Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Misimović i Muslimović osvajači kineskog FA Cupa
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Kako bi dobro bilo da Miske se vrati u Europu sada za Januar! Klub nije vazan samo da je u Ligi Petice.
G BUSSA BUSS
Ne da bi bilo dobro, nego bi bilo vrlo potrebno. Miske je igrač koji sigurno neće ostati na ljeto u Minhenu uz roštilj, ali ako bude van forme i sa viškom kilograma, onda se ne treba buniti ako bude sjedio na klupi Marakane. A, za igrača njegove inteligencije i vještine, to je već grijeh. On sam odlučuje o svojoj sudbini na SP-u. Mislim da je toga svjestan i nadam se da radi po tom pitanju.Hase10 je napisao/la:Kako bi dobro bilo da Miske se vrati u Europu sada za Januar! Klub nije vazan samo da je u Ligi Petice.
Svaka im čast na osvojenom kupu. Svaka njemu čast na asistencijama i proigravanju, ali Kina je drugi nivo u odnosu na Europu. Nadam se da će uskoro da pređe u neki stabilan klub, gdje će pokazati da se na njega uvijek može računati.
Miske, uz tebe sam uvijek!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma kakvi, pos'o je dobar a para laka...samo sto je kod njeg obratno para je dobra a poso lak 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Stoje u redu klubovi da mu uplate odštetu i da ga angažiraju..,Hase10 je napisao/la:Kako bi dobro bilo da Miske se vrati u Europu sada za Januar! Klub nije vazan samo da je u Ligi Petice.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Batko je napisao/la:Stoje u redu klubovi da mu uplate odštetu i da ga angažiraju..,Hase10 je napisao/la:Kako bi dobro bilo da Miske se vrati u Europu sada za Januar! Klub nije vazan samo da je u Ligi Petice.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ljudi manje sna više realnosti, Miske danas u Evropi može jedino igrati u egzotičnim ligama, tipa Mađarska, Hrvatska. On i da smrša više nikad neće biti ni sjena onog igrača od prije 4 god.
kad to Safet skonta odnosno skupi muda i stavi ga na klupu svi će profitirati, do tad igrač manje u reprezentaciji.
kad to Safet skonta odnosno skupi muda i stavi ga na klupu svi će profitirati, do tad igrač manje u reprezentaciji.
Ajde pogledaj ovaj gore klip što je kolega Joe stavio, pa vidi da li je sjena, šta li je.stokton je napisao/la:Ljudi manje sna više realnosti, Miske danas u Evropi može jedino igrati u egzotičnim ligama, tipa Mađarska, Hrvatska. On i da smrša više nikad neće biti ni sjena onog igrača od prije 4 god.
Reći ćeš da to što on u Kini radi nema veze sa Europom, znam. I sama sam napisala da su to dva različita nivoa, ali Misketu treba dobra kondicijska priprema, onakva kakvu je imao kod Felixa. Vještina i njuh igrače kakav je on nikad ne napuštaju. Vjerujem da će se vratit u Europu i pokazati da vrijedi. Ne treba on ići u Borusiju ili Chelsea. Neka ode u neki solidni njemački klub i to će biti pun pogodak. Nadam se da će sam zahtijevati odlazak iz Kine, te da će tako podsjetiti klubove da postoji, mada vjerujem da ga tamo nisu zaboravili.
A, nadam se da ćemo se zajedno prisjetiti ovih postova iduće ljeto kad bude dijelio asistencije šakom i kapom Edi i Vedi.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Pa kako ce otici, ne vjerujem da ga iko prati iz Liga 5.
BaDa12 je napisao/la:Ajde pogledaj ovaj gore klip što je kolega Joe stavio, pa vidi da li je sjena, šta li je.stokton je napisao/la:Ljudi manje sna više realnosti, Miske danas u Evropi može jedino igrati u egzotičnim ligama, tipa Mađarska, Hrvatska. On i da smrša više nikad neće biti ni sjena onog igrača od prije 4 god.
Reći ćeš da to što on u Kini radi nema veze sa Europom, znam. I sama sam napisala da su to dva različita nivoa, ali Misketu treba dobra kondicijska priprema, onakva kakvu je imao kod Felixa. Vještina i njuh igrače kakav je on nikad ne napuštaju. Vjerujem da će se vratit u Europu i pokazati da vrijedi. Ne treba on ići u Borusiju ili Chelsea. Neka ode u neki solidni njemački klub i to će biti pun pogodak. Nadam se da će sam zahtijevati odlazak iz Kine, te da će tako podsjetiti klubove da postoji, mada vjerujem da ga tamo nisu zaboravili.![]()
A, nadam se da ćemo se zajedno prisjetiti ovih postova iduće ljeto kad bude dijelio asistencije šakom i kapom Edi i Vedi.
Kao što rekoh manje sna više realnosti, kakva crna njemačka liga
Primjećujem da jako poštuješ ljude s kojima diskutuješ.stokton je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Kao što rekoh manje sna više realnosti, kakva crna njemačka liga
Zvjezdan Misimović, kad bi poradio na sebi, skinuo određeni broj kilograma, vratio formu, okretljivost, imao bi mjesta u pola klubova njemačke lige. (Ne mislim na klubove sa vrha tabele. No, ne moramo se ograničavati na Njemačku kao zemlju.)
Dakle, pričamo o dva Zvjezdana, onome koji on može da bude i kakvog ga pamtimo, i o kineskom Zvjezdanu. Naravno, trenutna njegova kineska situacija ne pokazuje da je on must have igrač, ali zato gore napisah da je potrebno da radi na sebi.
Jer, on nije star igrač, nije nikad bio igrač koji ne zna igrati. Uvijek je bio igrač koji zna sa loptom, a uz to je ranije bio i okretljiv i kondicijski spreman igrač. I dalje zna sa loptom, znači fali mu kondicija, okretljivost. A to se dobije radom, radom, stalnom trkom i slikom Marakane na zidu. Čista matematika, moj @stoktone.
Kažem, nadam se da je već krenuo sa radom na sebi, jer se kasnije ne treba kajati ako bude sjedio na klupi. Naravno, ovo sve sa idejom da se on neće pomiriti sa ovom situacijom i da mu nije svejedno. A, ako mu je svejedno, e onda...
Kad bi kako mogao 2-3 mjeseca na posudbu u Italiju?! 
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- Goalgetter
- Kontakt:
Jel ono nova sezona tek pocinje u martu? Nije valjda da ce sad pauzirati 3 mjeseca. 
Dogurat ce do 100 kila bez problema.Goalgetter je napisao/la:Jel ono nova sezona tek pocinje u martu? Nije valjda da ce sad pauzirati 3 mjeseca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
meni se čini da miske ne može doći u normalnu fizičku spremu jer je već pokazao kako se (ne)zna držati .. totalno druga stvar je dok je bio u wolfsburgu , magathu je fizička sprema bila izuzetno bitna , uostalom on je poznat po tome sto su mu sve ekipe izuzetno spremne..
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Da hoce koji klub angazovat Magatha, i da onda dovede Dzeku i Misketa na posudbu do Brazila. Auuu, ubili bi brasno u Nigeriji i Perzijancima.
To je covjek koji najvise radi na fizickoj spremnosti, koga on trenira ja mislim da moze odigrat dvije utakmice, jednu za drugom bez problema.
Ima negdje tekst da je ekipu odveo u neku vojnu bazu i da su tamo trenirali trceci uzbrdo sa igracem na ledjima. Uglavnom tortura.
To je covjek koji najvise radi na fizickoj spremnosti, koga on trenira ja mislim da moze odigrat dvije utakmice, jednu za drugom bez problema.
Ima negdje tekst da je ekipu odveo u neku vojnu bazu i da su tamo trenirali trceci uzbrdo sa igracem na ledjima. Uglavnom tortura.
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 07 dec 2013, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Mozambik je napisao/la:Da hoce koji klub angazovat Magatha, i da onda dovede Dzeku i Misketa na posudbu do Brazila. Auuu, ubili bi brasno u Nigeriji i Perzijancima.
Ima negdje tekst da je ekipu odveo u neku vojnu bazu i da su tamo trenirali trceci uzbrdo sa igracem na ledzima. Uglavnom tortura.
Dinamo Zagreb.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Zabiravio sam napisati ozbiljanJackTheStripper je napisao/la:Mozambik je napisao/la:Da hoce koji klub angazovat Magatha, i da onda dovede Dzeku i Misketa na posudbu do Brazila. Auuu, ubili bi brasno u Nigeriji i Perzijancima.
Ima negdje tekst da je ekipu odveo u neku vojnu bazu i da su tamo trenirali trceci uzbrdo sa igracem na ledzima. Uglavnom tortura.
Dinamo Zagreb.![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Poslij ovoga jedva čekaš tekmu da malo odahneš
[youtube][/youtube]
Poslij ovoga jedva čekaš tekmu da malo odahneš
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Onda neko pita kako je Dzeko tada bio jedan od najboljih napadaca svijeta, a Miske jedan od najboljih veznih.
Treba molit Boga da Magath preuzme Gounzhou, makar da Misketa vrati u pravu formu.
Treba molit Boga da Magath preuzme Gounzhou, makar da Misketa vrati u pravu formu.