Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Matador
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Matador » 07 dec 2013, 20:42

Ovako , ovaj komentator mi je najmrzi da se razumijemo , kapitena strasno gotivim , ali neka mi neko objasni sta je nacionalisticki u ovome sto je govorio komentator ?

Znaci ponavljam , oduvijek mi je ovo najmrzi komentator , ali mi nije jasno sta je ovdje nacionalisticki rekao .. ?

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 dec 2013, 20:46

Jarane, kakva reakcija komentatora, ko da mu je nogu iz kuka iscupao. Malo grublji start, za zutog, nista strasno. Ono naguravanje ga je kostalo crvenog, samo se nadam da nece dobiti tezu kaznu za to.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 07 dec 2013, 20:46

Mozambik je napisao/la:
VanBasten je napisao/la: Ma dobiće za ovo guranje u lice 2-3 tekme garant.
Ma to je k'o Bog, kad se uzme u obzir da je znao dobijati i po 10 utakmica suspenzije :lol: Inace Spaha jest malo "udaren", znaju se desiti ovakvi prenosi njemu. Ovu je loptu komotno mogao ispucat prije Lewata, nije morao opste ovako startat, al eto desi mu se godisnje makar jednom. :mrgreen: Ne vjerujem da ce dobit vise od 2 utakmice.
Spahu prenijelo ! :mrgreen: :roll:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 07 dec 2013, 20:50

Matador je napisao/la: Znaci ponavljam , oduvijek mi je ovo najmrzi komentator , ali mi nije jasno sta je ovdje nacionalisticki rekao .. ?
Nije nista...cak ga je itekako pohvalio prije tog starta...kasnije je vjerovatno dobio milion e-mail-ova gdje su mu hebavali sve po spisku pa je i on mozda malo vise pricao o toj situaciji nego sto je trebao.

Uglavnom,najvise stete ce imati sam Spahic jer ce dobiti 3-4 utakmice suspenzije a nije bilo nikakve potrebe...imali su prednost i nije trebalo da se ovako ponasa ,i to 40m od gola.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 dec 2013, 20:56

adnan24 je napisao/la:kasnije je vjerovatno dobio milion e-mail-ova gdje su mu hebavali sve po spisku pa je i on mozda malo vise pricao o toj situaciji nego sto je trebao.
Malo više. :mrgreen:
Još se branio kako to nije pravi način (treba izbjegavati) i da se to njemu ne dešava. Ali poslije tornada naših zemljaka on je shvatio da će biti Beha navijač na Mundijalu. :D

Interesantno da nije skontao pravi razlog crvenog kartona. Jble ga dvije noge. :lol:
Zadnja izmjena: geronimo, dana/u 07 dec 2013, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Vom Jäger zum Gejagten

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 dec 2013, 20:56

samozeljo1987 je napisao/la:Obratit paznju na 01:02 :lol:
[youtube][/youtube]
Pretjeruje ga malo i komentator, nek malo pogleda koju tekmu Premiershipa. Danas na Man- New i Soton- City je bilo, brat bratu, 10 startova u rangu ovoga... Samo gore se igraci ne valjaju po terenu bez potrebe kao Lewat ovdje.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 07 dec 2013, 21:00

geronimo je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:kasnije je vjerovatno dobio milion e-mail-ova gdje su mu hebavali sve po spisku pa je i on mozda malo vise pricao o toj situaciji nego sto je trebao.
Malo više. :mrgreen:
Još se branio kako to nije pravi način (treba izbjegavati) i da se to njemu ne dešava. Ali poslije tornada naših zemljaka on je shvatio da će biti Beha navijač na Mundijalu. :D

Interesantno da nije skontao pravi razlog crvenog kartona. Jble ga dvije noge. :lol:
Al smo zajebana nacija u pm :lol: :lol: Spaha ubi brasno u anketama, Dzeko isto tako. Kad koji komentator pocne protiv nas, odmah idu milioni E-mail-ova, i slijedi hvaljenje nasih :mrgreen:

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 07 dec 2013, 21:01

Ala, komentator ce zaplakati za Poljakom ..

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 dec 2013, 21:02

ovo je bio start maximalno za zuti karton,isao je na loptu a ne na igraca,ali nema veze...1-2 utakmica suspenzije i to je to! inace Spahic je ovu utakmicu odlicno odigrao,jedan od najboljih u Leverkuzenu!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 dec 2013, 21:03

Slična situacija je bila sa Džekom i Andersonom kad ga je Džeks digao i ovaj se s njim pogurao a Džeko ga s 2 ruke od sebe odgurnuo, pa je dobio samo žuti karton.

Ne smeta kapitenu, kao što neko reče, samo nek' to ne radi u reprezentativnom dresu. Samo jako Spaha.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 07 dec 2013, 21:04

geronimo je napisao/la: Malo više. :mrgreen:

Ma Banjac je tenkre najveci...nema on blage o zivotu ni o komentarisanju ali opet ne znaci da je tako pricao samo zato sto je u pitanju Spahic...nema potrebe da se uvijek ide u tom smjeru.
Mozambik je napisao/la: Al smo zajebana nacija u pm :lol: :lol: Spaha ubi brasno u anketama, Dzeko isto tako. Kad koji komentator pocne protiv nas, odmah idu milioni E-mail-ova, i slijedi hvaljenje nasih :mrgreen:
Samo mi smijemo pljuvati i napadati nase igrace :mrgreen:
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 07 dec 2013, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 07 dec 2013, 21:04

Ne volim ni ja ovog komentatora, vise je on za top šopa, ali covjek postuje nase igrace, hvalio je Spahica, Ibisevica isto stalno spominje pozitivno, Seju isto.
Nema potrebe da se napada.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Emir Spahić

Post Postao/la Goalgetter » 07 dec 2013, 21:05

Dobit ce minimum 3 utakmice suspenzije zbog udaranja Mkhitaryana, ako ne i vise. DFB zna biti strog kod takvih stvari.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

loki
Kontakt:

Post Postao/la loki » 07 dec 2013, 21:07

Oduvijek sam volio ovakve igrace kao sto je spaha nema pardona nikom.Sta treba sutit ko ona nasa p.... iz citiya pa da ga svi gaze ebo vas levandovski a ebo vas i onaj glupan sa euro sporta.Samo da napomenem da je nesto ovako pricao i o Kolasincu prije par kola,glupan obicni.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 07 dec 2013, 21:07

adnan24 je napisao/la: Samo mi smijemo pljuvati i napadati nase igrace :mrgreen:
Niko ne smije da vas bije, sem vase i nase milicije :mrgreen:

Mozambik
Kontakt:

Re: AW: Emir Spahić

Post Postao/la Mozambik » 07 dec 2013, 21:14

Goalgetter je napisao/la:Dobit ce minimum 3 utakmice suspenzije zbog udaranja Mkhitaryana, ako ne i vise. DFB zna biti strog kod takvih stvari.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Ma kod DFB-a se nikad ne zna, pa ljudi priznaju golove koji nisu postignuti. Ima Rudi tamo dobar uticaj izgleda.

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 07 dec 2013, 21:25

Start nije bio za kartona po meni, komentator je pretjerao sa svojim rijecima u kojim se istice mrznja prema nasem kapitenu,a crvnei je dobio ja mislim zbog guranja s Mkhitaryanom.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 dec 2013, 21:26

Mozambik je napisao/la:
adnan24 je napisao/la: Samo mi smijemo pljuvati i napadati nase igrace :mrgreen:
Niko ne smije da vas bije, sem vase i nase milicije :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Samo samaraj Spaha, ne smijem vise da ne bih dobio samar (ban) :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 07 dec 2013, 21:32

loki je napisao/la:Oduvijek sam volio ovakve igrace kao sto je spaha nema pardona nikom.Sta treba sutit ko ona nasa p.... iz citiya pa da ga svi gaze ebo vas levandovski a ebo vas i onaj glupan sa euro sporta.Samo da napomenem da je nesto ovako pricao i o Kolasincu prije par kola,glupan obicni.
Spaha, Hajrovic, Kolasinac i Vedo su jedini iz repke koji igraju bez ikakvog straha, i koje boli k**** protiv koga igraju. Takvi nam trebaju ako cemo ikad iznenadit i pobjediti neku jaku reprezentaciju, sto do sad nismo nikad uradili osim ako brojis Grcku i Tursku kao "jake".

Ipak, kad je to receno ne treba slavit kada ovako nesto glupo uradi - uletit sa dvije noge je opasno i moze povrijedit igraca. To nije sala i nije za slavit. Sta kada bi to neko nama uradio? Bil tebi bilo fino citat komentare Francuza kako slave Maloudu kao nekog Hulka kada nam je kreten Mujdzu povrijedio, koji od tad nikad isti nije bio i pitanje hocel bit.

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 07 dec 2013, 21:34

ovo danas ne spada ni u 3 najjaca spahina poteza, evo top 3

Spaha simulira :)
[youtube][/youtube]

Spaha šamara :))
[youtube][/youtube]

Spaha čuva leđa :D
[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, DjaniTarik, HariTz, Kaunas i 52 gosta.