Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
stavim 100 kuna da borrusia m daje gol city daje gol milan daje gol i totenham daje gol , chelsea odigro isto poluvrijme ili kraj kud su primili gol u 42min za 1-1 tud jos jedan primili malo prije :S :S sta kazete za totenham dal bi mogao dobiti zasto je 1.90 malo velik koef kad je po meni totenham favorit, posto ce me ocito chelsea sjeb.ati za prvu stoju odigrao bi drugu stoju na totenham i jos nesto da probam vratiti pare sta kazete?
Nisam ja nista pronasao, info nije od mene, ja samo citam vijest.stomaklija je napisao/la:

Nego kaze li Vedran jos sta za ovaj par, osim ovoga sto si napisao (ne zajebavam te)?[/quote]
Na klix stvarno ne idem, cuo sam se sinoc s njim preko skype-a kad mi je i rekao za ovaj par. Gledam ova 2 meča oba su isla iz 2/1 za Lokomotivu. Veceras je Lokomotiva gost pa nisam ga dobro ukontao je li i veceras tako ide ili je iz 1/2. Uglavnom odigrao sam oba prelaza, ko ga hebe. A njega ne mogu dobiti cijeli dan, lik radi kao security u ledenoj do 19.00h

Ma ovdje se uvijek igra oboje. Ove dvije ekipe imaju do sada 6 prelaza, u 18 utakmica. U vecini online kladionica je izbaceno iz ponude. Nisam ni znao da ima kod nas ko kad ne ulazim, meni sinoc jaran rece da ima u maxbetu, pa sam tamo uplatio.
Valjda nece tuci ovi moderatori sto se ovako neobavezno prica na ovoj temi.

Bošnjaci (Bosanci) i Hercegovci će dobiti po sedam dana odmora u našim lijepim Banovićima, ako ne prestanu s glupostima na temi...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
dali je ko od vas igrao na totenham, el zna ko dali izlaze u prvoj postavi, pitam jer na internet mogu samo preko mobitela a steka mi, htjeo bih igrati na pobjedu totenhama sta kazete ??
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Stoke on Trent
nema jos sastava Hotspura, tek za 10-tak minuta ili mozda jos kasnije.

nema jos sastava Hotspura, tek za 10-tak minuta ili mozda jos kasnije.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
imam prelaz 1/2 pa se nadam da će dobiti iako je koef na jedinicu u padubruzma91 je napisao/la:dali je ko od vas igrao na totenham, el zna ko dali izlaze u prvoj postavi, pitam jer na internet mogu samo preko mobitela a steka mi, htjeo bih igrati na pobjedu totenhama sta kazete ??
Stvarno ste nedokazana celjad. Pa majku mu, imate chat temu, koji Vam je vise?! Je li toliko tesko ovdje ostaviti post-dva sa prijedlozima, a onda otici na drugu temu i pricati gluposti dok Vas mama ne pozove na veceru?! Nevjerovatno...
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
moze li Bruklin veceras uzeti ?
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Svaka cast za ovu 2 na Norwich, a i Bayern gore na postu svi overi dosli..bravo,zgmiky je napisao/la:WBA-Norwich 4+ 2.65, 5+ 5.25 a moguće i čista 2 4.30 ili barem x2 1.90
i jedni i drugi igrali utakmice sa 5+ golova, mogli bi i danas biti raspucani, kvota odlična,a nije isključeno ni da pobjedi Norwich ili barem da ostane neporažen.
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
sto se to u zadnje vrijeme slabije postavljaju nba parovi?
B-I-R !
Tottenham 2
Dortmund 2+
PSV-Vitesse oba daju
Napoli 1x
4.79
Dortmund 2+
PSV-Vitesse oba daju
Napoli 1x
4.79
You'll never walk alone.
Sunderland-Tottenham oba daju gol i 3+ 2.20
Sunderland-Tottenham / Sunderland daje gol u 1.pol. 2.35
cijeli dan mi se mota ovaj par od kad sam ga vidio u ponudi i nadam se da to ne može drugačije završiti nego da obje ekipe daju i da bude over 2.5, a kako mi se čini da bi mogao pasti prelaz 1/2 očekujem da domaćin zabije u 1.pol.
Borussia D.-Bayer L. x2 2.55, 2 6.00
Borussia D.-Bayer L. / Leverkusen daje 2+ 3.65
Borussija mi djeluje nesigurno i ovaj Leverkusen definitivno može uzeti barem bod sa Signal Iduna Parka ako ne i sva tri, da bi to ostvarili Kiessling i društvo trebaju bar dva gola jer zabiti će i Borussija
jedan double za moguće duplanje
Sunderland-Tottenham oba gol 1.70
Borussia-Bayer 3+ 1.50
2.55
ove utakmice kod engleza u 18.30 obično idu oba gol, a kod švaba 3+ pa da ispratimo
Sunderland-Tottenham / Sunderland daje gol u 1.pol. 2.35
cijeli dan mi se mota ovaj par od kad sam ga vidio u ponudi i nadam se da to ne može drugačije završiti nego da obje ekipe daju i da bude over 2.5, a kako mi se čini da bi mogao pasti prelaz 1/2 očekujem da domaćin zabije u 1.pol.
Borussia D.-Bayer L. x2 2.55, 2 6.00
Borussia D.-Bayer L. / Leverkusen daje 2+ 3.65
Borussija mi djeluje nesigurno i ovaj Leverkusen definitivno može uzeti barem bod sa Signal Iduna Parka ako ne i sva tri, da bi to ostvarili Kiessling i društvo trebaju bar dva gola jer zabiti će i Borussija
jedan double za moguće duplanje
Sunderland-Tottenham oba gol 1.70
Borussia-Bayer 3+ 1.50
2.55
ove utakmice kod engleza u 18.30 obično idu oba gol, a kod švaba 3+ pa da ispratimo
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 08 dec 2013, 11:40, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan sistem da je zanimljivije gledati utakmicu

-
- Kontakt:
Joj jesam lud, što li nisam odigrao pm3 umjesto zx2gojzerica je napisao/la:

prva tri para ko da si me pitao, samo eto to pm3 ..
B-I-R !
1:1 poluvrijemearelinho je napisao/la:Rize - Fenerbahce oba daju
slika sama sve govori

večernjak
st.ettiene-evian 1 1.60
napolitanke-udinese 1 1.60
porto-braga 1 1.60
4.1
ako prođe odlično a ako ne ništa novo

st.ettiene-evian 1 1.60
napolitanke-udinese 1 1.60
porto-braga 1 1.60
4.1
ako prođe odlično a ako ne ništa novo
2:1deno_TM87 je napisao/la:Mislim da danas Crvena Zvezda uzima Vojvodinu, kvota 1.65. U srijedu su igrali kup utakmicu i Vojvodina je neočekivano pobjedila rezultatom 1:3, ne vjerujem da će ih Vosa uzeti dva puta u nekoliko dana.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.