HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

fanaticoszg
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la fanaticoszg » 07 dec 2013, 17:53

je li to ode nas jedini Cro reprezentativac u Siroki?

neki portal vec objavio,hvale se skripari......

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 07 dec 2013, 21:38

Milicevic?

Nista osobno protiv momka ali taj decko je zalutao u nogomet,Zrinjski kada je god igrao bez njega licio je na momcad ,lik udje u igru katastrofa odigra,malo se raspitaj kakve je igre pruzao prije nego sto ga uzmete,pametnije bi vam bilo da ste Arezinu kockara uzeli!
HSK Zrinjski Mostar.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 07 dec 2013, 23:16

saskograd je napisao/la:Milicevic?

Nista osobno protiv momka ali taj decko je zalutao u nogomet,Zrinjski kada je god igrao bez njega licio je na momcad ,lik udje u igru katastrofa odigra,malo se raspitaj kakve je igre pruzao prije nego sto ga uzmete,pametnije bi vam bilo da ste Arezinu kockara uzeli!
Mogu se složiti da je imao loših utakmica ali da je zalutao u nogomet je previše stroga ocjena.Kad si već spomenuo Arežinu imam osjećaj da bi se od njih dvoice zajedno mogao napraviti jedan odličan igrač ali nažalost ne može tako.
Prije će Milićević nešto napraviti sa svojom karijerom nego Arežina jer džaba ti talenat kad netko nema mozga i radne navike.Ja kad vidim Arežinu kao da vidim Stipu Jurića ,tko zna Stipu znat će o čemu pišem.
U svakom slučaju sretno jednom i drugom u njihovoj daljnjoj karijeri ipak su to mladi momci i ja im želim sve najbolje u karijeri i životu gdje god igrali.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 07 dec 2013, 23:23

E vidis ja im ne mogu zazeliti srecu,samo im zelim da se njihovi buduci poslodavci budu odnosili prema njima kao ova dvojica balavaca prema Zrinjskom!
Milicevic nije za U 21 ljutog dolca a kamoli Hrvatske,zna se tko njega gura!
HSK Zrinjski Mostar.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 07 dec 2013, 23:42

saskograd je napisao/la:E vidis ja im ne mogu zazeliti srecu,samo im zelim da se njihovi buduci poslodavci budu odnosili prema njima kao ova dvojica balavaca prema Zrinjskom!
Milicevic nije za U 21 ljutog dolca a kamoli Hrvatske,zna se tko njega gura!
Ma razumijem ja da si ljut zbog njihovog odnosa prema Zrinji i ja im to zamjeram ali ponavljam ipak su mladi. Siguran sam da će Arežina vrlo brzo shvatiti kakvu je šansu prokockao u Mostaru a za Milićevića ne znam ,čuo sam i ja puno priča a šta je istina tko će im znati .Imamo mi ponovno vrlo dobru juniorsku ekipu i treba se njima okrenuti ali sada se napokon postaviti puno pametnije i ne ponavljati greške.Tko hoće da mu Zrinja bude odskočna daska u karijeri mora pristati na uvjete kluba jer bez Zrinje za njih se ne bi znalo i zato....Ali to je stvar uprave i nadam se da će oni znati dobro odraditi svoj dio posla.
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 09 dec 2013, 12:25

Dnevni avaz 09.12.2013.

Zrinjski - Analiza učinka premijerligaša u jesenjem dijelu
slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 12 dec 2013, 19:26

Davor Martinović: Šulenta i ja smo u Zrinjski prije svega došli kao navijači

Već u nekoliko navrata smo pisali da u Zrinjskom pušu neki puno bolji vjetrovi otkako su u Upravu Plemića došli novi ljudi.
Ti novi ljudi su Davor Martinović i Danko Šulenta, a kraj godine je idealna prigoda da se rezimira ono što se dogodilo tijekom ove kalendarske sezone. O svemu pomalo porazgovarali smo sa Davorom Martinovićem, i evo što je rekao za naš portal ****.

Kao prvo može li rezime polusezone koja je završila prije nekoliko dana?

Ovu polusezonu možemo podijeliti po natjecanjima, i sukladno tome u Kupu i Europi smo postigli ono što smo realno i mogli postići. U Kupu BiH plasirali smo se u 1/4 finala, izbacili smo Borac koji nije bio najbolji ždrijeb za 1/8 finala, a u prvom kolu smo za protivnika imali premijerligaša Rudar koga smo također eliminirali. U Europi smo prošli kako smo i zacrtali, a to je prolazak u 1. pretkolo, gdje smo izgubili od puno jače ekipe Boteva, i mislim da se tu nismo osramotili. Što se tiče prvenstva, najbitnijeg segmenta u natjecateljskom dijelu osjećaji su dvojaki. S jedne strane možemo, moramo i trebamo biti zadovoljni sa ostverenim, ali ostaje dojam da smo mogli uzeti još nekoliko bodova.

Iako ste već neko vrijeme u klubu, među navijačima prevladava mišljenje da je klub napravio jedan dobar iskorak prema naprijed kako ste Vi i Šulenta došli među Plemiće. Da li je bilo teško napraviti taj iskorak?

Šulenta i ja smo prije svega u klub došli kao navijači Zrinjskog i apsolutno nismo bili upućeni u stanje u kome se nalazio Zrinjski. Moram priznati da nas nije dočekalo najidealnije stanje, kako sa aspekta sponzornskih ugovora, tako i sa aspekta finansijskog, organizacijskog, ali i općeg stanja u klubu. Ako smo tu napravili pomak, smatrat ćemo da je ova naša misija imala smisla. Iskreno se nadam da ćemo i u budućnosti taj organizacijski nivo dići na još jedan viši nivo.

Ovo moje pitanje iznad je opća konstatacija, i uglavnom smo od čelnih ljudi većinom slušali priče o manjku novca. Vi uglavnom radite, a ne pričate puno o tom stvarima?

Kada bi se bavili samo sa tim isključivo bi kukali, međutim od kukanja nema života i mi moramo napraviti modalitete da ovaj klub živi, te da ispunjava svoje obveze. Iznimno je teško, ali mi pokušavamo i uspijevamo izvršiti sve obveze prema Radnoj zajednici, Omladinskoj školi, te naravno nogometašima, i to ne samo plaće, nego i ugovorne obveze. U tom dijelu smo postigli jedan dobar rezultat, a nadamo se i da ćemo u budućnosti imati malo više potpore kako kod javnih poduzeća, tako i kod gradskih, županijskih, federalnih i državnih nivoa vlasti, koje do sada, sem županije nismo imali.

Kada smo već kod Omladinske škole, ova polusezona je bila izuzetno uspješna za mlađe kategorije?

Apsolutno dijelim vaše mišljenje. Činjenica je da su juniori u polufinalu Kupa i da su prvi na ljestvici nakon prvog dijela sezone. S punom pravom se nadamo osvajanju bar jednog trofeja, a nas veseli činjenica da mnogi momci iz tog pogona već imaju potpisane ugovore. Prema najavama trenera Karačića četvorica juniora će se priključiti prvoj ekipi. To jasno govori o kvaliteti rada u našem omladinskom pogonu pod ravnanjem Dragana Perića.

Slijedi ova proljetna sezona koja je zbog SP malo kraća. Ostaju li ambicije Zrinjskog plasman u Europu ili se može napasti i naslov prvaka?

Izlazak u Europu je imperativ. Mi se nadamo da imamo mogućnost i kvalitetetu napati titulu prvaka. Sve je do nas, čeka nas 11 kola, iz kojih bi devet pobjeda značilo najvjerojatnije i osvajanje naslova. Mi igramo šest utakmica kući, pet na gostovanju i računica je jasna. Mi ovisimo o sebi, i mi moramo pobjeđivati, ako budemo pravi mi ćemo biti prvaci, a ja se iskreno nadam da imamo taj potencijal.

Da bi se napalo prvo mjesto na proljeće nužna su i pojačanja. Navijače sada zanima hoće li se Zrinjski pojačati za nastavak sezone, pa nam recite iz prve ruke radi li se na tome?

Iz prve ruke mogu reći da smo spremni odmah angažirati prava pojačanja. Međutim moramo postaviti pitanje što su to prava pojačanja i da li postoji pravo pojačanje za Zrinjski u domaćim okvirima? Mi smo trenutno u pregovorima sa dva nogometaša za koja smatramo da bi nam bili pojačanja. Radi se o lijevom bočnom i o špicu, a iz razumljivih razloga ne mogu vam reći o kojim igračima je riječ jer su pregovori sa njima tek krenuli. Ako bismo uspjeli riješiti ta dva transfera to bi bilo to za nastavak sezone. Dovoditi sada neke igrače koji nisu prava pojačanja za Zrinjski nema nikakvog smisla, i mi smo dosta truda uložili oko raskida ugovora sa igračima koji su dovedeni kao pojačanja, ali nažalost to nisu ničim pokazali.

Za kraj malo o navijačima. Pričali ste nam da ste oduševljeni Ultrasima na zadnjoj utakmici u Travniku, ali i na mnogim drugim utakmicama?

Ultrasi su na svim stadionima gdje igra Zrinjski, ali posebno su me oduševili u Travniku. Tamo je na temperaturi od -10 skupa sa službenim osobama bilo travničana ne više od stotinu, a Ultrasa je bilo oko dvije stotine. Ova naša misija ima smisla kada imamo Ultrase za navijače. Uprave i igrači su prolazni, a jedina prava vrijednost je Zrinjski skupa sa svojim navijačima.

sebalos
Kontakt:

Post Postao/la sebalos » 12 dec 2013, 21:26

Pratim cesto nase juniore,imaju odlicnu ekipu ima materijala za prvu ekipu,koji momci konkurisu za prvu ekipu,imali tko informaciju :?:

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 13 dec 2013, 19:36

sebalos je napisao/la:Pratim cesto nase juniore,imaju odlicnu ekipu ima materijala za prvu ekipu,koji momci konkurisu za prvu ekipu,imali tko informaciju :?:
Vranjić,Klarić i onaj mali još jedan ne znam mu ime,nikako se sjetit :D

sebalos
Kontakt:

Post Postao/la sebalos » 13 dec 2013, 19:46

Vranjic je debitirao,a klaric je odlican igrac,a meni je odlican onaj broj 7 sto nosi neznam mu ime trebalo bi I njega malo popratiti...ima jos tu dobrih ugraca!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 15 dec 2013, 17:09

Marko Basara plemić ako ne nađe neki inozemni transfer :)

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 15 dec 2013, 21:13

ZrinjskiMostar je napisao/la:Marko Basara plemić ako ne nađe neki inozemni transfer :)

Bolje da Deni ostane nego ovaj Basara,mogao je doci i ljetos,izabrao je iznozemstvo a vidimo da od takvih igraca koji su u 30im godinama nikada nista dobro!
HSK Zrinjski Mostar.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 16 dec 2013, 17:28

saskograd je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la:Marko Basara plemić ako ne nađe neki inozemni transfer :)

Bolje da Deni ostane nego ovaj Basara,mogao je doci i ljetos,izabrao je iznozemstvo a vidimo da od takvih igraca koji su u 30im godinama nikada nista dobro!
Basara je bio jedan od traženijih nogometaša prošle sezone ali ne znam gdje je završio nakon Radnika.Brz je,jak na lopti ,solidnog šuta i centaršuta i sigurno vrlo dobar igrač za naše lige ali nisam siguran da uz Simeunovića i Bekića trebamo još jednog ovakvog igrača osim ako netko od njih ne ode što je vrlo moguće.Ako gledamo tržište na kojemu naši klubovi traže i dovode nogometaše onda je Basara definitivno pojačanje ne samo za Zrinju nego za svaki klub u BiH.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 16 dec 2013, 17:37

HŠK Zrinjski: HT Mostar sponozorira Plemiće s 200.000 KM

Danas je predsjednik Uprave HT Eroneta, mr. Stipe Prlić, potpisao sponzorske ugovore s tajnikom NK „Široki Brijeg“ Draganom Soldom, i predsjednikom HŠK „Zrinjski“ Mostar Marinom Raspudićem.
Svojim rezultatima u Premijer ligi Bosne i Hercegovine kao i kvalifikacijama na europskim natjecanjima ova dva sportska kolektiva pokazuju kako su među ponajboljima u Bosni i Hercegovini.
Dragan Soldo, tajnik NK „Široki Brijeg" se zahvalio na ovom vrijednom sponzorstvu koje će naredne tri godine uistinu pomoći ostvarivanju ciljeva kluba.

Zahvalio se i Marin Raspudić, predsjednik HŠK „Zrinjski" kazavši: „Drago nam je da HT Eronet nastavlja prepoznavati kvalitetu i vjerujem kako ćemo opravdati povjerenje koje nam je ukazano kroz ovo sponzorstvo".

Ugovor je potpisan na razdoblje od tri godine s iznosom od 200.000,00 KM svakom klubu.
„Ovo je nastavak dugogodišnje suradnje koja za cilj ima podržati najbolje u sportu, a jedni od najboljih su zasigurno NK „Široki Brijeg" i HŠK „Zrinjski" koji su pri vrhu tablice u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a također su i redoviti sudionici europskih natjecanja. Ovom priliko bi im poželio sreću i uspjeh u daljnjim natjecanjima", istaknuo je Prlić.

Ajde neka nije loše , istekao mi je ugovor sa HT -om i razmišljao sam da li da produžim ili da promjenim operatera.Zbog ovog sponzoriranja produžiću ugovor. :D ;)

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 dec 2013, 16:53

http://www.klix.ba/sport/nogomet/zvanic ... /131217079" onclick="window.open(this.href);return false;

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 dec 2013, 16:57

podrzavate simunica? :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 17 dec 2013, 17:03

LenBias je napisao/la:podrzavate simunica? :lol:
Zvanicna, nezvanicna, tesko je reci...Mislim da taj netko tko uređuje tu stranicu obavjestava ljude s nekim informacijama, ali daleko je to od prave zvanicne stranice ovog kluba.

Stovise, mislim da uprava i nema gotovo nikakve veze s ovom stranicom, neka me ispravi netko ako grijesim. I zasigurno da se s tim postupkom jednog covjeka koji stranicu moderira dovodit cijeli navijacki puk Zrinjskog u dodir sa Simunicem i podrzavanjem onoga sto je izgovorio.

Tako da, mediji traze senzaciju nista vise.
RIP CITY!

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 17 dec 2013, 17:14

Pa nismo mi kako vjetar puse,mi smo uz svoje i kad sranja prave i kada ruze cvjetaju! :lol:
Po meni glup potez Simunica,ali da nije bilo ove udruge Korak i mrzitelja svega hrvatskog ministra Jovanovica vjerovatno nebi Fifa nista znala,al eto Simunic mislio da je to ok pjevusiti ,zaboravio da zivi u zemlji u kojoj je 50 %nacionalista hrvatskih a 50 % ostalih ,udbasa,komunista u ostalih yugonostalgicara koji su ga izmedju ostalog i prijavili jer delegat Fife nista nije podnosio u izvjescu jer se skandiranje dogodilo pola sata nakon utakmice!

Al eto nek je Joe ispunio svoju zelju,covjek naivan i nije svjestan okruzenja u kojem zivi!

Mi smo i uz LUKU MODRICA! :D
HSK Zrinjski Mostar.

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 18 dec 2013, 11:44

KN Ultras Zrinjski: Blagdanski humanitarni turnir prijatelja Zrinjskog

Humanitarni nogometni turnir četiri ekipe aktualnih i nekadašnjih nogometaša, te navijača Zrinjskog održat će se u nedjelju 22. prosinca sa početkom u 12. sati na pomoćnom terenu stadiona Zrinjskog.

U organizaciji KN Ultras Zrinjski na turniru će nastupiti:
-Nekadašnji nogometaši/veterani Zrinjskog
-Aktualna momčad/prvotimci
-Udruga prijatelja športske obitelji Zrinjski
-Klub navijača Ultras Zrinjski

U ugodnom ambijentu iznad zapadnog gola bit će omogućena konzumacija jela i pića po popularnim cijenama.

Sav prihod od turnira bit će uplaćen za liječenje Nikole Raguža.

Svaka čast momcima na ovome,imali neko kakvih špekulacija o pojačanjima ? :D

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 18 dec 2013, 22:28

saskograd je napisao/la:

Pa nismo mi kako vjetar puse,mi smo uz svoje i kad sranja prave i kada ruze cvjetaju! :lol:
Po meni glup potez Simunica,ali da nije bilo ove udruge Korak i mrzitelja svega hrvatskog ministra Jovanovica vjerovatno nebi Fifa nista znala,al eto Simunic mislio da je to ok pjevusiti ,zaboravio da zivi u zemlji u kojoj je 50 %nacionalista hrvatskih a 50 % ostalih ,udbasa,komunista u ostalih yugonostalgicara koji su ga izmedju ostalog i prijavili jer delegat Fife nista nije podnosio u izvjescu jer se skandiranje dogodilo pola sata nakon utakmice!

Al eto nek je Joe ispunio svoju zelju,covjek naivan i nije svjestan okruzenja u kojem zivi!

Mi smo i uz LUKU MODRICA! :D
Joe je sigurno dobar čovjek i nije imao namjeru nikoga povrijediti i nikome nauditi i svak tko je dobronamjeran to će priznati.Da se razumjemo ja sam protiv svih totalitarnih sustava , fašizma posebno, koji je nanio puno zla ljudima i svak normalan će ga osuditi.Isti kao i komunizam ali se na ovim našim prostorima komunjare ne daju jer oni navodno nisu radili zločine ali to nije tema.Treba znati da je Joe odrastao u Australiji u hrvatskoj obitelji koja je patila za hrvatskom i sa hrvatskom i neke stvari rezonuje na način kako je to tamo vidio i osjetio preko članova svoje obitelji.Fifa (ime joj počinje istim slovom kao i fašizam ali to nije jedina poveznica) je prihvatila NDH kao svoju članicu 40-ih godina prošlog stoljeća i to još uvijek stoji na njihovim stranicama i u analima i nikada se nisu zbog toga ispričali,što je jako zanimljivo.Sam pozdrav za dom spremni nije samo ustaški pozdrav i kao takav ni u jednom zakonu i ni u jednoj državi ne piše da je zabranjen ali to fifi ne smeta da izrekne ovakvu kaznu.Zabranite pozdrav, stavite ga u zakon i završena priča ali očito ovim je napravljen kontra efekat i ovaj pozdrav će sada biti i na usnama onih koji ga nikada ne bi izgovorili a sve iz inata.Zato i ja podržavam Šimunića kao čovjeka bez obzira što smatram da je uradio glupost nakon tekme ali ponavljam čovjek sigurno nije to radio iz mržnje prema nekome nego iz ljubavi prema svome.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.