Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Meni taj 10 molotoljeva,bengalke,maske,dukserice crne i ima da istjeram sve iz vlade.
Sve je s*ebeno od ljubavi do posla.
Sve je s*ebeno od ljubavi do posla.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Evolution87
- Kontakt:
Kakvu li ce pomutnju medju zenama napraviti dex kad se pojavi u sarajevu 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Senci proslijedi mi svoj repertoar pjesama, cisto da vidim sta slusas 
Ja te volim, volim Željo..
Ne sluti Evolutione, ostavit će me ove odavdje 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Parni valjak-Sve jos mirise na njugio10 je napisao/la:Senci proslijedi mi svoj repertoar pjesama, cisto da vidim sta slusas
Marchelo-Jedan
Dzenan-Putnicka i Losa
Crvena Jabuka-Starke
Indexi-Zute Dunje,Balada,Sve ove godine,Sanjam
Opca Opasnost-Uzalud Sunce Sja,Treba Mi nesto jace od sna
I to dok se izreda pocnu ove strane Lithium,Otherside,The Trooper,Raining Blood,Wrong Direction,Let Her Go,Don't Cry,November Rain i ima jos toga sto nasih,sto stranih.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Evolution87
- Kontakt:
Ma nece vjeruj mi. Ako ko bude ostavljo to ces biti tiDex je napisao/la:Ne sluti Evolutione, ostavit će me ove odavdje
- Evolution87
- Kontakt:
ma toDex je napisao/la:Ostavljo u suzama jel
odo sad da pregledam ''Getaway'' nadam se da se necu zayebati
[youtube][/youtube]Gorki je napisao/la:Jedna samo za Otela![]()
[youtube][/youtube]
Marsal je napisao/la:Ne brini Otelo razbu da je bila ona prava ne bi to tek tako zavrsilo. Jos si mlad i vrijeme je pred tobom bice cura ko vagona.
+1
Pobjeda je bolja od orgazma!
+153245353544353543Gorki je napisao/la:Marsal je napisao/la:Ne brini Otelo razbu da je bila ona prava ne bi to tek tako zavrsilo. Jos si mlad i vrijeme je pred tobom bice cura ko vagona.
+1
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
O, Gorki prijatelju, haveru sa teme o rivalima, sta mai 
Znam al tesko je brate,tesko a marihuane nigdje.Marsal je napisao/la:Ne brini Otelo razbu da je bila ona prava ne bi to tek tako zavrsilo. Jos si mlad i vrijeme je pred tobom bice cura ko vagona.
-
BellaJuventina
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Ma yebo te vutra, neće ti od nje bit bolje kad si sheban, ona se konzumira u trenucima sreće.Otelo je napisao/la: Znam al tesko je brate,tesko a marihuane nigdje.
Znam ja u najmanji detalj kako se osjećaš, ih kad bi ti pričao svoje ljubavne (ne)dogodovštine ali shvati da sad kukanje ti ništa pomoći neće. Mene je pre godinu dana odbila cura, ma kontam ko joj hebe mater, ja nastavio samo pozitivu furat ba, nije prošo mjesec dana njene drugarice mi govore kako se kaje zbog svega i govorila im kao kakvu je dobru priliku propustila.
Eh tako i ti trebas, pozitiva vise nego ikad, izlazi s drugovima, s drugim djevojkama, zezaj se, budi zauzet, radi nešto, za mjesec dana će ti bit smiješno što si 5 minuta tugovao zbog nje.
A u ovom godinama to nije prava ljubav, 1% ljudi na svijetu ostane sa svojim ljubavima iz tinejdžerskih dana i tih nekih ludih godina.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
sonik24 je napisao/la:O, Gorki prijatelju, haveru sa teme o rivalima, sta mai
Evo druže sa teme,pušim gareCi odmaram i tako..ubi ova zima
Pobjeda je bolja od orgazma!
i ti se smij'o Kautinju kad je spominj'o KokainOtelo je napisao/la:Znam al tesko je brate,tesko a marihuane nigdje.Marsal je napisao/la:Ne brini Otelo razbu da je bila ona prava ne bi to tek tako zavrsilo. Jos si mlad i vrijeme je pred tobom bice cura ko vagona.
joj joj joj
nego što se tiče molotovljevih, jel bi to bila gerila il' bi smio javno istupit' da si vođa pokreta?
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D