FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BadrHari
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BadrHari » 07 dec 2013, 17:40

ŠALALALALALALALALALAAAA DOOOMINACIJAAAAA !!! 8-)

Barca je barem sacekala dva meca da primi 7 komada, ali zeleni su bas nestrpljivi bili. :mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 dec 2013, 17:43

Dominatna, moćna, totalno nepredvidljiva igra koja zbunjuje protivnika. Samo gledam kada krene brzo , sigurno dodavanje, pa kada krenu zamjene pozicija, pa sve te kretnje Bayerna, pogledaš u protivnika i prosto ti ga žao. Werderovi igrači tada ne znaju na koga da krenu, gdje da krenu, šta da čine....Još su oni igrali dobro u početku i imali šanse, ali kada bavarska mašina se zahukta, onda sve ide cik-cak i samo se protivnik melje...

Bayern je super jak bez Riberyja, ali sa Riberyjem je još jedna dimenzija više. Tada je tu još više ideja, još više kreativnosti, još više rješenja. Onda taj Goetze i ti prodori, pa ti golovi, to milovanje lopte, ta mekoća, fenomenalno je sve to.
Rješenja je mnogo, od borbenih igrača, do elegantnih igrača, imamo sve. Ta elegancija i vrhunska kreativnost posebno u likovima Riberyja, Goetzea i Thiaga, pa i Robbena kada je zdrav. Taj Muller koji i kada ne igra dobro zabije iz ničeg, pravi FANTOM. Taj moderni stoper Boateng koji proigra precizan dubinski pas iz same odbrane. A još danas najbolji bek - Lahm , falio.....Pa onda bez elegantnog ratnika Martineza se igralo. Ova ekipa sve ima.
Nije se ni moralo komentarisat ovoliko, ali eto uhvati me neki val :lol: :lol: , samo se može divit ovoj ekipi i to divljenje jednostavno nakon svake utakmice nema kraja..... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 07 dec 2013, 17:49

Kada covjek pogleda ko je sva falio danas (Lahm,Robben,Bastian),jednostavno se zapita gdje su krajnje granice ove ekipe :?: :D

Rekao sam to nedavno a evo opet cu ova ekipa je svemoguca,kada je u punom sastavu :!:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 dec 2013, 17:50

Svaka cast Bayernu na danasnjoj predstavi...
U BL sto se Bayerna tice su samo preostala jos dva pitanja. Kada ce i zvanicno postati novi-stari prvaci BL-a, te koliko ce dugo trajati niz bez poraza ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 dec 2013, 18:02

Jaki smo ko NATO.Tajfun Bayern protutnjao Bremenom. :)

Thiago maestralan, djeli lopte kao rukom. 8-)
Gotze nekad previše solira al' može mu se oprostiti, danas gol i asistencija Mario je sve je bolji i bolji.Kad se sjetim prognoza Domuzara da će propasti kao Kagawa. :lol:

Bez Robbena,Bastiana,Martineza i Lahma al' i dalje mašina gazi. :shock:

Nema sumnje da smo najjača ekipa na planeti. 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 dec 2013, 18:05

Neutral je napisao/la: I baš kao reče komentator, nije sve preko jednog igrača kao u Barci Messi (50 golova), nego svi učestvuju u igri.
To je dobro rekao, isto kao što je počesto kritikovao Gotzea. 8-)
roy_makaay je napisao/la:Izgleda da orkan ipak nije zaobišao Bremen kao što se prvobitno mislilo :lol: .Ovakvu oluju Weser stadion će dugo pamtiti. :mrgreen:
:D

Lagano, u 3oj brzini samljeli jadni Bumen (klub koji je Bayi nanijeo najviše poraza + dao najviše golova). Skoro svaka je ušla u gol, samo ona najljepša nije.
Naime, jel onaj Ribijev lob završio iza linije? :?
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 dec 2013, 18:07

Saurman je napisao/la: Gotze nekad previše solira al' može mu se oprostiti, danas gol i asistencija Mario je sve je bolji i bolji.Kad se sjetim prognoza Domuzara da će propasti kao Kagawa. :lol:
Goetze maestro, majstor, umjetnik, ma mega-umjetnik.....FANTASTIČAN......Ako ovako nastavi premašit će Riberyja i više ne znam gdje će mu granica biti.....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 dec 2013, 18:13

effe_sa je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Gotze nekad previše solira al' može mu se oprostiti, danas gol i asistencija Mario je sve je bolji i bolji.Kad se sjetim prognoza Domuzara da će propasti kao Kagawa. :lol:
Goetze maestro, majstor, umjetnik, ma mega-umjetnik.....FANTASTIČAN......Ako ovako nastavi premašit će Riberyja i više ne znam gdje će mu granica biti.....

Danas mi je najjača slika na terenu bila kod proslave golova, onako zagrljeni Muller,Thiago,Kroos,Gotze,Alaba i pomislim kakvu samo budućnost Bayern ima a sve zahvaljujući maestralnoj upravi.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 dec 2013, 18:14

Saurman je napisao/la:
Danas mi je najjača slika na terenu bila kod proslave golova, onako zagrljeni Muller,Thiago,Kroos,Gotze,Alaba i pomislim kakvu samo budućnost Bayern ima a sve zahvaljujući maestralnoj upravi.
Budućnost odlična....
A cijela ekipa slavi golove, svi zadovoljni sretni..... 8-) 8-)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 dec 2013, 18:15

Bilo je i vrijeme da se istresu na nekome. Do sada je sve to bilo lagano sa 2-3 gola, ali danas je masina pokazala punu snagu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 07 dec 2013, 18:23

:D
slika
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 07 dec 2013, 18:30

index_ je napisao/la:Sve vise licite na barselonu i igru koju je pep imao sa njima. Svaka cast... Bajern je u nekom svom svijetu naspram ostalih ekipa u bundesligi.
U Bundesligi? :mrgreen:

Nema te ekipe kojoj Bayern ni bi mogao uvaljati makar 2 komada,bilo u gostima,bilo kod kuce,na svijetu trenutno.Ovo je objektivno,subjektivno ne zelim ni da govorim :mrgreen:

A nisu igrali Lahm,Bastian,Martinez i Robben...ne znam stvarno,4 standardna igraca fale i ovo uradimo jednom Bremenu.
#miasanmia

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 07 dec 2013, 19:00

Neutral je napisao/la:Gotze sve bolji hvala Bogu. Danas opet asistencija i gol. Prije sedmog gola Ribery pogađa stativu, lopta se odbija i Muller puca na gol gdje igrač Bremena spašava sa linije.

Kakve 70-te, ovo je najdominantniji i najkvalitentiji Bayern svih vremena. Imamo sreće da živimo u ovo doba. Šteta bi bila da se ne osvoji još jedna ili dvije Lige prvaka u sljedećih pet godina.

Samo da nas povrede zaobiđu u drugom dijelu sezone i šta bude.

Ovakav Bayern samo sam sebe može pobijediti. Koliko samo kombinacija u igri, mijenjanje pozicija, potpis Pep-a sve vidljiviji. I baš kao reče komentator, nije sve preko jednog igrača kao u Barci Messi (50 golova), nego svi učestvuju u igri.

Hvala Bogu na svemu!
Objasnio 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 07 dec 2013, 19:15

Ovaj Dut kad god se sastane sa Gvardiolom primi 7 komada.

Inace, kad sam ih video pre pocetka meca, kad su se pozdravili imao sam takav osecaj.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 dec 2013, 19:41

slika

8-)

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 07 dec 2013, 20:05

E ako ovaj Bayern ne bude prvi tim koji je odbranio titulu LP, onda stvarno ne znam ko bi to mogao
Ja te volim, volim Željo..

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 dec 2013, 20:33

Konkurencija ne posustaje, barem kada su u pitanju crveni iz Leverkusena, ali poznavajuci njih oni padaju u zadnjih 10 kola tako da ih mozemo odmah u ovom trenutku otpisati.
gio10 je napisao/la:E ako ovaj Bayern ne bude prvi tim koji je odbranio titulu LP, onda stvarno ne znam ko bi to mogao
Dakako. 8-)

Edit: ko bi rekao da Barca i Werder imaju nesto zajednicko? :mrgreen:
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 07 dec 2013, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 dec 2013, 20:52

Centre forward je napisao/la::D
slika
:mrgreen: :mrgreen:
ps.
@farineli,
planiras li prebacit tih dvista postova :? :)
zasuci rukave, majka mu stara.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 dec 2013, 21:59

8-)

" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 dec 2013, 22:11

Proglasite me BUDALOM, ali najveca opasnost je Bayern sam po sebe i to onog trenutka kada Guardiola bude imao sve igrace na raspolaganju, jer jednostavno mislim da ce svi zeljeti igrati i kod onih koji zavrse na klupi moglo bi doci do nezadovoljstva, jer ruku na srce samo su Neuer, Lahm, Ribery i SWchweinsteiger sigurni u prvih 11 dok se ostali moraju izboriti za svoje mjesto.

Ja licno ne vidim trenutno ni jednu ekipu koja bi mogla ovakav Bayern ugorziti...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []