FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Taider radi ogroman posao, samo pogledaj te protiv Sampdorie kada je izasao odmah su nas stjerali blize golu...a ima ga na svim mjestima po terenu trci za 2 igraca...mozda da ima bolju tehniku i da je malo njezni u nekim startovima bi bilo jos bolje..ali jedno mogu reci momak se ne stedi i ja to kao navijac jako cijenim. Da se oce jos neki igraci onako ukljucit i zrtvovati za tim,...Belfodil, Kova, Guaro...mada bi volio vidjeti malo vise i Olsena u timu.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Belfodil...čovjek nije 90 minuta u ligi dobio.
- Interista02
- Kontakt:
Vaša mišljenje sa utakmicu protiv Parme, Žabac ili Rolando ?
Ranocchia uvijek.Iako koga god da stavi s obzirom na njiovu trenutnu formu mislim da ne može fulat.
Pretpostavljam da će Rolanda stavit...
Pretpostavljam da će Rolanda stavit...
I ja sam za Ranocchiu, al mislim da ce Rolando opet pocet..momak je u odlicnoj formi i super igra..ako i bude nekog mijenjo mislim da ce prije Campagniaro na klupu nego on
Super je sto sve cetvorica igraju odlicno i sto nam je odbrana konacno sigurna i to je prvenstveno zato sto se citav tim bolje brani u odnosu na proslu godinu
Super je sto sve cetvorica igraju odlicno i sto nam je odbrana konacno sigurna i to je prvenstveno zato sto se citav tim bolje brani u odnosu na proslu godinu
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Odličan text. Stvarno mi je žao Mateoa šta mu Mazzari radi ove sezone, inače sam cijenio Mazzarija ali je definitivno izgubio moje poštovanje i to ne zbog lošijh rezultata (koji i nisu previše loši) nego zbog njegove tvrdoglavosti (jedini on ne uviđa da bi trebao ponekad promijeniti formaciju a ne samo forsirat jednu formaciju kao da ne zna ništa drugo. Razumijem da protiv jačih timova treba defanzivniji pristup ali protiv slabijih ekipa poput Sampdorije u prošlom kolu treba malo ofanzivnije (sa 2 napadača + Kova, Ricky i Guaro u veznom redu). Taj čovjek (Mazzari) da ima i malo fudbalske inteligencije bi bio svjestan da bi s onakvim Kovom od prošle polusezone imao 50% jaču ekipu (a tih 50% bi bila prevaga u onih 4-5 remija protiv levata i umjesto tih remija bi imali 5x2= 10 bodova više i bili bi rame uz rame s Juventusom). Mora Matea staviti na njegovu prirodnu poziciju i da bude standardni prvotimac (čak i ako igra lošije mora ga malo forsirat par utakmica) da uđe u formu.h1a2s3o je napisao/la:Rough Diamonds #13-Mateo Kovačić (Inter)
Zašto ne bi probao protiv Parme npr. ovako postavit igru: 4-3-2-1 Handa - Zanetti (RB), Campagnaro (CB), Jesus (CB), Nagatomo (LB) - Guarin (CMF), Cambiasso (DMF), Kovačić (CMF) - Ricky (AMF) , Palacio (SS) - Belfodil (CF). Po meni bi bili dobri i u defanzivi kao i do sada ali bi u ofanzivi bili duplo bolji, a osim toga svi bi igrali u prvoj (i Kova i Guaro i Ricky, čak i Belfodil). Naši igrači su savršeni za ovu formaciju, a Mazzari jedini izgleda još ne konta da mi jednostavno nemamo igrače za ovu njegovu formaciju koju konstantno forsira (sa 3 igrača pozadi).
Također sam za to da Ranno igra ispred Rolanda jer je Rolando samo solidan branič a Ranno (iako to ne pokazuje uvijek) ipak ima talenat da bude world class. Možda je Rolando trenutno čak malo i u boljoj formi od Ranne ali dugoročno gledano za nas je bolje da se Ranno forsira uz standardne Campu i Jesusa.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Taider ispred Guarina u svaka doba.
Ne trebaju nam dva zadnja vezna u prvoj (Cambiasso i Taider) protiv slabijih ekipa, previše smo defanzivni. Protiv Juveta, Rome i sl. podržavam da igraju oba u prvoj a protiv "manjih" ne.Thorin je napisao/la:Taider ispred Guarina u svaka doba.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Zanetti lijevo,Jonathan desno...bolji je ove sezone od Nagatoma,a i da nije ovaj drugi se jos nije oporavio od one ozljede nedavnoBiscione je napisao/la:Zašto ne bi probao protiv Parme npr. ovako postavit igru: 4-3-2-1 Handa - Zanetti (RB), Campagnaro (CB), Jesus (CB), Nagatomo (LB) - Guarin (CMF), Cambiasso (DMF), Kovačić (CMF) - Ricky (AMF) , Palacio (SS) - Belfodil (CF)
Ja koliko znam Taider nije zadnji vezni.. Ide momak naprijed i to dobro, a da ne spominjemo kako ima dobar centarsut koji ce s oporavkom Icardija imati jos vise znacaja..
U svakom slucaju Guaro klupa i prodaja cim se javi ozbiljniji kupac.
U svakom slucaju Guaro klupa i prodaja cim se javi ozbiljniji kupac.
Hugo Campagnaro is in a small doubt for tomorrow’s game against Parma. According to the Gazzetta dello Sport, the Argentinian is only one yellow card away from being suspended and Mazzarri could choose to save him from the risk of missing Napoli by playing Ranocchia instead together with Rolando and Juan Jesus.
- Interista02
- Kontakt:

Koja evolucija, od skoro neuhranjenog stvora do zvijeri xD
Zasto ne probati sa Hernanesom? Mozda je u nasem cjenovnom rangu sada, a kako bi nam legao .. uffff.
Ako sutra ne dobijemo i ne iskoristimo novi kiks Napolia onda nismo ni zasluzili LP.
Znaci sutra je must win. Nadam se da ce Kova krenut zajedno sa RIckyem i Guarom/Taiderom od pocetka.
Poslije ove tekme ide se Napoliu pa Milan. Eto prilike da se i pretekne Napoli ako se sutra dobije. Mada ne sumnjam da ce nasi genijalci dat sve od sebe da use*ru i ovu sansu.
Sto se tice derbija tu su bodovi vec upisani. Ta ce Milan
Znaci sutra je must win. Nadam se da ce Kova krenut zajedno sa RIckyem i Guarom/Taiderom od pocetka.
Poslije ove tekme ide se Napoliu pa Milan. Eto prilike da se i pretekne Napoli ako se sutra dobije. Mada ne sumnjam da ce nasi genijalci dat sve od sebe da use*ru i ovu sansu.
Sto se tice derbija tu su bodovi vec upisani. Ta ce Milan
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
INTER (3-5-1-1): Handanovic; Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus; Jonathan, Guarin, Cambiasso, Alvarez, Zanetti; Kovacic; Palacio.
Nadam se da ce ovako bit. Ajde WM obraduj me barem jednom sto se tice ekipe. Mislim da cemo dobit al bit ce tesko...
Nadam se da ce ovako bit. Ajde WM obraduj me barem jednom sto se tice ekipe. Mislim da cemo dobit al bit ce tesko...
Ja sam nasao neke "probabile formazione" sa Zanettijem i Taiderom. Treba ipak sacekati zvanicni sastav, ja bi volio da Kova napokon pocne od prve minute.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ovo su posljednje informacije. Citav dan su bile te postave sa Taiderom i Rolandom al evo sad se najavljuje ova sa Kovom i Ranocchiom.
Obicno budu tacne ove informacije 2,3 sata pred utakmicu. Valjda se i sad ispostavi tako...
Obicno budu tacne ove informacije 2,3 sata pred utakmicu. Valjda se i sad ispostavi tako...
Formazioni ufficiali
Inter 3-5-1-1: Handanovic; Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus; Jonathan, Kovacic, Cambiasso, Alvarez, Zanetti; Guarin; Palacio.
All. Mazzarri
Parma 4-3-3: Mirante; Cassani, Paletta, Lucarelli, Gobbi; Parolo, Marchionni, Gargano; Sansone, Cassano, Biabiany.
All. Donadoni
Tako !
FORZA INTER !!!
Inter 3-5-1-1: Handanovic; Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus; Jonathan, Kovacic, Cambiasso, Alvarez, Zanetti; Guarin; Palacio.
All. Mazzarri
Parma 4-3-3: Mirante; Cassani, Paletta, Lucarelli, Gobbi; Parolo, Marchionni, Gargano; Sansone, Cassano, Biabiany.
All. Donadoni
Tako !
FORZA INTER !!!
Gadi mi se vise ova formacija sa jednim napadacem, ali ajde barem Kova igra. Nas Parma napada na San siru i ima vise ofenzivno orijentiranih igraca. Bojim se da nas ceka jos jedna losa vecer, valjda se varam.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Gargano, Cassano, Biabiany, jedva cekam mec.
I nadam se 3 boda.
@Trito
3-5-1-1, ultra-defanziva. Pozdrav za @adu ako cita.
I nadam se 3 boda.
@Trito
3-5-1-1, ultra-defanziva. Pozdrav za @adu ako cita.
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.