TSV Bayer 04 Leverkusen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: TSV Bayer 04 Leverkusen
Primera jaca od Bundeslige
Pojedinci moraju shvatiti da kad se uspoređuje jacina lige da se gledaju svi klubovi a ne samo 2,3.Klubici kao sto su Almeria,Granada,Valladolid itd.su na razini Heindheima i R.B.Leipziga.Real Sociedad prosle sezone zavrsio 4 a koliko vidim i ove ce se sezone boriti za istu tu poziciju je zabio cak 1 gol u Ligi prvaka dosada 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Offiziell: Völler bestätigt Verpflichtung von VfL-Talent Brandt
http://www.transfermarkt.de/de/offiziel ... 42279.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/offiziel ... 42279.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Agieren statt reagieren
Veliki potencijal, odlično urađen posao, valja nisu opet stavili neku klauzulu.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Navodno je N Muller od ljeta novi igrač Leverkusena... Muller ima klauzulu u ugovoru koja iznosi 10 mil eura... Ovo je vjerovatno zamjena za Sama koji po špekulacijama odlazi na ljeto u Schalke...
Agieren statt reagieren
Previše novca za takvog igrača. Ne umanjujem ja vrijednost Muller-a ali taj transfer bi bio rizičan, ali ipak je Bayer u pitanju, tako da nas ništa ne treba čuditi.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
crvenog uopste nije bilo
prezimenjak nepravedno iskljucen, ali opet pobjeda leverkusena
crvenog uopste nije bilo
prezimenjak nepravedno iskljucen, ali opet pobjeda leverkusena
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije ga ni dobio zbog prekrsaja nego zbog samaranja.QUARESMA 18<<< je napisao/la: crvenog uopste nije bilo
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Interesantno da su brojni fanovi Leverkusena na tm.de forumu pohvalili Spahića. Mišljenja su da je konačno neko u Leveru pokzao mu.da i da im jednostavno treba neko takav, ko je agresivniji , da može dobro doći ovoj ekipi.
Prije sam rekao da će se oni duže zadržati u borbi za sami vrh, koliko ozbiljno i stvarno dugo, zavisit će i od sutrašnje utakmice i eventualnog prolaza ili ispadanja iz LP. Igraju zaista dobru sezonu, jedino su protiv ManU-a zakazali, ali brojne utakmice su odigrali dosta zrelo. Posebno bih izdvojio susrete protiv Shaktara i susret protiv Bvb-a.
Prije sam rekao da će se oni duže zadržati u borbi za sami vrh, koliko ozbiljno i stvarno dugo, zavisit će i od sutrašnje utakmice i eventualnog prolaza ili ispadanja iz LP. Igraju zaista dobru sezonu, jedino su protiv ManU-a zakazali, ali brojne utakmice su odigrali dosta zrelo. Posebno bih izdvojio susrete protiv Shaktara i susret protiv Bvb-a.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
http://****/a643108/Sport/Fudbal/Ba ... ojica.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jojić je ove sezone eksplodirao u Partizanu i uopste me ne bi cudilo da je ova vijest tacna...
Jojić je ove sezone eksplodirao u Partizanu i uopste me ne bi cudilo da je ova vijest tacna...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Vakat je i bio. Zavrsice obe Borussie na kraju ispred njih.Pale_Companion je napisao/la:Posaugaše ga Hippijevci od orlova
Der Mann für die entscheidenden Tore.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Hare_BvB je napisao/la:Vakat je i bio. Zavrsice obe Borussie na kraju ispred njih.Pale_Companion je napisao/la:Posaugaše ga Hippijevci od orlova
Uf to bi bilo genijalno
Svakako da će dosta toga odlučiti i to koliko će daleko dogurati i u druga dva takmičenja...
Agieren statt reagieren
- Omerbavarac
- Kontakt:
Znaci PSG.
Bice tesko ali nije nemoguce. Sreca nije neko jaci.
Bice tesko ali nije nemoguce. Sreca nije neko jaci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nisu mogli bolje proći, jedino možda Atletico Madrid. Vidim da mnogi podcjenjuju Bayer a previše dižu PSG.
PSG jeste favorit ali daleko od toga da je apsolutni favorit kao recimo Real u duelu sa Schalke-om.
Sretno im, bilo bi lijepo proći u top 8.
PSG jeste favorit ali daleko od toga da je apsolutni favorit kao recimo Real u duelu sa Schalke-om.
Sretno im, bilo bi lijepo proći u top 8.
Ako Toprak uspije bar malo zaustaviti Cavani-ja Bayer prolazi jer znamo da ce Spaha izdominirati Zlaju koji se nece vidjeti na terenu
Prva utakmica kljucna...Leverkusen se ne smije prepasti kao protiv Uniteda inace ce sve biti gotovo poslije prvog poluvremena.Samo igrati jako,kao sto igraju u Bundesligi protiv Bayerna i BvB-a i onda mogu napraviti probleme PSG-u.
Prva utakmica kljucna...Leverkusen se ne smije prepasti kao protiv Uniteda inace ce sve biti gotovo poslije prvog poluvremena.Samo igrati jako,kao sto igraju u Bundesligi protiv Bayerna i BvB-a i onda mogu napraviti probleme PSG-u.
Mislim da je ovo odlican zrijeb za Leverkusen...
Dakle dobili su portivnika sa kojim mogu igrati i boriti se za prolaz u 1/4 finale, ali kao sto rece @adnan24 kljuc svega ce biti da izadju na teren bez straha prema protivniku.
Dakle dobili su portivnika sa kojim mogu igrati i boriti se za prolaz u 1/4 finale, ali kao sto rece @adnan24 kljuc svega ce biti da izadju na teren bez straha prema protivniku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Blaszczykowski
- Kontakt:
izgleda da su ljekarnici zagrijani za michaela bradleya iz rome. iskreno, ne vidim smisao njegova dovođenja.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
- gerdmuller
- Kontakt:
Rudi Voeller potvrdio da su jako male sanse da Sam ostane u klubu iduce sezone.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
-
Pale_Companion
- Kontakt:
S obzirom da je R Kruse doživio povredu križnih ligamenata i neće ga biti do kraja sezone otvara se prostor talentu Brandtu da se predstavi na bundesligaškom stage-u
Agieren statt reagieren
-
volksgrenadier
- Kontakt:
Uh kako sam se na tren preplašio! Pomislih da se radi o Kruseu iz GladbachaPale_Companion je napisao/la:S obzirom da je R Kruse doživio povredu križnih ligamenata i neće ga biti do kraja sezone otvara se prostor talentu Brandtu da se predstavi na bundesligaškom stage-u
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.