Jel to ona kolegica sa faksa sto si mi njene slike slao u inbox?Marsal je napisao/la:Ma yebo te vutra, neće ti od nje bit bolje kad si sheban, ona se konzumira u trenucima sreće.Otelo je napisao/la: Znam al tesko je brate,tesko a marihuane nigdje.![]()
Znam ja u najmanji detalj kako se osjećaš, ih kad bi ti pričao svoje ljubavne (ne)dogodovštine ali shvati da sad kukanje ti ništa pomoći neće. Mene je pre godinu dana odbila cura, ma kontam ko joj hebe mater, ja nastavio samo pozitivu furat ba, nije prošo mjesec dana njene drugarice mi govore kako se kaje zbog svega i govorila im kao kakvu je dobru priliku propustila.![]()
Eh tako i ti trebas, pozitiva vise nego ikad, izlazi s drugovima, s drugim djevojkama, zezaj se, budi zauzet, radi nešto, za mjesec dana će ti bit smiješno što si 5 minuta tugovao zbog nje.
A u ovom godinama to nije prava ljubav, 1% ljudi na svijetu ostane sa svojim ljubavima iz tinejdžerskih dana i tih nekih ludih godina.
@ivar cesto ja pusim marihuanu,samo sto je trenutacno nemam.Al sad ce me dezurni moralisti prozvati.
Kao vodja pokreta.
Vjerovatno ce da bude smijesno al sad nije.2 godine sam sa njom bio i svaki detalj me podjeca na nju.