio slijedeci: Željo ima ogroman broj navijaca sirom BiH i to uopce ne koristi. Mnogo ljudi iz manjih BH gradova bi se rado uclanilo, ali ne zna kako, kada i gdje.
Pod hitno klub treba da oformi jedan mini pokretni stand, koji ce biti prisutan u raznim gradovima kada je tamo pazarni dan. Ogroman broj ljudi tradicionalno je tada prisutan na tom mjestu. Na nasem standu bi trebao biti prisutan "jedan Numa" koji bi odmah uclanivao raju, upisivao njihove podatke u racunar i naravno vrsio naplatu.
Pored te osobe trebala bi biti i jedna djevojka koja bi prodavala klupske rekvizite iz fan shopa.
Vjerujte mi da ne treba ni sekunde zanemarivati i podcjenjivati sredine, odnosno gradove tipa: Konjic, Banovici, Gorazde, Olovo, Gracanica, Lukavac, Zavidovici, Visoko, Fojnica, Breza, Kljuc, Cazin, Travnik, Bugojno i dalje da ne nabrajam...
Garantujem da bi u svakom ovom gradu uclanili stotine osoba. Na kraju krajeva u svim tim gradovima bi odradili i lijepu, konkretnu prezentaciju kluba. Ako nista probajmo...
Neka neko predlozi ovim lijencinama u klubu...
Pod hitno klub treba da oformi jedan mini pokretni stand, koji ce biti prisutan u raznim gradovima kada je tamo pazarni dan. Ogroman broj ljudi tradicionalno je tada prisutan na tom mjestu. Na nasem standu bi trebao biti prisutan "jedan Numa" koji bi odmah uclanivao raju, upisivao njihove podatke u racunar i naravno vrsio naplatu.
Pored te osobe trebala bi biti i jedna djevojka koja bi prodavala klupske rekvizite iz fan shopa.
Vjerujte mi da ne treba ni sekunde zanemarivati i podcjenjivati sredine, odnosno gradove tipa: Konjic, Banovici, Gorazde, Olovo, Gracanica, Lukavac, Zavidovici, Visoko, Fojnica, Breza, Kljuc, Cazin, Travnik, Bugojno i dalje da ne nabrajam...
Garantujem da bi u svakom ovom gradu uclanili stotine osoba. Na kraju krajeva u svim tim gradovima bi odradili i lijepu, konkretnu prezentaciju kluba. Ako nista probajmo...
Neka neko predlozi ovim lijencinama u klubu...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
osim je to predlagao.. ali do sad nista
-
- Kontakt:
Minhi, to je otprilike sustina problema. Ako vec ne postoji online uclanjivanje onda bi trebalo sa standom obici vecinu gradova i omoguciti raji da se jednostavno uclani.
Evo,npr. ja sam iz Zivinica zadnji put u Sa bio kad su ono nesto bili privremeno prestali izdavat clanske (cini mi se da su neki praznici bili) tako da nisam imao gdje da je izvadim. A nemam bas nikog u Sa i blizini da mi to uradi umjesto mene. Prije toga zadnji put sam bio protiv Plzena,a tad su se mogle izvaditi samo na Grbavici, i to do 16.00h,a utakmica u pola 9 bila cini mi se.
Znaci,da izvadim clansku morao bih doci vise od 4h utakmice,a jedva sam i na nju stigao.
Sad,da idem maxuz u Sa izvadit clansku (tj. par njih) moram odvojit cijeli jedan dan da odem u Sa, plus jos 30-ak km goriva.
Znaci, fakat jos puno puno raje zeli biti clan FK Zeljeznicar,ali je nacin da se do toga dodje jednostavno pretezak.
Da bar postoji neki racun u banci ili tako nesto...
Evo,npr. ja sam iz Zivinica zadnji put u Sa bio kad su ono nesto bili privremeno prestali izdavat clanske (cini mi se da su neki praznici bili) tako da nisam imao gdje da je izvadim. A nemam bas nikog u Sa i blizini da mi to uradi umjesto mene. Prije toga zadnji put sam bio protiv Plzena,a tad su se mogle izvaditi samo na Grbavici, i to do 16.00h,a utakmica u pola 9 bila cini mi se.
Znaci,da izvadim clansku morao bih doci vise od 4h utakmice,a jedva sam i na nju stigao.
Sad,da idem maxuz u Sa izvadit clansku (tj. par njih) moram odvojit cijeli jedan dan da odem u Sa, plus jos 30-ak km goriva.
Znaci, fakat jos puno puno raje zeli biti clan FK Zeljeznicar,ali je nacin da se do toga dodje jednostavno pretezak.
Da bar postoji neki racun u banci ili tako nesto...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Baš glupo da nisu bar mogli napraviti da ljudi pošalju mailom sliku uplatnice i popunjen onaj formular, pa da im se šalje poštom kartica (i bar neki poklončić, privjesak ako ništa). 

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!!
" onclick="window.open(this.href);return false; Yani Urdinov
zadna poruka moji maniaci (video)
zadna poruka moji maniaci (video)
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bvsic, Pablo11 i 58 gostiju.