http://sportske.jutarnji.hr/eduardu-se- ... -/1145113/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Eduardu se ispunio san: 'Još ne vjerujem da moja Hrvatska otvara s mojim Brazilom'
http://sportske.jutarnji.hr/eduardu-se- ... -/1145113/" onclick="window.open(this.href);return false;

RIP CITY!
[youtube][/youtube]
Navodno je odabran kamp.
Nalazi se u Salvadoru, meni izgleda jako lijepo. Ima mali stadion sa 350-ak mjesta.
Udaljenosti:
Sao Paulo - 1507 km
Manaus - 2688 km
Recife - 705 km

Uz to jos da napomenem da susret s Kamerunom igramo u 00:00h sto je ipak bolje za igrace koliko-toliko.
Nalazi se u Salvadoru, meni izgleda jako lijepo. Ima mali stadion sa 350-ak mjesta.
Udaljenosti:
Sao Paulo - 1507 km
Manaus - 2688 km
Recife - 705 km

Uz to jos da napomenem da susret s Kamerunom igramo u 00:00h sto je ipak bolje za igrace koliko-toliko.
RIP CITY!
Taman htio napisat ovo zadnje.To bi bilo oko 20 u Manausu ako se ne varam,puno bolje za igrače nego da se preko dana po onim vrućinama igra.
Ja nikako ne kontam te satnice. Na svim stranicama drugacije. Ja kad izracunam na konvertoru ni sa jednom vijesti se ne poklope sve tri utakmice. Daj nek netko napise u koliko igramo po nasem, a u koliko po Brazilskom vremenu.
- Consigliere
- Kontakt:
FIFA com, imas sve tamoSignore je napisao/la:Ja nikako ne kontam te satnice. Na svim stranicama drugacije. Ja kad izracunam na konvertoru ni sa jednom vijesti se ne poklope sve tri utakmice. Daj nek netko napise u koliko igramo po nasem, a u koliko po Brazilskom vremenu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Prva u 22,druga u ponoć,treća u 22.To je po našem vremenu.A po njihovom ne znam.
vs Brazil 22:00
vs Kamerun 00:00
vs Meksiko 22:00
vs Kamerun 00:00
vs Meksiko 22:00
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Po njihovom:
Brazil - 17:00
Kamerun - 19:00
Meksiko - 17:00
RIP CITY!
Hvala
Bit ce pakleno, valjda nas policija nece je*avat po gradu i zatvarat kafice u 23.00 
Sad gledam i ovdje kažu da je Kamerun u 18 u Manausu.Lillard0 je napisao/la:Po njihovom:
http://www.fifa.com/worldcup/news/newsi ... index.html
Procitah komentar maloprije, kaze lik za ovo SP ce u Hrvatskoj kafici napunit drzavni proracunSignore je napisao/la:HvalaBit ce pakleno, valjda nas policija nece je*avat po gradu i zatvarat kafice u 23.00
RIP CITY!
mah i ne briga me viseSiamoNoi je napisao/la:Sad gledam i ovdje kažu da je Kamerun u 18 u Manausu.Lillard0 je napisao/la:Po njihovom:
RIP CITY!
da u 18 po vremenskoj zoni u Manausu Lillard je izvukao podatak gdje je sve u vremenskoj zoni istocnog Brazila,kako god po nasem vremenu Brazil i Meksiko u 10 a Kamerun u ponocSiamoNoi je napisao/la:Sad gledam i ovdje kažu da je Kamerun u 18 u Manausu.Lillard0 je napisao/la:Po njihovom:
Ma kakav Brazil ,prica se danas,nije to taj Brazil kao prije....
Marcelo(Real Madrid)
Thiago (PSG)
Luiz David (Chelsea)
Dani Alves(Barcelona)
Mozda jedna od najjacih odbrana trenutno u svijetu ,zadnje prvenstvo konfederacija pokazali snagu u defanzivi,ti je jos i Dante iz Bayerna,vezni red malo im kaska sto se tice mega zvijezda ali igraci koji su za klasu i dalje bolji od nase reprezentacije!
Willian (Chelse)
Lucas(PSG)
Oscar(Chelsea)
Tu su jos u pricuvi Kaka i Ronadlinho ako ih se pozove,steta bi bilo da Ronaldinho propusti SP-o!
Od napadaca Hulk i Neymar tako da nemamo se razloga sekirati,3,4 razlike i ja sam zadovoljan!
Marcelo(Real Madrid)
Thiago (PSG)
Luiz David (Chelsea)
Dani Alves(Barcelona)
Mozda jedna od najjacih odbrana trenutno u svijetu ,zadnje prvenstvo konfederacija pokazali snagu u defanzivi,ti je jos i Dante iz Bayerna,vezni red malo im kaska sto se tice mega zvijezda ali igraci koji su za klasu i dalje bolji od nase reprezentacije!
Willian (Chelse)
Lucas(PSG)
Oscar(Chelsea)
Tu su jos u pricuvi Kaka i Ronadlinho ako ih se pozove,steta bi bilo da Ronaldinho propusti SP-o!
Od napadaca Hulk i Neymar tako da nemamo se razloga sekirati,3,4 razlike i ja sam zadovoljan!
HSK Zrinjski Mostar.
http://sportske.jutarnji.hr/kovac-uvjer ... -/1145285/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako novinari glup naslov stave
...Ali dobro, Niko kao i uvijek na mjestu mu je svaka.
Kako novinari glup naslov stave
RIP CITY!
- Blaszczykowski
- Kontakt:
**** grupa. na papiru smo jači od meksika i kameruna, ali papir je samo papir. zanimljivo je da je meksiko od 1994. uvijek prolazio skupinu (1990. se nisu plasirali), dok je kamerunu to uspjelo tek jednom u 6 ili 7 nastupa.
za nadati je se da mandžo dobije samo 1 tekmu kazne. protiv kameruna bi zlata vrijedio.
razdaljina između gradova užasna, mislim da smo tu prošli najgore od svih.
križamo se sa grupom b što ovako na prvu ne daje neku nadu, ali osobno očekujem krah 2-3 euro-velikana (ne bi iznenadilo ni ispadanje furije ili elfa) već u grupi, a čile djeluje kao fina nagazna mina.
za nadati je se da mandžo dobije samo 1 tekmu kazne. protiv kameruna bi zlata vrijedio.
razdaljina između gradova užasna, mislim da smo tu prošli najgore od svih.
križamo se sa grupom b što ovako na prvu ne daje neku nadu, ali osobno očekujem krah 2-3 euro-velikana (ne bi iznenadilo ni ispadanje furije ili elfa) već u grupi, a čile djeluje kao fina nagazna mina.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Ni u BiH nece bit nista drugacijeLillard0 je napisao/la:Procitah komentar maloprije, kaze lik za ovo SP ce u Hrvatskoj kafici napunit drzavni proracunSignore je napisao/la:HvalaBit ce pakleno, valjda nas policija nece je*avat po gradu i zatvarat kafice u 23.00
![]()
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ihh, sto cemo mi u Širokom Brijegu oko 3 ujutro zatvarati kafice.
Sranja mogu jedino nastati ako zafali tu vecer pica. 
...Život za Široki...
Meni je to gledanje po kafićima živi užas.Nakon 15.minuta popizdim zbog komentara raznih stručnjaka sa strane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.