Emen imam 2/X,ono dodje 1/X..
Nadat se da Rizespor izdrzi prvo i da Fener okrene u drugom dijelu..
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Frajer jedva zabi jedan, a ti mene tjeraš da uplatim hat-trick.LenBias je napisao/la:ZLATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN![]()
![]()
![]()
evo drugogMonolog je napisao/la:Frajer jedva zabi jedan, a ti mene tjeraš da uplatim hat-trick.LenBias je napisao/la:ZLATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN![]()
![]()
![]()
![]()
20-30 Km.Papastathopoulos je napisao/la:Jedno pitanje..moze li mi neko reci najmanji i najveci moguci dobitak sistema 2/9, bez fikseva, uplata 5 km, a kvote su: 15, 14, 14, 13, 12, 14, 13, 13, 12 ..
I ima li neki program za racunanje sistema ?
Hvala
Otprilike između 30 i 850.Papastathopoulos je napisao/la:Jedno pitanje..moze li mi neko reci najmanji i najveci moguci dobitak sistema 2/9, bez fikseva, uplata 5 km, a kvote su: 15, 14, 14, 13, 12, 14, 13, 13, 12 ..
Hvala
Predpostavljam da kontaš ganjati Xeve na košarci, što i nije loše kada na rasporedu ima dosta tekmi. Skoro uvijek se potrefi jedna - dvije.Papastathopoulos je napisao/la:Jedno pitanje..moze li mi neko reci najmanji i najveci moguci dobitak sistema 2/9, bez fikseva, uplata 5 km, a kvote su: 15, 14, 14, 13, 12, 14, 13, 13, 12 ..
Hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.